Χριστουγεννιάτικο BAZAAR!!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους του forum!! :7612:

Αν και παραμέλησα λίγο το θέμα του Bazaar διαδικτυακώς -έπρεπε όμως, για να αναλάβω δράση και στην πράξη- με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι όλα τα υπέροχα δώρα που θα κοσμούν το Χριστουγεννιάτικο μας παζάρι στις 12 και 13 Δεκέμβρη είναι και χειροποίητες δημιουργίες από εξέχουσες καλλιτεχνικές φύσεις που τιμούν τον Σύλλογό μας και που θα έχετε τη ευκαιρία να τις δείτε και από κοντα..:4616:

Αναμένω και φωτογραφίες από προηγούμενες χρονιές, ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας που θα επικρατεί το Σαββατοκυριακό, που είναι αφιερωμένο στους τετράποδους φίλους μας και που όσο χειμωνιάζει ο καιρός μας έχουν όλο και περισσότερο ανάγκη......:snowman:

Υ.Γ. πολύ μ'αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα smile list του AVClub..;-p
:reindeersmiley:

Last edited by a moderator:
φετος θα γινει οργανωμενα μιας και θα φερω φωτογραφικη μηχανη ηδη εχουν ενδιαφερθει κι εκτος club φιλοι να παραβρεθουν θα ειναι και πρωτης ταξεως ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα και να παμε μετα και για κανενα ουζακι!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ...

Last edited by a moderator:
χαχαχα είναι που δε θα το κανες θέμα Λενακι μου..:flipout::flipout:
Μιας που γραφεις το πρώτο σου post να σου τονίσω ότι είναι καλο να μη γράφουμε με καφαλαία!! Ξέρω ότι σε τσαντισε ο Λα.... αλλα μην το φωνάζεις..:ernaehrung004:

ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ,ΜΑΡΕΣΟΥΝ!:grinning-smiley-043
ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ!!!ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ LARRY!!!

μεχρι στιγμης ειμαστε

Ιωαννου
Maestro
Αφαμ
Larry
stefania
ΕleniG
Κυριακαρακος

μεχρι στιγμης ειμαστε

Ιωαννου
Maestro
Αφαμ
Larry
stefania
ΕleniG
Κυριακαρακος

δεν μας μιλάτε;καλησπερα και καλο βράδυ!!παω να συναντησω τον Μορφεα
και ναι θα γινει τησ κολασεως στο bazaar!!!

εχεις δικιο!!!!!

Ελενη καταρχη καλως ορισες στο AvClub και ελπιζουμε να μεινεις κοντα μας και να σε κρατησουν συντροφια η καλη παρεα και τα τοσα ενδιαφεροντα θεματα μας

οσο για το Bazzar
της κολασεως το αναγνωσμα προσχωμεν!!!!!

Αμαν με τις κολάσεις σας.........Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ δε σας κάνει???
παραδεισένια θα περάσουμε!!!!:ADFADF1:

Πολύ όμορφα όλα και μπράβο για την πρωτοβουλία.
Μακάρι να μπορούσα να έρθω.

Ελένη καλώς όρισες ,επειδή έχουμε Μορφέα στο κλαμπ και είναι και παντρεμένος, έχει ένα θέμα η τοποθέτηση σου. Χιουμοριστικό βέβαια.

Προσωπικά ''λύγισα'' .

Καλή συνέχεια.

Πολύ όμορφα όλα και μπράβο για την πρωτοβουλία.
Μακάρι να μπορούσα να έρθω.

Ελένη καλώς όρισες ,επειδή έχουμε Μορφέα στο κλαμπ και είναι και παντρεμένος, έχει ένα θέμα η τοποθέτηση σου. Χιουμοριστικό βέβαια.

Προσωπικά ''λύγισα'' .

Καλή συνέχεια.
Ευχαριστώ πολυ και καλώς σας βρήκα!
κι επειδή έχει πολλές ''Ελένες'' το κλαμπ αναφέρεσαι σε μένα? :-)
Χωρίς παρεξήγηση φυσικα , εννοούσα άλλο τον άλλο Μορφέα ο οποίος είναι σταθερή αξία στη ζωή μου..