ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Re: Απάντηση: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Μάλλον πρέπει να ανοιχτεί ένα subforum που να το ονομάσουν POWERBUYS γιατί βλέπω ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και καταναλωτισμός...

δεν ξερω - και δεν με νοιαζει- για subforum αλλα subpowerbuys γινονται!!
:ADFADF1::ernaehrung004:

Αγοραστες παντα θα υπαρχουν, απλως(;) θελει οργανωση για τα Power buy και πρεπει να γινει το γρηγοροτερο.Ετσι θα μεγαλωσει και η ισχυς του avclub.
Aυτο δεν θελουμε ;

Αγοραστες παντα θα υπαρχουν, απλως(;) θελει οργανωση για τα Power buy και πρεπει να γινει το γρηγοροτερο.Ετσι θα μεγαλωσει και η ισχυς του avclub.
Aυτο δεν θελουμε ;
Ναι ρε Σπύρο αυτό θέλουμε αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα έτσι όπως προσπαθούν να διοργανωθούν τα powerbuy γίνεται ένα μπάχαλο. Η μόνη κίνηση που έχω δει να δουλεύει σωστά μέχρι στιγμής είναι του στυλ παιδιά μου δίνει ο τάδε την τιμή τάδε για 10-20-30 κομμάτια (που να είναι εξακριβωμένα η καλύτερη της αγοράς εκείνη τη στιγμή). Πόσοι ενδιαφέρεστε πάρτε με τηλέφωνο η PM και αύριο μεθαύριο πάμε από εκεί. Έτσι είχε γίνει με την D3000 που είχαν πάρει τα παιδιά από το Πλαίσιο (δεν μιλάω για την δική μας ατυχία που οφείλονταν σε μη παραλαβές από Sony όπου δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα) κι έτσι έγινε με την 40F86 από Media Markt.
Τον άλλο πρέπει να τον πιάσεις την ώρα που είναι ψημένος έτοιμος να αγοράσει για να κάνεις το powerbuy. Άμα ρωτάς τι ενδιαφέρει τον καθένα θα μαζεύονται πάντα καμιά 5αριά αποφασισμένοι καμιά 20αριά αναποφάσιστοι και θα γίνεται ένας χαμός γιατί εσύ θα παίρνεις τιμή για 10 κομμάτια και θα αρχίζει ο ένας όχι εγώ το θέλω έτσι, ο άλλος εγώ το θέλω αλλιώς και μέχρι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα θα έχεις σπαστεί απίστευτα. Σου μιλάω εκ πείρας γιατί διοργάνωσα ένα powerbuy και ενώ μαζευτήκαμε στην αρχή 12-13 αρχίσανε και ξαφνικά αρχίζανε και φεύγανε ένας ένας και έχουμε μείνει 7 κι εγώ έχω κλείσει τιμές για 10. Άσχετα αν μετά που δώσαμε τιμή τόσο από και από εκεί θα αγοράσουμε ξαφνικά θυμηθήκανε όλοι και γίναμε κοντά 25.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και ειδικά αν κινείσαι στο θεωρητικό επίπεδο της λογικής παιδιά για πείτε μου τι θέλει ο καθένας. Κατά την άποψή μου βλέπεις τι θέλεις εσύ που θέλεις να διοργανώσεις το Powerbuy, βρίσκεις την καλύτερη τιμή που μπορείς για 10 τεμάχια πιέζοντας στο έπακρο την κατάσταση (πχ άτοκες κτλ). Η τιμή πρέπει να είναι τουλάχιστον 200 ευρώ φθηνότερη από οπουδήποτε μπορεί να την πάρει ο άλλος εν Ελλάδι και βγαίνεις και λες παιδιά βρήκα την τάδε στα τόσα για δέκα τεμάχια και πάνω. Και μαζεύονται έτσι όλοι οι ενδιαφερόμενοι κι εσύ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Εγώ γι αυτό σου είπα αποφεύγω να συμμετέχω σε powerbuy πολλών ατόμων γιατί στο τέλος είναι πολύ εύκολο να στραβώσει κάτι, ακόμη και η παράδωση του συγκεκριμένου αριθμού τεμαχίων από τον πωλητή. Μπορεί πχ να έχουν μαζευτεί 20 και το κατάστημα να μπορεί να διαθέσει 15 και τις υπόλοιπες 5 μετά από 20-30 μέρες με την νέα παραλλαβή. Τι γίνεται τότε;

Μεχρι τωρα ΔΕΝ υπαρχει οργανωση(δεν διεκδικω τον ρολο του οργανωτη αλλα του συνειδητοποιημενου αγοραστη)εκ μερους του club.Eκει ποναμε και υπαρχουν διαφοροι ''στασιαστες-αποστατες -ανυπομονοι'' ...

πρέπει να καταλήξετε σε 2 το πολύ μοντέλα και να την πέσετε στην αγορά....

Δώστε ένα DEADLINE, φτιάξτε ένα ΑΚΟΜΑ thread μόνο για τέτοια κουβέντα...βάλτε 3 απο τα πιο wanted μοντέλα εδώ μεσα και ψηφίστε...απλά ψηφίστε

Πιστεύω έτσι θα κανετε δουλειά παίδες...με την KDL 40D3000 είχαν έρθει 20 άτομα ίδιο μοντέλο και με μια τιμή.

Πρόταση μου πάντα !

Μεχρι τωρα ΔΕΝ υπαρχει οργανωση(δεν διεκδικω τον ρολο του οργανωτη αλλα του συνειδητοποιημενου αγοραστη)εκ μερους του club.Eκει ποναμε και υπαρχουν διαφοροι ''στασιαστες-αποστατες -ανυπομονοι'' ...
Το AVClub έχει ευθαρσώς δηλώσει ότι δεν είναι έτοιμο ακόμη να κάνει τέτοιες κινήσεις και έχει ζητήσει επανειλημμένως να μην χρησιμοποιούμε το φόρουμ για την διοργάνωση των powerbuy παρ' όλα αυτά έχει δείξει υπερβολικά ανεκτικό στο συγκεκριμένο θέμα μέχρι στιγμής.
Ο λόγος δημιουργίας του AVClub είναι για να γίνουν συζητήσεις, να λυθούν απορίες και να γίνουν γνωριμίες με τα παιδιά που έχουν κοινό ενδιαφέρον κι όχι για να γίνεται ένα γυφτοπάζαρο τιμών άσχετα αν αυτό βολεύει κάποιους από εμάς και το εκμεταλλευόμαστε επί της παρούσης (βάζω και τον εαυτό μου μέσα εννοείται).

Καλό απόγευμα σε όλους...

Παρακαλώ πολύ τα μέλη FoRMat MaSTer και VIDEOMIX να σταματήσουν την άσκοπη αντιπαράθεση...δεν υπάρχει λόγος...

ευχαριστώ πολύ...

Ο λόγος δημιουργίας του AVClub είναι για να γίνουν συζητήσεις, να λυθούν απορίες και να γίνουν γνωριμίες με τα παιδιά που έχουν κοινό ενδιαφέρον κι όχι για να γίνεται ένα γυφτοπάζαρο τιμών άσχετα αν αυτό βολεύει κάποιους από εμάς και το εκμεταλλευόμαστε επί της παρούσης

Αυτό ξαναπέστο -bye-

Εδω θα συμφωνησω κι εγω. Να πω την αληθεια εχω κουραστει προσωπικα να ανοιγει το ενα powerbuy πισω απο το αλλο!!!

αν καποιος διαβασει το πρωτο post τοτε δεν θα εκανε σχολια σε αυτο το νημα..θα ηταν μονο οσοι ενδιαφερονταν για αγορα τηλεορασης,συγκεντρωμενοι..το θεμα ειναι οτι οπως και παντου ετσι και εδω υπαρχει αναρχια..ειμαστε αναρχοι..γιατι τοσα σχολια και τοσες αποψεις εδω?αφου το νημα ανοιχτηκε για συγκεκριμενο σκοπο..μεχρι που μαλλιοτραβηχτηκαν πριν απο λιγο..
οποιος κουραζεται απο τα νεα powerbuy δεν τα διαβαζει..απο τα νηματα plasma vs lcd δεν κουραζεστε?

Απάντηση: Re: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

αν καποιος διαβασει το πρωτο post τοτε δεν θα εκανε σχολια σε αυτο το νημα..θα ηταν μονο οσοι ενδιαφερονταν για αγορα τηλεορασης,συγκεντρωμενοι..το θεμα ειναι οτι οπως και παντου ετσι και εδω υπαρχει αναρχια..ειμαστε αναρχοι..γιατι τοσα σχολια και τοσες αποψεις εδω?αφου το νημα ανοιχτηκε για συγκεκριμενο σκοπο..μεχρι που μαλλιοτραβηχτηκαν πριν απο λιγο..
οποιος κουραζεται απο τα νεα powerbuy δεν τα διαβαζει..απο τα νηματα plasma vs lcd δεν κουραζεστε?

Θα συμφωνησω απολυτα Μιλτιαδη και θα ζητησω κι ενα συγνωμη απο τα παιδια για το προηγουμενο μου μηνυμα. :grinning-smiley-043
-bye-

ολοι φιλοι εδω μεσα
ας βριζουμε και ας τσακωνομαστε ολη την μερα με την κινηση,με τα αυτοκινητα,με την δουλεια,με τους κακους γειτονες,με τους απατεωνες γυρω μας αλλα εδω μεσα ας ειμαστε ολοι και μονο φιλοι

Το κακό με τα powerbuys είναι ότι ναι μεν μπαίνει νέος κόσμος στο forum αλλα μπαίνει για να πάρει τηλεόραση κ μετά Ciao....

Αυτό θα οδηγήσει σε απαξίωση την ομάδα ανθρώπων που στηρίζουν τόσο καιρό το site αυτό και που με τις γνώσεις τους βοηθάνε τόσους ανθρώπους.

Βλέπω το τελευταίο διάστημα νέα πρόσωπα που απλά ρωτάνε για τιμές και απο που θα αγοράσουν τηλεόραση...

Πιστεύω πως το Forum αξίζει κάτι παραπάνω απο το να σου βρίσκει απλά τον φτηνότερο...

Δεν θέλω να θίξω κανέναν προσωπικά λέγοντας τα παραπάνω

Απάντηση: Re: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Το AVClub έχει ευθαρσώς δηλώσει ότι δεν είναι έτοιμο ακόμη να κάνει τέτοιες κινήσεις και έχει ζητήσει επανειλημμένως να μην χρησιμοποιούμε το φόρουμ για την διοργάνωση των powerbuy παρ' όλα αυτά έχει δείξει υπερβολικά ανεκτικό στο συγκεκριμένο θέμα μέχρι στιγμής.

Ο λόγος δημιουργίας του AVClub είναι για να γίνουν συζητήσεις, να λυθούν απορίες και να γίνουν γνωριμίες με τα παιδιά που έχουν κοινό ενδιαφέρον κι όχι για να γίνεται ένα γυφτοπάζαρο τιμών άσχετα αν αυτό βολεύει κάποιους από εμάς και το εκμεταλλευόμαστε επί της παρούσης (βάζω και τον εαυτό μου μέσα εννοείται).
+1000

:grinning-smiley-043

Εεεεεμμμμ....σωστα ειναι ολα αυτα...αλλα μηπως πρεπει καποια στιγμη και η ΔΑ να παρει καποια θεση?? :popcorn:

Φίλε psixakia, δεν νομίζω ότι είναι πολύ αυτοί που μπαίνουν εδώ μεσά μόνο και μόνο για αγορά tv και μετά φεύγουν. Όπως και εσύ δεν μπήκες μόνο και μόνο για να πουλήσεις tv. Πολλοί είναι αυτοί που παίρνουν μια tv με τη βοήθεια των υπολοίπων εδώ μέσα, αλλά μετά βοηθάνε με τη σειρά σου και τους υπόλοιπους για τυχόν προβλήματα, ρυθμίσεις, εμπειρία κλπ.
Όλα είναι κύκλος...

φιλικά πάντα

@ panosxgr :
B.c.: @ everyone :

Θα παρει φανταζομαι...

Πρεπει να καταλαβουμε ομως οτι η Δ.Ο. ΔΕΝ μπορει να οργανωσει ΤΩΡΑ αυτη την ιστορια επειδη εμεις θελουμε και (εγω μαζι) ΝΤΕ και καλα να παρουμε τηλεορασεις τα χριστουγεννα.

Πρεπει το σωματειο να παρει μορφη, κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ για να οργανωθουν επισημα και με τροπο που να προστατευει τα μελη και τους εμπορους και ολους τους συναλλασσομενους....

Οποτε, ξεχαστε το για αμεσα.

Οταν παρει σαρκα και οστα (και τριχες και ματια και φρυδια) το σωματειο, ενα ενα αυτα που θελουμε θα γινουν....

Last edited: