Χρήσιμα βίντεο, έξυπνες ιδέες, βελτιώσεις εργαλείων

Βρες τον γρηγορα γιατι ο Nickolas σχεδιαζει να βαλει dimmer στο κουδούνι, στο καζανακι της τουαλετας και στην "ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ" για να γυρίζει πιο αργα !!!

:flipout::flipout::music-smiley-005:

μεχρι και στη καφετιέρα λεω να βαλω ντιμερ :flipout:
με ενα τετοιο θα τα κανω γκαζιάρικα ;)

αστεια-αστεια απο του χρονου που θα εχω τελειωσει με τα ψωνια των εργαλειων, καλα να ειμαστε, θα αρχισω να φτιαχνω ιδιοκατασκευουλες χρησιμες.
σε διαφορους παλιους συναδελφους εχω βρει ξεμεινεμενα απο μοτερ και τροχαλιες μεχρι σουστες και μειωτηρες στροφων!

μια πατεντα που μου εχει βολεψει πολλες φορες. Εκει που δεν χρειαζεται δυναμη ή ταχυτητα.
Ενα κατσαβιδι χουφτας με μυτες (απο αυτα που παιρνουν μακρια-διπλη μυτη οπως η εικονα) και εξαρτηματα hex 1/4.
Δοκιμαστε το!

f564524af425839096c2b11b7cee9d47.jpg

ανακινηση σπρευ για τεμπεληδες.
ενα κομματι σωληνας PC και ενα καπακι σφικτηρας.

φωτο κλεμενη απο τον λογαριασμο του brookhollowhomestead στο φεις

ab64979fd78b8395f65e6e63a7f27b62.jpg

Η ανακαινηση του σπρευ στην συγκεκριμενη γινεται περιστροφικα...ειναι η σωστη...;
Εγω θαρρω πως η σωστη ειναι η ανακαινηση πανω κατω για σηκωθουν τα πιγμεντα του υλικου...

Θεωρητικα, εαν ειναι κρουστικο το δραπανο και πιεσεις την ολη κατασκευη/φυσιγγιο πανω σε μια ακαμπτη επιφανεια ισως να επιφερεις και τους ποθουμενους κραδασμους κατα μηκος του αξονα που θα μεταδοθουν κατ'επεκταση και στο εσωκλειωμενο κυτιο ψεκασμου (σπρεϊτ). Οποτε η αναδευση θα ειναι πληρης :)

Θεωρητικα, εαν ειναι κρουστικο το δραπανο και πιεσεις την ολη κατασκευη/φυσιγγιο πανω σε μια ακαμπτη επιφανεια ισως να επιφερεις και τους ποθουμενους κραδασμους κατα μηκος του αξονα που θα μεταδοθουν κατ'επεκταση και στο εσωκλειωμενο κυτιο ψεκασμου (σπρεϊτ). Οποτε η αναδευση θα ειναι πληρης :)
Δεν ξερω εαν η κρουση εχει τοση δυναμη να ανακαινηση το δοχειο...βεβαια εξαρταται και το υλικο...αλλα λειτουργικα Μιχαλη εχει βαση αυτο που λες...

Η ανακαινηση με το χερι ειναι 2-3 λεπτων υποθεση....μαλλον πατεντα βαρεμαρας ειναι οπως ειπε ο συνωματος...!!!!