Χρήσιμα βίντεο, έξυπνες ιδέες, βελτιώσεις εργαλείων

Καλα, οπωσδηποτε.
Δεν εννοω ακριβο σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Εννοω ακριβο σε σχεση με τις εναλλακτικες (ανταπτορας σκρατς για τροχο και γυαλοχαρτα).

Απάντηση: Re: Χρήσιμα βίντεο, έξυπνες ιδέες, βελτιώσεις εργαλείων

αυτό πάει για απόψε το βράδυ.. Τα κορμόσπιτα είναι η μεγάλη μου αγάπη,και αν δε με είχε σταματήσει η διαφαινόμενη τότε κρίση το 2008 τώρα θα έμενα σε τέτοιο..

Να φτιάξεις ένα τώρα που θα έρθει η ανάπτυξη μάστορα !!!!!!!!

Για να ακονίζετε τα σκαρπέλα σας :idea:

Σωραίος λέμε !
Πανέξυτπνο.

Φτιάχνοντας τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια από το παρακάτω video του "σύμμαχου" είδα την αλλαγή που είχε κάνει στο πριονακι της επιτραπεζιας σέγας του (μετά το 7:30 του video).
Το Praktiker είναι δίπλα μου οπότε δεν άργησε να γίνει η άμεση αντιγραφή της πατέντας του.
https://youtu.be/9loi1xCCXk0
Η πρώτη φωτογραφία είναι screen shot από το δικό του video.

Last edited by a moderator:

Πολυ εξυπνο! Θα συντελεσει σε πιο ευθεις κοπες!

Όντως & δεν σπάνε εύκολα όπως τα συνηθισμένα πριονακια που φοράν επάνω τους οι επιτραπεζιες σέγες.

Υπάρχει περιπτωση να κουμπώνουν και στην dremel;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει περιπτωση να κουμπώνουν και στην dremel;

Με τιποτα. Ειναι πιο μακριες. Η Dremel δεν παιρνει ουτε τις κοινες με κεφαλι της αγορας. Πρεπει να να εχω καπου κατι τετοιες για πριονακι χειρος. Θα δω αν μπορω να την κοψω στο μηκος. Να ανοιξω τρυπα και να βαλω πιο ψηλα το pin . Αλλα δεν ορκιζομαι οτι θα χωρεσει να περασει και να πιασει και φυσικα να αντεξει τις δονησεις.

Re: Απάντηση: Re: Χρήσιμα βίντεο, έξυπνες ιδέες, βελτιώσεις εργαλείων

Με τιποτα. Ειναι πιο μακριες. Η Dremel δεν παιρνει ουτε τις κοινες με κεφαλι της αγορας. Πρεπει να να εχω καπου κατι τετοιες για πριονακι χειρος. Θα δω αν μπορω να την κοψω στο μηκος. Να ανοιξω τρυπα και να βαλω πιο ψηλα το pin . Αλλα δεν ορκιζομαι οτι θα χωρεσει να περασει και να πιασει και φυσικα να αντεξει τις δονησεις.
Και γι αυτό το λόγο πρεπει να πάρω της scheppach..... Θέλω να δω ποιο από τα δύο θα επιλέξω για δώρο από τον Άη Βασίλη..... Σέγα επιτραπέζια ή φαλτσοπριονο;