ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

το μόνο ίσως καμιά αυξηση λόγω πετρελαίου ίσως???

Ε όχι και έτσι... Τι είναι ναφθαλίνη :flipout::flipout:
Σε αυτά τα προιόντα δεν θα πρέπει να δεχομαστε τιποτα πέρα από καλύτερες τιμές αλλιώς .. αναμονή

Προσοχή στα Ευρούλια σας :grandpa:

Θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε και εμείς για τις τιμές μας όσον αφορά το Powerbuy σας αλλά θέλουμε τα τεμάχια που μέχρι στιγμής σας ενδιαφέρουν, σαν μερικό σύνολο, για να πετύχουμε καλύτερη τιμή.
Έχουμε έδρα τη Ρόδο με δωρεάν παράδοση σε όλη την ελλάδα.
Ευχαριστούμε

Re: Απάντηση: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε και εμείς για τις τιμές μας όσον αφορά το Powerbuy σας αλλά θέλουμε τα τεμάχια που μέχρι στιγμής σας ενδιαφέρουν, σαν μερικό σύνολο, για να πετύχουμε καλύτερη τιμή.
Έχουμε έδρα τη Ρόδο με δωρεάν παράδοση σε όλη την ελλάδα.
Ευχαριστούμε

Αγαπητε φιλε σ'ευχαριστω για το μηνυμα σου
εννοειται οτι θα λαβεις και εσυ καταλογο με τα μοντελα που μας ενδιαφερουν για να κανεις την προσφορα σου.Αλλωστε εμας δεν μας ενδιαφερει απο που θα αγορασουμε αλλα οι τιμες που θα πληρωσουμε.
-bye-

Re: Απάντηση: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Αγαπητε φιλε σ'ευχαριστω για το μηνυμα σου
εννοειται οτι θα λαβεις και εσυ καταλογο με τα μοντελα που μας ενδιαφερουν για να κανεις την προσφορα σου.Αλλωστε εμας δεν μας ενδιαφερει απο που θα αγορασουμε αλλα οι τιμες που θα πληρωσουμε.
-bye-

καλησπερα παιδια, ειμαι τελειως καινουργιος και θελω βοηθεια για τη συμμετοχη μου. Με ενδιαφερει full HD, τα 100hz καλοδεχουμενα, 40 - 46 ιντσες με οριο τα 2.000 ευρω. Βλεπω 90% tv, 10% dvd, και βασικα αυτο που μου αρεσει σε μια tv ειναι να εχει ζωηρα-εντονα χρωματα εστω και υπερβολικα κορεσμενα. ειμαι μεταξυ των κατωθι, αλλα θα εκτιμουσα και καμια αλλη ιδεα εαν υπαρχει.

1. samsung 40f86
2. philips pfl 427962
3. tosh 42z3030d (νομιζω οτι ανταποκρινεται καλυτερα σε αυτα
που ζητω?)
4. sony 46w3000
5. sony 40w3000
6. sharp aquos 42xl2
7. sharp aquos 46xl2

Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια

Καλώς σας Βρήκα.

ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!!!! :D

Sharp LC-46XL2
Sharp LC-52XL2
Sharp LC-52X20

καλως ηρθες στην παρεα!
τελη Νοεμβριου θα αποστειλουμε την τελικη κατασταση σε αρκετα καταστηματα,θα παρουμε προσφορες και θα τις ανκοινωσουμε εδω(καποια στιγμη θα λαβεις pm οτι το ενδιαφερον σου υπαρχει ακομη και δεν αγορασες ατομικα-αυτο θα γινει τελη του μηνα)

θα μπορέσουμε να κόψουμε ο καθένας τιμολόγιο ξεχωριστά ?
Το λέω αθτό γιατί με ενδιαφέρει πολύ

εννοειται..καθενας ειναι υπευθυνος για την δικη του..θα παρει ατομικη αποδειξη..αυτη η προσπαθεια γινεται για να πετυχουμε καλυτερες τιμες ατομικα (δινοντας σε ενα καταστημα μια παραγγελια 15-20000 ευρω)
το αν το πετυχουμε θα δουμε..
αν δεν το πετυχουμε και παλι θα αγορασουμε (ο καθενας μονος του απ'οπου θελει)
:)

εννοειται..καθενας ειναι υπευθυνος για την δικη του..θα παρει ατομικη αποδειξη..αυτη η προσπαθεια γινεται για να πετυχουμε καλυτερες τιμες ατομικα (δινοντας σε ενα καταστημα μια παραγγελια 15-20000 ευρω)
το αν το πετυχουμε θα δουμε..
αν δεν το πετυχουμε και παλι θα αγορασουμε (ο καθενας μονος του απ'οπου θελει)
:)
:SFGSFGSF:Πάντως από όπου και αν ψωνίσουμε αν πετύχουμε μια τιμή για την SONY 46X3500 γυρω στα 2600 ή 2450 για την 46F86 την SAMSUNG θα είναι μια χαρά. Και νομίζω ότι μέσα από αυτό το site και με τον όγκο του κόσμου νομίζω ότι μπορούμε να το πετύχουμε!!!!:fahne90:

την επομενη εβδομαδα θα μαζεψουμε λιγο τα κομματια ως τωρα και θα τα στειλουμε σε καταστηματα για να δουμε που κινουμαστε..αλλωστε ειμαστε πανω απο 10 ατομα πλεον και καλο ειναι να ξερουμε σιγα σιγα αν αυτη η προσπαθεια αποδωσει καρπους

Εγώ ψήνομαι για 2 τηλεοράσεις.
Θα με ενδιέφερε να μάθω τιμές για τις παρακάτω ώστε να κινηθώ αναλόγως.

Panny 42PX70
LG 50PC55
Philips 42PFP5532
Philips 50PFP5532
Samsung 50C96 50Q96
Samsung 42C96 42Q96

Αν δεν είναι δυνατόν να μάθουμε τιμές για τόσο μεγάλη ποικιλία και κάποιος πρέπει να έχει μόνο 1-2 μοντέλα πείτε το pls.

Θενκ γιου.

καλυτερα να επιλεξεις 2..και εαν η τιμη σε αυτα τα 2 σε ικανοποιει τοτε προχωρας μαζι μας..αλλα καλυτερα 2 για να εχουμε κατι δεδομενο και να παρουμε δεδομενη προσφορα απο τα καταστηματα
ποια κομματια σε ενδιαφερουν ωστε αν παρεις καλη τιμη να τα αγορασεις?

ΟΚ. Δώσμου λίγο χρόνο να πάω αυτη την βδομάδα να τις ξαναδώ από κοντά και να προσπαθήσω να παίξω μαζί τους για να ξεκαθαρίσω.

Εγώ πάλι σκεύτομαι για 42PFL9732, ή για 42PFL9731 με τους 2 δέκτες (αν και είναι προηγούμενης γενιάς μοντέλο). Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει η 42PFL9732; Σκεύτομαι αγορά από πλαίσιο, αλλά είναι λίγο "τσιμπιμένη" η τιμή εκεί :-) Από την άλλη, δεν θα έλεγα όχι για μια Sharp LC-42XL2, αν ήταν σημαντικά φθηνότερη από την 9732...

παιδια εχετε ολο τον καιρο για να αποφασισετε τι θελετε..απλα σας παρακαλω οποιος θελει να συμμετασχει ας το κανει με ενα μοντελο μονο για να παρουμε τιμες που ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα
καντε μια ερευνα μονοι σας για μοντελα και τιμες και αν αυτη η προσπαθεια πετυχει θα κερδισουμε καλυτερες τιμες (ηδη καταστηματα εχουν εκδηλωσει το ενδιαφερον τους για την μαζικη αυτη αγορα)
τωρα αν αξιζει..θα δουμε
απλα να ξεκαθαρισετε ποιο μοντελο θελετε γιατι αν τελικα σε αυτο μοντελο πετυχουμε καλη τιμη τοτε θα χαρειτε και θα το αποκτησετε..