Ναι γι αυτο ρώτησα για δύο σπίτια διαφορετικά από 30 ευρώ για ενα χρονο καλά ειναι κατι θα δεις. Αλλά να μάθω σίγουρα αν παιζει σε διαφορετικές ipΣε δύο διαφορετικές ip δεν το ξέρω σε 3 μεγάλες οθόνες ναι.Και βέβαια παίζει και Airplay και είναι μια χαρά σε διαφορετικά σπίτια.
Τρομερή τιμή το ετήσιο 60€ με το Black Friday ισχυει έως 1/12 προσέξτε!
Έχει πολλά διαμαντάκια!
Αλλά και κάποια που δεν μπορούν να τα δουν ούτε η οικογένεια του σκηνοθέτη,ίσως ούτε κι ο ίδιος!
Ένα προφίλ δηλαδη εχει ; και βλέπουν ολοι;Παίζει, αλλά δεν μπορείς να φτιάξεις, διαφορετικά προφίλ.
Κι όμως, ναι!Η εφαρμογή του cinobo?![]()
Εβαλα να δω το The Straight Story και εχω την εντυπωση οτι δεν εκανε match το frame rate, μιας κ εκανε κολληματακια σε πιο γρηγορες σκηνες. Αλλαξες κατι αλλο εκτος απτο “match frame rate” στα video settings του ATV;Κι όμως, ναι!
Επίσης, "σέβεται" το match frame rate και κάνει κανονικά switch τα hz (αν ο χρήστης έχει ενεργοποιημένη τη σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις), κάτι που δεν υποστηρίζεται από το ERTFLIX app.
Όχι, πέρα από την αντιστοίχιση στο ρυθμό καρέ στις Ρυθμίσεις, δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Δοκίμασα όμως να κάνω αναπαραγωγή σε 2-3 τίτλους και είδα πως κάνει αυτό το μαύρισμα της οθόνης όταν γίνεται αλλαγή στα Hz. Σε άλλον τίτλο που είδα ολόκληρο, δεν υπήρχε stuttering. Το Cinobo app κάνει χρήση του default player του συστήματος (κάτι που εγκατέλειψε το Netflix πρόσφαταΕβαλα να δω το The Straight Story και εχω την εντυπωση οτι δεν εκανε match το frame rate, μιας κ εκανε κολληματακια σε πιο γρηγορες σκηνες. Αλλαξες κατι αλλο εκτος απτο “match frame rate” στα video settings του ATV;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.