Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.
Αλλά μήπως αυτά τα άτομα που μπαίνουν στο powerbuy μετά μένουν και γίνονται ενεργά μέλη? Επείδη είμαι και εγώ νέος στο φόρουμ αυτό θέλω να πιστεύω.
Στο χάος...και συμφωνώ και εγώ μαζί σου 1000%.
Πες όμως μια λύση για αυτο το θέμα που όπως φαίνεται είναι πολύ μεγάλο και σε λάθος thread
Στο χάος...και συμφωνώ και εγώ μαζί σου 1000%.
Πες όμως μια λύση για αυτο το θέμα που όπως φαίνεται είναι πολύ μεγάλο και σε λάθος thread
Καλησπερα σε όλους,
μετα απο αρκετα μηνύματα που εχω ανταλλαξει με άλλα μέλη έχουμε όλοι συμφωνήσει να αγοράσουμε απο κοινου καποιες τηλεορασεις.Επειδη ομως χρειαζεται μια οργάνωση σε αυτο το νήμα ας αποφύγουμε τα σχόλια και ας ποστάρουν μόνο όσοι θελουν να αγορασουν ενα συγκεκριμενο μοντελο τηλεορασης και οχι γενικα καποια τηλεοραση, ωστε να ξερουμε ακριβως ΠΟΙΟΣ θελει ΤΙ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1) Η αγορα θα γινει απο ελληνικο καταστημα,με ελληνικη εγγυηση και αποστολη σε ολη την Ελλαδα
2)Θα παρουμε 2 τιμες για καθε τηλεοραση(μια απολυτου μετρητοις και μια για 12 δοσεις)
3)Η αγορα θα γινει ενοψει Χριστουγεννων ( η συμμετοχη θα κλεισει στις 5 του Δεκέμβρη) ωστε μεχρι τις 10 να γινει η παραγγελια και μεχρι τις 20 να εχουν ολα τα μελη την τηλεοραση.
Ελπιζω να δειχνετε κατανοηση στα γραφομενα μου
![]()
εννοειται! και σκεψου ποσο ανιδιοτελης ειναι αυτος που ανοιξε το νημα που δεν θα συμμετεχει καν στο powerbuy(πλεον)![]()
Αγαπητε Vasdar, καταλαβαινω την πικρια σου. Ξερεις ομως γιατι ξεστρατισε το thread αυτο? Γιατι δεν εισαι διαχειριστης ουτε εσυ, ουτε εγω με τις ειδικες αρμοδιοτητες για να το "μαζεψεις" σβηνοντας ασχετα μυνηματα , κρατωντας τους ενδιαφερομενους με λιστα, και κρατωντας τα μελη συγκεντρωμενα.
Μην απορειτε λοιπον. ειναι φυσικο επομενο. Αυτο πρεπει να οργανωνεται απο Διαχειριστη.
Οταν κατι δεν εχει τις προυποθεσεις να πετυχει με τον τροπο που γινεται, μην απογοητευεστε. Θελει τροπο και κοπο..
Καλό απόγευμα σε όλους...
Παρακαλώ πολύ τα μέλη FoRMat MaSTer και VIDEOMIX να σταματήσουν την άσκοπη αντιπαράθεση...δεν υπάρχει λόγος...
ευχαριστώ πολύ...
Καλησπερα σε όλους,
μετα απο αρκετα μηνύματα που εχω ανταλλαξει με άλλα μέλη έχουμε όλοι συμφωνήσει να αγοράσουμε απο κοινου καποιες τηλεορασεις.Επειδη ομως χρειαζεται μια οργάνωση σε αυτο το νήμα ας αποφύγουμε τα σχόλια και ας ποστάρουν μόνο όσοι θελουν να αγορασουν ενα συγκεκριμενο μοντελο τηλεορασης και οχι γενικα καποια τηλεοραση, ωστε να ξερουμε ακριβως ΠΟΙΟΣ θελει ΤΙ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1) Η αγορα θα γινει απο ελληνικο καταστημα,με ελληνικη εγγυηση και αποστολη σε ολη την Ελλαδα
2)Θα παρουμε 2 τιμες για καθε τηλεοραση(μια απολυτου μετρητοις και μια για 12 δοσεις)
3)Η αγορα θα γινει ενοψει Χριστουγεννων ( η συμμετοχη θα κλεισει στις 5 του Δεκέμβρη) ωστε μεχρι τις 10 να γινει η παραγγελια και μεχρι τις 20 να εχουν ολα τα μελη την τηλεοραση.
Ολα τα παραπανω γραφονται μετα απο συννενοηση με αλλο μελος του forum.
Ολες οι παρατηρησεις ευπροσδεκτες, αλλα προς θεου ας αποφυγουμε αντιδικιες και εντασεις.Συμμετεχει μονο οποιος θελει και η συμμετοχη του ΔΕΝ γεννα καμια υποχρεωση εκ μερους του για τελικη συμμετοχη.Αλλωστε οτι ειναι να αγοραστει θα αγοραστει ειτε συλλογικα ειτε ατομικα.
Μελος του forum δηλωσε οτι σε παραγγελια πολλων τηλεορασεων θα κανει και καλυτερες τιμες στις ηδη εξαιρετικες.
να ρωτήσω και κατι αλλο...μπορούμε να βάλουμε στη λίστα και ηλεκτρικά εκτός από τηλεοράσεις,όπως πχ ένα homecinema που ενδιαφέρομαι?
PS3 60άρι παίζει; Θέλω 3 κομμάτια.
Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι βρισκουν το φορουμ οταν ψαχνουν να αγορασουν κατι σχετικο (τηλεοραση, προβολεα,...). Αυτο ειναι απολυτως φυσικο. Υπαρχουν ομως και αλλα παραδειγματα, οπου για παραδειγμα ανοιγει ενα powerbuy και παρατηρουμε καποια ατομα να κανουν τα πρωτα τους posts σε αυτα τα threads. Αυτο δεν ειναι να σε βαζει σε υποψιες? (γενικα μιλαω, δεν απευθυνομαι σε καποιον)
Απο την αλλη παλι, εαν πλακωσουν και οι καταστηματαρχες και δινουν ολοι τους τιμες, τι θα γινει τελικα?? Θα ειμαστε φορουμ με την εννοια της δημιουργιας του ή θα καταληξουμε σε παζαρι τιμων και οτι αλλο συνεπαγεται???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.