Kαι γιατί να αγοράσω από Ελλάδα αγαπητέ ?
Φέρτο απέξω ντε....στείλε 2600 euro μέσω τραπέζης και μετά αν κάτι σου στραβώσει, ετοιμάσου για χοντρούς τηλεφωνικούς λογαριασμούς, λόγω επικοινωνίας με εξωτερικό.
Εγώ θέλω να ξέρω πως όταν πάρω κάτι απο κάπου, θέλω να πάω να το δώ, να μιλήσω με κάποιον, να με μάθει και να τον μάθω, ώστε μετά για οτιδήποτε παρουσιαστεί να ξέρω πως έχω καποιον να με βοηθήσει ΑΜΕΣΑ.
Δεν είμαι φαν των αγορών μέσω εξωτερικού λυπάμαι....
αν κάποιο μαγαζί εξωτερικού είναι άψογο, σίγουρα αυτό είναι το technikdirect. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, σας εξασφαλίζει σε οτιδήποτε σας παρουσιαστεί.
Φιλε μου αν πουλάγατε σε λογικές τιμές κανείς δεν θα φώναζε. Να σου δώσω ενα άμεσο παράδειγμα ?
Χτες ρώτησα στο Πλαισιο για το FSX Acceleration Pack (νεα παραλαβή)
Τιμή 44 Ευρώ
http://www.plaisio.gr/Product.aspx?Product=1021559&keyword=accelera
τιμή απο (άκρως αξιόπιστο internetoμάγαζο) : 27,99 (εννοείται οτι το παράγγειλα από εκει)
Πόση διαφορά ειναι ?
+100000 για το technikdirect
Φιλε μου αν πουλάγατε σε λογικές τιμές κανείς δεν θα φώναζε. Να σου δώσω ενα άμεσο παράδειγμα ?
Χτες ρώτησα στο Πλαισιο για το FSX Acceleration Pack (νεα παραλαβή)
Τιμή 44 Ευρώ
http://www.plaisio.gr/Product.aspx?Product=1021559&keyword=accelera
τιμή απο (άκρως αξιόπιστο internetoμάγαζο) : 27,99 (εννοείται οτι το παράγγειλα από εκει)
Πόση διαφορά ειναι ?
+100000 για το technikdirect
Εντάξει η τιμή είναι απίστευτα καλή. Από την άλλη είναι λογικό με 13% ΦΠΑ στα 2300 ευρώ καθαρής αξίας περίπου να μην μπορείς να δώσεις τέτοια τιμή με 19% ΦΠΑ. Ούτε το technikdirekt δεν δίνει τέτοια τιμή (2890€ με τα μεταφορικά την έχει).Παίδες ΔΕΝ υπάρχει καλύτερη τιμή για την συγκεκριμένη. Επειδή πουλάει πραγματικά πάτο λόγω μικρότερου ΦΠΑ προτείνω να μην το παιδεύετε το θέμα και να πάτε καρφωτοί.
Μπράβο RHODES ! Οι τιμή σου είναι πραγματικά ΑΨΟΓΗ.
Παίδες, σας παροτρύνω να τις κλείσετε απο εκεί. Τέτοια τιμή δεν μπορώ να δώσω με ΤΙΠΟΤΑ.
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι....εμείς κρατάμε ισορροπίες στην αγορά όπως και οι υπόλοιποι παίχτες.
Αν ξεκινάγαμε να πουλάμε όλοι σας ιντερνετομάγαζα που δεν έχουν υπαλλήλους, λογαριασμούς, ενοίκια κ άλλα πάγια έξοδα, τότε δεν θα υπήρχαμε και μαζί με εμάς και ο ανταγωνισμός. Έτσι γίνονται τα μονοπώλια κ τα καρτέλ. Δες γάλα ένα πράγμα....
Εμείς αγοράζουμε απο επισήμους αντιπροσώπους και πουλάμε βάση τιμοκαταλόγου που μας υποδεικνείουν. Απο εκεί και έπειτα προσέχουμε να μην έχουν οι τιμές τους μεγάλη απόκληση με τους έξω....ή το ίντερνετ. Για αυτό και ποιά έχουμε 2 τιμές. Καταστήματος κ Ιντερνετ.
Κινήσεις γίνονται προς το ώφελος του καταναλωτή καθημερινά, αλλά υπάρχουν κάποιοι νόμοι στην αγορά που εξασφαλίζουν τις δουλειές μας, την ανάπτυξή μας. Δεν μπορεί ο καθένας απο εμάς να φωνάζει ότι τιμή του ξημερώσει. Αυτό το κάνουν τα ιντερνοτομάγαζα που μια έχουν απόθεμα και μια όχι. που δεν έχουν άλλα έξοδα πέρα απο μια σελίδα.
Αν είσαι και εσύ επιχειρηματίας θα καταλάβεις, αν πάλι δεν είσαι πάλι θα με καταλάβεις γιατί σίγουρα ψωνίζεις απο σουπερμαρκετ και εχεις καταλάβει τι σημαίνει να είσαι όμηρος, γιατί ΜΟΝΟ εκεί δεν γίνεται παζάρι, κ παντού υπάρχει κάποιος φτηνότερος και ΜΟΝΟ εκεί οι τιμές ανεβαίνουν ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. Πράγμα απαράδεκτο για τον δικό μας τομέα.
Δεν είμαστε ανταγωνιστές με τους πελάτες, κ εμείς οι ίδιοι είμαστε πελάτες. Εμείς σεβόμαστε τους πελάτες μας όμως με παραπάνω υπηρεσίες και φιλότιμο κ εξυπηρέτηση. Δεν ανταγωνιζόμαστε ΜΟΝΟ στις τιμές. Αν το κάναμε τώρα όλοι θα είμασταν φτωχοί και θα είχαμε μια πατρίδα σαν αυτήν του 80 με την μιζέρια και την φτώχια επειδή δεν θα υπάρχουν επενδύσεις και χρήμα να κινείται.
Οι νόμοι υπάρχουν παντού, καλύτερες τιμές υπάρχουν επίσης παντού, φιλότιμο όμως, καλή εξυπηρέτηση, σενβασμός στον πελάτη κ άμεση επικοινωνεία με τους υπευθύνους δεν υπάρχει παντού.
Δεν σου κάνω επίθεση αλλά δεν θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Δεν είμαστε απέναντί σας και κουφοί κ τυφλοί.
Aς επικεντρωθουμε στο powerbuy... Για τα υπόλοιπα στην κατηγορία "επί παντός" ή σε ξεχωριστό θεμα... (αν θέλεις)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.