Cinobo

Σε δύο διαφορετικές ip δεν το ξέρω σε 3 μεγάλες οθόνες ναι.Και βέβαια παίζει και Airplay και είναι μια χαρά σε διαφορετικά σπίτια.
Τρομερή τιμή το ετήσιο 60€ με το Black Friday ισχυει έως 1/12 προσέξτε!
Έχει πολλά διαμαντάκια!
Αλλά και κάποια που δεν μπορούν να τα δουν ούτε η οικογένεια του σκηνοθέτη,ίσως ούτε κι ο ίδιος!

• Haha
Reactions: kostthem
Έχει όλες τις ταινίες του Οικονομιδη σε πραγματικό 1080 HD (αυτές του 2010 και μετά, οι προηγούμενες μόνο SD upscale), για μας τους οπαδούς του είναι σημαντικό
😁

Λογικά και η νέα ταινία του που κυκλοφορεί σε 2 βδομάδες στους κινηματογράφους θα βγει στο Cinobo σε 3-4 μήνες

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σημαντικές παρουσίες το Όλα είναι δρόμος σε πραγματικό HD (δεν ξέρω αν έχει παιχτεί ποτέ σε HD στην τηλεόραση, ούτε έχει βγει σε Bluray) με την θρυλική σκηνή "Θα πάρω φόρα" και το Αυτή η νύχτα μένει του 2000 (upscaled SD)

Last edited:
Σε δύο διαφορετικές ip δεν το ξέρω σε 3 μεγάλες οθόνες ναι.Και βέβαια παίζει και Airplay και είναι μια χαρά σε διαφορετικά σπίτια.
Τρομερή τιμή το ετήσιο 60€ με το Black Friday ισχυει έως 1/12 προσέξτε!
Έχει πολλά διαμαντάκια!
Αλλά και κάποια που δεν μπορούν να τα δουν ούτε η οικογένεια του σκηνοθέτη,ίσως ούτε κι ο ίδιος!
Ναι γι αυτο ρώτησα για δύο σπίτια διαφορετικά από 30 ευρώ για ενα χρονο καλά ειναι κατι θα δεις. Αλλά να μάθω σίγουρα αν παιζει σε διαφορετικές ip