Χρήσιμεs παρατηρήσειs και κανόνεs για τα HIGH DEFINITION SITES

Σωστός, σωστότατος.
Οταν καταφερουμε αυτο το απλο, θα ειναι πανευκολο να εχουν περισσοτεροι το υλικο.
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζομαστε τοσα invites....

Να μπω τσοντα στην κουβεντα και να πω τη γνωμη μου.Το καλυτερο θα ηταν,για μενα,να οργανωσουμε ενα αντιστοιχο Ελληνικο σαιτ χωρις ορους και κανονες.Τον Ελληνα αν του βαλεις καλουπια τα παιρνει στο κρανιο.Οσο για υλικο,τοσα δορυφορικα καναλια,εστω και στα μουλωχτα,(ενα παραδειγμα ειπα)κατι θα μπορουμε να γραψουμε και ανεβαζουμε στο σαιτ μας για να το μοιραζομαστε.Προς Θεου,δεν ειπα οτι ειναι ευκολο.Αυτα.

Re: Απάντηση: Χρήσιμεs παρατηρήσειs και κανόνεs για τα HIGH DEFINITION SITES

Εγώ πιστεύω οτι η καλύτερη λύση βρίσκεται σε μας τους ίδιους.
Θυμάμαι οταν ήμαστε μικροί και παίζαμε βόλους προκειμένου να έχουμε στη συλλογή μας διάφορα χρώματα τους αλλάζαμε μεταξύ μας.
Δίναμε πράσινους και παίρναμε κόκκινους.
Βλέπω οτι ακόμα και σήμερα παίζουμε αυτό το παιχνίδι.
Μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές και μείναμε μόνο με ένα χρώμα.
Αν θέλουμε όμως μπορεί να γίνει.
Εκτός κι αν θέλετε να περιμένετε μέρα νύχτα στην ουρά και να σας βάζουν και όρους.

εισαι απολυτα σωστος.

το ενα χερι νιβει το αλλο και τα 2 τους δισκους μας.

Βρήκα business plan.. courier με usb2 δίσκους στο κουτί πίσω στο παπί αντί για πίτσες να αναλαμβάνει την μεταφορά των data ( αντίστοιχο με το αιώνιο ερώτημα των unix admins : ένα πορτμπαγκάζ γεμάτο με tapes τι throughput έχει ; ) ;-)

Να μπω τσοντα στην κουβεντα και να πω τη γνωμη μου.Το καλυτερο θα ηταν,για μενα,να οργανωσουμε ενα αντιστοιχο Ελληνικο σαιτ χωρις ορους και κανονες.Τον Ελληνα αν του βαλεις καλουπια τα παιρνει στο κρανιο.Οσο για υλικο,τοσα δορυφορικα καναλια,εστω και στα μουλωχτα,(ενα παραδειγμα ειπα)κατι θα μπορουμε να γραψουμε και ανεβαζουμε στο σαιτ μας για να το μοιραζομαστε.Προς Θεου,δεν ειπα οτι ειναι ευκολο.Αυτα.

Αν δεν είχε όρους και κανόνες, όλοι θα κατέβαζαν με 3kb/sec.. Ειδικά λόγω της "Ελληνικής" φύσης..

Απάντηση: Re: Χρήσιμεs παρατηρήσειs και κανόνεs για τα HIGH DEFINITION SITES

Αν δεν είχε όρους και κανόνες, όλοι θα κατέβαζαν με 3kb/sec.. Ειδικά λόγω της "Ελληνικής" φύσης..

Πέστα... Τόσα κ@λόχερα βάζουν στην ζωή μας και μας πείραξαν οι "κανόνες" των trackers βρε παιδιά?... Αλλά άμα πάρει κανείς παράδειγμα από τις "επιδόσεις" πολλών από όσους πήραν προσκλήσεις στο ειδικό νήμα, των οποίων ο λογαριασμός έχει απνεργοποιηθεί ή έχει warn...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Χρήσιμεs παρατηρήσειs και κανόνεs για τα HIGH DEFINITION SITES

Πέστα... Τόσα κ@λόχερα βάζουν στην ζωή μας και μας πείραξαν οι "κανόνες" των trackers βρε παιδιά?... Αλλά άμα πάρει κανείς παράδειγμα από τις "επιδόσεις" πολλών από όσους πήραν προσκλήσεις στο ειδικό νήμα, των οποίων ο λογαριασμός έχει απνεργοποιηθεί ή έχει warn...

+100-bye-

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Οι περισσότερες υπάρχουν παντού, και σε piratebay κλπ, και σε rapidshare ...και.....
Πιο εύκολα όμως βρίσκεις ένα αρχείο σε torrent και πιο δύσκολα σε rapidshare links (ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω τα σωστά μέρη για rs links)...

Πιο εύκολα όμως βρίσκεις ένα αρχείο σε torrent και πιο δύσκολα σε rapidshare links (ή τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω τα σωστά μέρη για rs links)...

Μάλλον το δεύτερο...:ernaehrung004:

Βγαίνουμε εκτόs θέματοs...

Έχειs pm.:ernaehrung004:
Ευχαριστώ Γιώργο, το είδα...

και sorry για το offtopic

Εγώ πιστεύω οτι η καλύτερη λύση βρίσκεται σε μας τους ίδιους.
Θυμάμαι οταν ήμαστε μικροί και παίζαμε βόλους προκειμένου να έχουμε στη συλλογή μας διάφορα χρώματα τους αλλάζαμε μεταξύ μας.
Δίναμε πράσινους και παίρναμε κόκκινους.
Βλέπω οτι ακόμα και σήμερα παίζουμε αυτό το παιχνίδι.
Μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές και μείναμε μόνο με ένα χρώμα.
Αν θέλουμε όμως μπορεί να γίνει.
Εκτός κι αν θέλετε να περιμένετε μέρα νύχτα στην ουρά και να σας βάζουν και όρους.

Όποιος συμφωνεί με την πρότασή μου να το δηλώσει και να μπει στη λίστα αντί να περιμένει για invites.
Τη διαδικασία θα τη βρούμε με πμ.

Σηκώστε τα χέρια ψηλά. Τώρα!

Τι full κατεβάζεις, άμα πρέπει να προσέχεις το ratio; Με τις ADSL που το download rate είναι 15 φορές μεγαλύτερο από το upload, στην ουσία μόνο το 1/15-1/20 του χρόνου που είσαι συνδεδεμένος κατεβάζεις. Σωστά;
Στην ουσία πληρώνεις σε χρόνο :stupido3:

Αν φίλε petasis τον χρόνο που σερφάρειs,παράλληλα seedάρειs
και ratio φτιάχνειs και τον χρόνο όπωs είπεs δεν πληρώνειs...
Υπάρχουν πολλά free download torrents.
Δεν θέλει κόπο.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρήσιμεs παρατηρήσειs και κανόνεs για τα HIGH DEFINITION SITE

Μάλλον το δεύτερο...:ernaehrung004:

βοηθα κ λιγο εδω,αν μπορεις φυσικα.

Eυχαριστω george!!!
Εχετε δοκιμασει το usenet.ΛΙγο που το δοκιμασα (trial account) δεν ηταν και ασχημο,πολυ καλες ταχυτητες , μονο που δυσκολευτικα να βρω αυτο που θελω αν και πιστευω ειναι θεμα εμπειριας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Χρήσιμεs παρατηρήσειs και κανόνεs για τα HIGH DEFINITION SITE

Μπορεί αυτό για σένα να μην σημαίνει τίποτα,
για άλλουs όμωs που μαζεύουν πόντουs για να
πάρουν μια πρόσκληση και να την δώσουν στον πρώτο τυχόντα,
ΠΟΛΛΑ!!:grinning-smiley-043

Η πολιτική των συγκεκριμένων trackers, που διαχειρίζονται HD υλικό είναι πολύ αυστηρή.
Υπάρχει το Ρουμάνικο το οποίο δεν ε´χει την πληθώρα αρχείων ωστόσο είναι περισσότερο εύκολο να φτιάξεις ratio.

Eυχαριστω george!!!
Εχετε δοκιμασει το usenet.ΛΙγο που το δοκιμασα (trial account) δεν ηταν και ασχημο,πολυ καλες ταχυτητες , μονο που δυσκολευτικα να βρω αυτο που θελω αν και πιστευω ειναι θεμα εμπειριας.

Είναι άλλη λογική, νομίζω περισσότερο έντιμη, μιας και γίνεται πλήρη εκμετάλευση της συνολικής ταχύτητας στο downloading.

Η ουσία είναι η εξής:

Οποιεσδήποτε προσπάθειες p2p έχουν γίνει χωρίς αυστηρό tracker έχουν αποτύχει. Όλοι κοιτούν την πάρτη τους και όχι το σύνολο -θέλουν να κατεβάζουν μόνο και όχι να ανεβάζουν και κατά συνέπεια δεν κατεβάζει κανένας. Ο αυστηρός tracker αντίθετα, διασφαλίζει το καλό του συνόλου θέτωντας όρους και κανόνες, που αυτόματα πετάνε έξω τους φαταούλες!
Αυτό με έκανε και μένα να συνειδητοποιήσω ότι πρόκειται για μια σύγχρονη αλλά εικονική μορφή εξουσίας που δυστυχώς αποδεικνύει περίτρανα στον κυβερνοχώρο ότι χωρις αυτήν δεν είμαστε ικανοί να λειτουργήσουμε! Άλλωστε το φαινόμενο του να σκέφτεται ο καθένας μόνο την πάρτη του ανεξαρτήτως επαγγέλματος, ειδικότητας και οτιδήποτε, είναι που μας οδηγεί σήμερα σε παρακμή με τους ισχυρότερους βέβαια να πρωτοπορούν και να επηρεάζουν χιλιάδες...

Με άλλα λόγια, για να πάρεις, πρέπει πρώτα να δώσεις κ. Γιιαπάρτημου....

Και όπως σωστά ειπώθηκε, "δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα"...