ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ POWERBUY

Παίδες, πρότασή μου είναι πάντως να οργανωθείτε πάλι και σύντομα καθώς πλησιάζουν οι γιορτές ....

Απλά πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία σωστά ... δεν θα γίνεται συζήτηση περί μοντέλων, δυνατοτήτων τους και άλλων ασχέτων θεμάτων αλλά μόνο για ενδιαφερόμενους, μοντέλο κ ποσότητες.

φιλε psixakia θελω να ενημερωσω οτι αυτη τη στιγμη ειμαστε 10 ατομα για αγορα της sony 46x3500.σκεφτηκα να μην ανοιξω αλλο νημα αλλα να το αναφερω εδω.τα μελη μου εχουν στειλει ολα pm και ενδιαφερονται σοβαρα.η προταση αυτη σημερα θα κατατεθει σε συγκεκριμενο μαγαζι(καθως το μαγαζι αυτο μας εκανε τις καλυτερες τιμες οταν ειμαστε ακομη 3).θα στειλω την προσφορα και σε λιγα ακομη μαγαζια καθως αν και ακομη η τελικη τιμη δεν ειναι οριστικη (οπως και οι δοσεις) παρολα αυτα δειχνει πολυ καλη για να χτυπηθει

Ενδιαφέρομαι σοβαρά για την αγορά της Sharp LC-42XL2E αρκεί να είναι βεβαιωμένο ότι είναι made in Japan και να υποστηρίζεται από service ελληνικού εισαγωγέα - αλήθεια πόσα καμμένα pixels καλύπτει η εγγύηση της;
Μπορείτε να με ενημερώσετε με PM ποια είναι η διαδικασία του Powerbuy; Σας ευχαριστώ πολύ!

Μπορείτε να με ενημερώσετε με PM ποια είναι η διαδικασία του Powerbuy;Οπως εχω αναφερει παραπανω ενδιαφερομαι σοβαρα για την sony 46x3500.

Vasdar καλημέρα.
σου έχω στείλει pm ρωτώντας αν υπάρχει χώρος στο PowerBuy. Συγνώμη πο υ κάνω Post εδώ. Αν έχεις κάποιο νέο pls απάντησε. :ears:

Για πιο "μικρες" TV μπορουμε να ζητησουμε μια τιμη...?
Ενδιαφερομαι για 2 philips 32" 9632... αρκει να μην σφυριζουν...!!!

όλες σφυρίζουν .....

Ναι ειναι καινουργια τεχνολογια αυτη τωρα και παρεχετε δωρεαν και κατα αποκλειστικοτητα μονο σε κατοχους philips .
Αφου σεντουξιασανε το φως , ειπαν να βαλουν χερι και στον ηχο και αρχισαν απο το ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ενω αναζητουν μεσω του κεντρου ερευνων και δευτερο συμφωνο οσονουπω , ισως κατι σε ΖΖΖΖΖΨΨΨΨΨΨΨΖΖΖΖΖΖΨΨΨΨΨΨΨ για να σπαει η μονοτονια.

ΥΣ
περα απο τις λαλακιες που γραφω , αυτο το προβλημα ειναι απαραδεκτο να συμβαινει σε μια εταιρεια τετοιου μεγεθους και στα premium προιοντα.
Εχει ριξει στην αγορα τοσες καινοτομιες ,εχει κανει τοσες ερευνες για εξελιξη κ.λ.π. και δεν μπορει να κανει μια κλειστη τηλεοραση να βγαλει το σκασμο .

Ναι ειναι καινουργια τεχνολογια αυτη τωρα και παρεχετε δωρεαν και κατα αποκλειστικοτητα μονο σε κατοχους philips .
Αφου σεντουξιασανε το φως , ειπαν να βαλουν χερι και στον ηχο και αρχισαν απο το ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ενω αναζητουν μεσω του κεντρου ερευνων και δευτερο συμφωνο οσονουπω , ισως κατι σε ΖΖΖΖΖΨΨΨΨΨΨΨΖΖΖΖΖΖΨΨΨΨΨΨΨ για να σπαει η μονοτονια.

ΥΣ
περα απο τις λαλακιες που γραφω , αυτο το προβλημα ειναι απαραδεκτο να συμβαινει σε μια εταιρεια τετοιου μεγεθους και στα premium προιοντα.
Εχει ριξει στην αγορα τοσες καινοτομιες ,εχει κανει τοσες ερευνες για εξελιξη κ.λ.π. και δεν μπορει να κανει μια κλειστη τηλεοραση να βγαλει το σκασμο .

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ......... ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΥΣ
.
δεν το καταλάβατε μάλλον...μάθετε ότι μετά από έρευνες αρκετών μηνών οι επιστήμονες αποφάνθηκαν ότι:
.
.
...ο ήχος που βγάζει η philips είναι antimoskito sound!! :BDGBGDB55:
.
.
.
offtopic-end.

Ενδιαφέρομαι για την SHARP LC46XL2E.
Ήθελα κι εγώ να ενημερωθώ για τη διαδικασία του Power Byu...

Ευχαριστώ...

Ενδιαφέρομαι για την SHARP LC46XL2E.
Ήθελα κι εγώ να ενημερωθώ για τη διαδικασία του Power Byu...

Ευχαριστώ...

An ekana copy paste tha ekleva pnevmatika dikeomata lol.... opote to ekana quote :) ki egoeimai mesa gia powerbuy se lc46xl2e kai thelw enimerosigia to posoi eimaste gia tin sharp LC46XL2E. :SFGSFGSF:

Άλλη μια Sharp 46XL2 και για μένα παρακαλώ! :ernaehrung004:
Αλήθεια, ΠΟΣΟΙ είμαστε για Sharp??? Βλέπω να πετυχαίνουμε πολύ καλή τιμή!!! :2thumb22sup:

Υ.Γ. Θα πρότεινα η αγορά να ΜΗΝ γίνει πολύ κοντά στα Χριστούγεννα, γιατί υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσουμε προβλήματα διαθεσιμότητας, ή καθυστερήσεις στις παραλαβές λόγω αργιών (και να μείνουμε κάποιοι ΧΩΡΙΣ τηλεόραση τα Χριστούγεννα)! Να γίνει μέχρι τις 10-15 Δεκέμβρη, ή αλλιώς να πάει για Γενάρη η δουλειά....

Last edited:
Λοιπόν αρχιζς να μαζεύω μέλοι (μέλι :ρ) για SHARP AQUOS LE42XL2E!
Η αγορά θα γίνει σε 10-15 μέρες (και πολύ λέω) (είχα την ελπίδα να είναι εδώ στην γιορτή μου 6/12, αλλά ας γινει η παραγγελία μέχρι 5/12/07) και μετραω 3 (αν κανω λαθος διορθώστε με!)
Εγω (Wizzeled)
Tromb1
Djx33

ΥΓ: greeklish επιτρεπονται? παιδεύομαι με τα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο
ΥΓ2: Καταραμενα διαδυκτιακα παιχνίδια!!!

Μετραω 4 :)

Wizzeled
Tromb1
Djx33
z-130

the more the merier!!!! Άντε όσοι πιστοί προσέλθετε! Αλλος για την βάρκα μας?

Άμα μπορείς Wizzeled βάλε κάτι για να ξεχωρίζουν οι 46'' , να βλέπουμε πόσοι είμαστε..