Χρόνια σου Πολλά Κάλλη

Τις καλυτερες ευχες μου Καλλη, παντα με υγεια και με ανησυχο πνευμα ηχητικου εξερευνητη!

Χρόνια πολλά Κάλλη, συνέχισε να μας εντυπωσιάζεις με τη δυνατότητα αφομοίωσής σου που θυμίζει τον συμπαθή Taz! :ernaehrung004:

Χρονια πολλά Κάλλη..

Υγεία,κέφι γιά ψάξιμο και δημιουργία forever..

Eυχαριστούμε θερμά και γιά οσα άλλα κάνεις γιά το κλάμπ,αθόρυβα και αποτελεσματικά.

-bye-:grinning-smiley-043

Χρόνια Πολλά!
Νά'σαι γερή, χαρούμενη, δημιουργική!

choir.gif

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τις ευχές σας, ήταν ό,τι πιό ευχάριστο να σας συναντήσω όλους εδώ μόλις άνοιξα τον υπολογιστή μου.
Ευχαριστώ και όσους -λίγους- δεν γνωρίζω ακόμα προσωπικά και σας εύχομαι με τη σειρά μου τα καλύτερα, καθώς και όσους με "βρήκατε" και "αλλιώς"..

και

@ Κώστα Λυμπερόπουλο: You can bet on that! It's a promise!

@Marilyn: Ιδιαιτέρως σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου, θα στις ανταποδώσω με ένα μουσικό δώρο οσονούπω...

@by_proxy: και τα 70's και τα 80's (αγέννητη ήμουν τότε έτσι κι αλλιώς, τώρα τα ανακαλύπτω...:flipout:) και τα 90's, όλα...
Αλλά βρε παιδιά, hungry ο ένας, thirsty ο άλλος, λυπηθείτε με και μου έχει ανοίξει η όρεξη τώρα τελευταία....:antlers:

@ Μανωλάκο: ναι μάννα μ' γυναίκα, αλλά να αφήσω λεφτά και για κανένα φορεματάκι...Άσε, έκανα μια ανακάλυψη τελευταία...δεν σου λέω τίποτα, μαύρη, κατάμαυρη σου λέω, μια χαρά κορίτσι κατά τα άλλα:BDGBGDB55:...θα δεις!!

@chief: oh yes! it's now or neeeever.....lalalala.....Χριστέ μου τι λέω και δεν με αρέζει ο Έλβις (ωχ!!! πάει, έπεσα στη μαύρη λίστα :grandpa: )

@kblachos: Σοκολάτα και παντεσπάνι, με λιγώνει η σκέτη σοκολάτα Κώστα, αλλά σ' ευχαριστώ που το θυμάσαι. It's a name day actually....Santa kalliopi!

@Busoni: Ο συνειρμός σου με συγκίνησε ιδιαίτερα!!! το θυμόσουν :worshippy:... Αντεύχομαι να τον ξεπεράσεις!!!

@ superfly: έχεις πμ καλέ μου

@ Elina: σ' ευχαριστώ γλυκειά μου, σου εύχομαι κι εσένα να είσαι τυχερή κι ευτυχισμένη πάντα όσο εγώ σήμερα, και βλέπω με χαρά ότι απέκτησες τα smilies που ήθελες!!

@ opsim: Πάνο μου ευχαριστώ πολύ, αλλά μήπως, λέω μήπως, :chinscratch:, πρέπει να ανησυχώ για την ...παρομοίωση;;; (γκρινιάρης, όλο έτρεχε, παρορμητικός, κλπ κλπ, τι κοινό εχουμε;;;:p )

@Δημήτρη Ιωάννου: Πέρνα παιδί μου από το λογιστήριο να λάβεις αύξηση 70% επί του καθαρού μισθού σου για το κουκλάρα

@ΣΣ-ΑΓΔ: Shshsh.....Εγώ οφείλω στο Avclub, όχι αυτό σε μένα :grinning-smiley-043

Για όσους δεν ανέφερα ξεχωριστά, δεν σημαίνει τίποτα λιγότερο από το ότι θα ήθελα να σας έχω όλους κοντά μου να σας χαίρομαι, ιδιαίτερα σε τέτοιες στιγμές.

επίτηδες παρέλειψα τ' "αγόρια μου".... να μην βγεί κανείς και πεί ότι κάνω διακρίσεις :flipout:

Να είστε όλοι καλά (και να ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή μας συνάντηση, μην ξεχνιόμαστε......)-bye-

@ opsim: Πάνο μου ευχαριστώ πολύ, αλλά μήπως, λέω μήπως, :chinscratch:, πρέπει να ανησυχώ για την ...παρομοίωση;;; (γκρινιάρης, όλο έτρεχε, παρορμητικός, κλπ κλπ, τι κοινό εχουμε;;;:p )
Να μην ανησυχείς καθόλου Κάλλη. Δεν θα σε παρομοίαζα με κάτι που δεν θα ήταν προσφιλές σε μένα, εξ´άλλου τα χαρακτηριστικά του τα βρίσκω πλεονεκτήματα και όχι το αντίθετο. Δεν ήταν γκρινιάρης, το να "τρέχεις" καλό είναι (πέτρα που κυλάει δεν χορταριάζει), ο παρορμητισμός είναι μια χαρά ενώ όπως θυμάσαι οι ικανότητές του για "αφομοίωση" ήταν εκπληκτικές. -bye-