Εγώ πιστεύω οτι η καλύτερη λύση βρίσκεται σε μας τους ίδιους.
Θυμάμαι οταν ήμαστε μικροί και παίζαμε βόλους προκειμένου να έχουμε στη συλλογή μας διάφορα χρώματα τους αλλάζαμε μεταξύ μας.
Δίναμε πράσινους και παίρναμε κόκκινους.
Βλέπω οτι ακόμα και σήμερα παίζουμε αυτό το παιχνίδι.
Μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές και μείναμε μόνο με ένα χρώμα.
Αν θέλουμε όμως μπορεί να γίνει.
Εκτός κι αν θέλετε να περιμένετε μέρα νύχτα στην ουρά και να σας βάζουν και όρους.
Να μπω τσοντα στην κουβεντα και να πω τη γνωμη μου.Το καλυτερο θα ηταν,για μενα,να οργανωσουμε ενα αντιστοιχο Ελληνικο σαιτ χωρις ορους και κανονες.Τον Ελληνα αν του βαλεις καλουπια τα παιρνει στο κρανιο.Οσο για υλικο,τοσα δορυφορικα καναλια,εστω και στα μουλωχτα,(ενα παραδειγμα ειπα)κατι θα μπορουμε να γραψουμε και ανεβαζουμε στο σαιτ μας για να το μοιραζομαστε.Προς Θεου,δεν ειπα οτι ειναι ευκολο.Αυτα.
Αν δεν είχε όρους και κανόνες, όλοι θα κατέβαζαν με 3kb/sec.. Ειδικά λόγω της "Ελληνικής" φύσης..
Πέστα... Τόσα κ@λόχερα βάζουν στην ζωή μας και μας πείραξαν οι "κανόνες" των trackers βρε παιδιά?... Αλλά άμα πάρει κανείς παράδειγμα από τις "επιδόσεις" πολλών από όσους πήραν προσκλήσεις στο ειδικό νήμα, των οποίων ο λογαριασμός έχει απνεργοποιηθεί ή έχει warn...
Αν δεν είχε όρους και κανόνες, όλοι θα κατέβαζαν με 3kb/sec.. Ειδικά λόγω της "Ελληνικής" φύσης..
Πιο εύκολα όμως βρίσκεις ένα αρχείο σε torrent και πιο δύσκολα σε rapidshare links (ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω τα σωστά μέρη για rs links)...Οι περισσότερες υπάρχουν παντού, και σε piratebay κλπ, και σε rapidshare ...και.....
Πιο εύκολα όμως βρίσκεις ένα αρχείο σε torrent και πιο δύσκολα σε rapidshare links (ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω τα σωστά μέρη για rs links)...
E βοήθα λίγο τότε!Μάλλον το δεύτερο...:ernaehrung004:
E βοήθα λίγο τότε!
Ευχαριστώ Γιώργο, το είδα...Βγαίνουμε εκτόs θέματοs...
Έχειs pm.:ernaehrung004:
Εγώ πιστεύω οτι η καλύτερη λύση βρίσκεται σε μας τους ίδιους.
Θυμάμαι οταν ήμαστε μικροί και παίζαμε βόλους προκειμένου να έχουμε στη συλλογή μας διάφορα χρώματα τους αλλάζαμε μεταξύ μας.
Δίναμε πράσινους και παίρναμε κόκκινους.
Βλέπω οτι ακόμα και σήμερα παίζουμε αυτό το παιχνίδι.
Μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές και μείναμε μόνο με ένα χρώμα.
Αν θέλουμε όμως μπορεί να γίνει.
Εκτός κι αν θέλετε να περιμένετε μέρα νύχτα στην ουρά και να σας βάζουν και όρους.
Τι full κατεβάζεις, άμα πρέπει να προσέχεις το ratio; Με τις ADSL που το download rate είναι 15 φορές μεγαλύτερο από το upload, στην ουσία μόνο το 1/15-1/20 του χρόνου που είσαι συνδεδεμένος κατεβάζεις. Σωστά;
Στην ουσία πληρώνεις σε χρόνο :stupido3:
Μάλλον το δεύτερο...:ernaehrung004:
Μπορεί αυτό για σένα να μην σημαίνει τίποτα,
για άλλουs όμωs που μαζεύουν πόντουs για να
πάρουν μια πρόσκληση και να την δώσουν στον πρώτο τυχόντα,
ΠΟΛΛΑ!!![]()
Eυχαριστω george!!!
Εχετε δοκιμασει το usenet.ΛΙγο που το δοκιμασα (trial account) δεν ηταν και ασχημο,πολυ καλες ταχυτητες , μονο που δυσκολευτικα να βρω αυτο που θελω αν και πιστευω ειναι θεμα εμπειριας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.