ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

βαλε πιο μεγαλα γραμματα και πιο πολυ κοκκινα...
εαν το εγραφες normal δεν θα το καταλαβαιναμε και δεν θα το βλεπαμε..
ετσι συνεχιστε.....

Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι βρισκουν το φορουμ οταν ψαχνουν να αγορασουν κατι σχετικο (τηλεοραση, προβολεα,...). Αυτο ειναι απολυτως φυσικο. Υπαρχουν ομως και αλλα παραδειγματα, οπου για παραδειγμα ανοιγει ενα powerbuy και παρατηρουμε καποια ατομα να κανουν τα πρωτα τους posts σε αυτα τα threads. Αυτο δεν ειναι να σε βαζει σε υποψιες? (γενικα μιλαω, δεν απευθυνομαι σε καποιον :grinning-smiley-043)
Απο την αλλη παλι, εαν πλακωσουν και οι καταστηματαρχες και δινουν ολοι τους τιμες, τι θα γινει τελικα?? Θα ειμαστε φορουμ με την εννοια της δημιουργιας του ή θα καταληξουμε σε παζαρι τιμων και οτι αλλο συνεπαγεται???

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.
Αλλά μήπως αυτά τα άτομα που μπαίνουν στο powerbuy μετά μένουν και γίνονται ενεργά μέλη? Επείδη είμαι και εγώ νέος στο φόρουμ αυτό θέλω να πιστεύω.

Εγω παντος για αγορα Τιβι μπηκα ενεργα και αγορασα κιολας ...................αλλα ακομα τους τα πρηζω ( ποσο θα μ ανεχοντε δεν ξερω ακομα :flipout:)

Απάντηση: Re: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.
Αλλά μήπως αυτά τα άτομα που μπαίνουν στο powerbuy μετά μένουν και γίνονται ενεργά μέλη? Επείδη είμαι και εγώ νέος στο φόρουμ αυτό θέλω να πιστεύω.

Σεραφειμ, τιποτα δεν ειναι απολυτο και τιποτα σιγουρο για να μπορουμε να απαντησουμε σε αυτο. Εμεις σαν χομπιστες απλα πρεπει να προστατευσουμε αυτο που αγαπαμε, ωστε να συνεχισουμε να ανταλασσουμε τις αποψεις μας και τις γνωσεις μας. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα: εαν 1 στους 10 που γραφεται μελος, επειδη κατα πασα πιθανοτητα θελει να αγορασει μια τηλεοραση, ανοιγει κι απο ενα powerbuy, για να εξυπηρετηθει κι ο ιδιος κι οσοι τον ακολουθησουν, που θα καταληξουμε?? :chinscratch:

1)ενας απο τους διαχειριστες συμμετεχει στο powerbuy(εστω και με την μορφη ερωτησης-ερευνας)
2)αν ανοιξει καποιος ενα νημα με τιτλο SONY 46X3500 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΛΥΣΕΙΣ
και παω εγω εκει και του λεω οτι η samsung που εχω ειναι φοβερη τηλεοραση και εχει ωραια χρωματα ρωτω:θα με διαολοστειλει ναι η οχι? θα ειμαι of topic ναι η οχι
αυτα για πολλους που γραφουν γραφουν γραφουν χωρις να ξερουν το που και το γιατι
Φιλικα σε ολους και ειδικοτερα στον panosxgr o οποιος ειναι παντα πολυ φιλικος και ευθυς (φιλε Πανο δεν σε καλοπιανω γιατι ερχεται η 46x και θα χρειαστω ρυθμισεις(!!) αλλα ισχυει) :ernaehrung004:

Ειπαμε, καντε την ερευνα σας, δηλωστε το ενδιαφερον σας για το μοντελο, και μετα ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ανταλλαξτε τηλεφωνα οσοι εχετε το ιδιο και το αυτο ενδιαφερον και οριστε καποιον να φερει εις περας την διαδικασια.

Το φορουμ ΔΕΝ ειναι ετοιμο ακομα για τετοια πραματα...(και καλα κανει)

Στο χάος...και συμφωνώ και εγώ μαζί σου 1000%.
Πες όμως μια λύση για αυτο το θέμα που όπως φαίνεται είναι πολύ μεγάλο και σε λάθος thread

Πες όμως μια λύση για αυτο το θέμα που όπως φαίνεται είναι πολύ μεγάλο και σε λάθος thread

Σιγουρα ειναι μεγαλη κουβεντα και θελω να ζητησω και μια δημοσια συγνωμη απο το φιλο vasdar, που ανοιξε το θεμα και το παρεκτρεψαμε :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απλα η αγαπη μου για το φορουμ κι επειδη ειμαστε μια πολυ ζεστη παρεα πρεπει να μας κανει και προστατευτικους καποιες φορες. Ελπιζω να δειχνετε κατανοηση στα γραφομενα μου :grinning-smiley-043
-bye-

Κανετε ενα βασικοτατο λαθος.

Συζητατε για πραματα που η Δ.Ο. θα αποφασισει καποια στιγμη στο μελλον και με σωστοτερα κριτηρια, καθοτι εχει τη συνολικη ευθυνη για την πορεια του Φορουμ.

Η μονη λυση μεχρι τοτε, και για να μην εχουμε ευτραπελα οπως αυτο με τη Ροδο και κλειδωθουν θεματα και υπαρχουν κατηγοριες για λεφτα, συμφεροντα κλπ, ειναι να μαζευονται ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ και με τηλ να κανονιζουν οτι προσταζει το συμφερον τους. Το φορουμ αυτο μπορει να ειναι φορεας αυτης της προσπαθειας μεχρι ενος σημειο προς το παρον.

ΑΥΤΗ ειναι η μονη λυση.

Γιατι η επομενη ειναι να απαγορευτουν εντελως μεχρι να οργανωθει κατι επισημως

Απλά υπενθυμίζω το πρώτο ποστ :

Καλησπερα σε όλους,
μετα απο αρκετα μηνύματα που εχω ανταλλαξει με άλλα μέλη έχουμε όλοι συμφωνήσει να αγοράσουμε απο κοινου καποιες τηλεορασεις.Επειδη ομως χρειαζεται μια οργάνωση σε αυτο το νήμα ας αποφύγουμε τα σχόλια και ας ποστάρουν μόνο όσοι θελουν να αγορασουν ενα συγκεκριμενο μοντελο τηλεορασης και οχι γενικα καποια τηλεοραση, ωστε να ξερουμε ακριβως ΠΟΙΟΣ θελει ΤΙ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1) Η αγορα θα γινει απο ελληνικο καταστημα,με ελληνικη εγγυηση και αποστολη σε ολη την Ελλαδα
2)Θα παρουμε 2 τιμες για καθε τηλεοραση(μια απολυτου μετρητοις και μια για 12 δοσεις)
3)Η αγορα θα γινει ενοψει Χριστουγεννων ( η συμμετοχη θα κλεισει στις 5 του Δεκέμβρη) ωστε μεχρι τις 10 να γινει η παραγγελια και μεχρι τις 20 να εχουν ολα τα μελη την τηλεοραση.

Γνώμη μου πως θα ήταν καλύτερο να μην αναφερθούν πάλι τιμές/έμποροι/καταστήματα για να αποφευχθούν μηνύματα διαφημιστικά/δυσφημιστικά. Όποιος θέλει να "βοηθήσει" μπορεί να στείλει PM στα παιδιά που προσπαθούν να το οργανώσουν.

Εύχομαι καλή τύχη με την προσπάθεια.

Re: Απάντηση: Re: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Ελπιζω να δειχνετε κατανοηση στα γραφομενα μου :grinning-smiley-043
-bye-

εννοειται! και σκεψου ποσο ανιδιοτελης ειναι αυτος που ανοιξε το νημα που δεν θα συμμετεχει καν στο powerbuy(πλεον) -bye-

Re: Απάντηση: Re: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

εννοειται! και σκεψου ποσο ανιδιοτελης ειναι αυτος που ανοιξε το νημα που δεν θα συμμετεχει καν στο powerbuy(πλεον) -bye-

.....ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ?????????

γιατι πλακα κανω?
νομιζω σε 3 η 4 posts μου αναφερω ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ
και αφου ειμαι ενα απλο μελος που δεν τα παιρνει απο κανεναν και αφου ειδα οτι ζητησανε μεχρι και ψυγεια και αφου βλεπω ΤΟ ΧΑΟΣ ποιο νοημα υπαρχει?
το ξεκινησαμε,απετυχε,την αλλη φορα
υπαρχουν και παιδια που οργανωσαν αλλο powerrbuy (Σπυρος)

Αγαπητε Vasdar, καταλαβαινω την πικρια σου. Ξερεις ομως γιατι ξεστρατισε το thread αυτο? Γιατι δεν εισαι διαχειριστης ουτε εσυ, ουτε εγω με τις ειδικες αρμοδιοτητες για να το "μαζεψεις" σβηνοντας ασχετα μυνηματα , κρατωντας τους ενδιαφερομενους με λιστα, και κρατωντας τα μελη συγκεντρωμενα.

Μην απορειτε λοιπον. ειναι φυσικο επομενο. Αυτο πρεπει να οργανωνεται απο Διαχειριστη.
Οταν κατι δεν εχει τις προυποθεσεις να πετυχει με τον τροπο που γινεται, μην απογοητευεστε. Θελει τροπο και κοπο..

Re: Απάντηση: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Αγαπητε Vasdar, καταλαβαινω την πικρια σου. Ξερεις ομως γιατι ξεστρατισε το thread αυτο? Γιατι δεν εισαι διαχειριστης ουτε εσυ, ουτε εγω με τις ειδικες αρμοδιοτητες για να το "μαζεψεις" σβηνοντας ασχετα μυνηματα , κρατωντας τους ενδιαφερομενους με λιστα, και κρατωντας τα μελη συγκεντρωμενα.

Μην απορειτε λοιπον. ειναι φυσικο επομενο. Αυτο πρεπει να οργανωνεται απο Διαχειριστη.
Οταν κατι δεν εχει τις προυποθεσεις να πετυχει με τον τροπο που γινεται, μην απογοητευεστε. Θελει τροπο και κοπο..

απολυτως σωστος-bye-

Re: Απάντηση: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Καλό απόγευμα σε όλους...

Παρακαλώ πολύ τα μέλη FoRMat MaSTer και VIDEOMIX να σταματήσουν την άσκοπη αντιπαράθεση...δεν υπάρχει λόγος...

ευχαριστώ πολύ...

Φίλε Νάσο δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης ευθύς εξαρχής από μέρους μου με κάποιον εδώ μέσα. Αν σε παρομοίασει-χαρακτήρισει εσένα κάποιος χρήστης όπως χαρακτήρισε εμένα Ο VIDEOMIX θέλω απλά να δω την αντίδρασή σου τότε.
Το ποστ μου περί ψυγείου το έβαλα γιατί ο καθένας είχε αρχίσει να ζητάει πλέον ότι του κατέβαινε στο κεφάλι ή ότι τέλος πάντων τον ενδιέφερε. Δεν χαρακτήρισα κάποιον ούτε τον παρομοίασα με κάτι ούτε και πήγα να ειρωνευτώ κάποιον. Να παραθέσω τα κάτωθι:

Καλησπερα σε όλους,
μετα απο αρκετα μηνύματα που εχω ανταλλαξει με άλλα μέλη έχουμε όλοι συμφωνήσει να αγοράσουμε απο κοινου καποιες τηλεορασεις.Επειδη ομως χρειαζεται μια οργάνωση σε αυτο το νήμα ας αποφύγουμε τα σχόλια και ας ποστάρουν μόνο όσοι θελουν να αγορασουν ενα συγκεκριμενο μοντελο τηλεορασης και οχι γενικα καποια τηλεοραση, ωστε να ξερουμε ακριβως ΠΟΙΟΣ θελει ΤΙ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1) Η αγορα θα γινει απο ελληνικο καταστημα,με ελληνικη εγγυηση και αποστολη σε ολη την Ελλαδα
2)Θα παρουμε 2 τιμες για καθε τηλεοραση(μια απολυτου μετρητοις και μια για 12 δοσεις)
3)Η αγορα θα γινει ενοψει Χριστουγεννων ( η συμμετοχη θα κλεισει στις 5 του Δεκέμβρη) ωστε μεχρι τις 10 να γινει η παραγγελια και μεχρι τις 20 να εχουν ολα τα μελη την τηλεοραση.
Ολα τα παραπανω γραφονται μετα απο συννενοηση με αλλο μελος του forum.
Ολες οι παρατηρησεις ευπροσδεκτες, αλλα προς θεου ας αποφυγουμε αντιδικιες και εντασεις.Συμμετεχει μονο οποιος θελει και η συμμετοχη του ΔΕΝ γεννα καμια υποχρεωση εκ μερους του για τελικη συμμετοχη.Αλλωστε οτι ειναι να αγοραστει θα αγοραστει ειτε συλλογικα ειτε ατομικα.
Μελος του forum δηλωσε οτι σε παραγγελια πολλων τηλεορασεων θα κανει και καλυτερες τιμες στις ηδη εξαιρετικες.

να ρωτήσω και κατι αλλο...μπορούμε να βάλουμε στη λίστα και ηλεκτρικά εκτός από τηλεοράσεις,όπως πχ ένα homecinema που ενδιαφέρομαι?

PS3 60άρι παίζει; Θέλω 3 κομμάτια.

Με βάση τα παραπάνω γιατί να μην ζητήσω κι εγώ αν μπορεί να συμπεριληφθεί η ηλεκτρική συσκευή της αρεσκείας μου στο powerbuy;

Last edited:
:damnyou:Αν μπορεί και αν θέλει κάποιος ας κάνει μία κοπή και συραφή μόνο των ενδιαφερομένων και των μοντέλων σε ένα Εξελάκι :BDBDG54:
Π.χ. Μοντέλα , Τεμάχια , Ονομα ώστε να είναι λειτουργικό και εύκολο.

Δωστε τόπο στην οργή και προχωρίστε στο PoWer Buy :damnyou:.

Viva Vasdar......:SFGSFGSF:

Φίλοι μου καλησπέρα...

ο Πάνος και ο Βασίλης σε προηγούμενα μηνύματά τους έγραψαν πολύ σωστά πράγματα...

Σαν Διαχειριστής της Κατηγορίας-μαζί με τον Νίκο-αφήνουμε τα θέματα των powerbuy να αναπτύσσονται-από σας τα μέλη-γιατί ΔΕΝ αντιβαίνουν στο κανένα κανονισμό λειτουργίας του avclub...δεν προσβάλλουν κανένα και δεν δημιουργούν κανένα θέμα γενικότερα...μάλιστα ένα power buy με την Sony πέτυχε και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι...

κάπου εδώ τελειώνει και η ιστορία με την Δ.Ο. του avclub...αν κάτι δεν πάει καλά νάστε σίγουροι ότι θα τ´αντιληφθούμε και θα παρέμβουμε...

θεωρώ-προσωπικά-λογικό πολλά μέλη να μπαίνουν στο avclub για να ενημερωθούν για την αγορά και να πιέσουν για καλύτερες τιμές...τώρα αν θα μείνουν στο avclub είναι δικό τους θέμα...

καθημερινά αυξάνονται τα μέλη μας με απίστευτο ρυθμό...πολλά από αυτά θα μείνουν και θα προσφέρουν πολλά με τις γνώσεις τους...

Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι βρισκουν το φορουμ οταν ψαχνουν να αγορασουν κατι σχετικο (τηλεοραση, προβολεα,...). Αυτο ειναι απολυτως φυσικο. Υπαρχουν ομως και αλλα παραδειγματα, οπου για παραδειγμα ανοιγει ενα powerbuy και παρατηρουμε καποια ατομα να κανουν τα πρωτα τους posts σε αυτα τα threads. Αυτο δεν ειναι να σε βαζει σε υποψιες? (γενικα μιλαω, δεν απευθυνομαι σε καποιον :grinning-smiley-043)
Απο την αλλη παλι, εαν πλακωσουν και οι καταστηματαρχες και δινουν ολοι τους τιμες, τι θα γινει τελικα?? Θα ειμαστε φορουμ με την εννοια της δημιουργιας του ή θα καταληξουμε σε παζαρι τιμων και οτι αλλο συνεπαγεται???

Πάνο μην ανησυχείς....έχουν γνώση οι φύλακες...δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί-ποτέ-κάτι τέτοιο...