greekgreek
Supreme Member
Πήρα και εγώ τον Clark Tech 4100 του έβαλα την 116, δοκίμασα και τις προηγούμενες , δεν βλέπω κάποιες διαφορές .
Θα έλεγα ότι ο 4100 είναι καλύτερος εκεί που δεν περίμενα και χειρότερος , εκεί που περίμενα .
- Στην ποιότητα εικόνας , στις προκαθορισμένες ρυθμίσεις έχουν την ευκρίνεια στο 0 , σε κλίμακα 0-15 και η πρώτη εντύπωση μου ήταν αρνητική .
Ανέβασα την ευκρίνεια, βελτιώθηκε η ποιότητα εικόνας κατα πολύ .
Έχει αρκετά καλή ποιότητα εικόνας ( με την δυνατότηα που δίνει ο δέκτης να αλλάξεις αντίθεση , φωτεινότητα ,ευκρίνεια κ.τ.λ), όχι όμως κορυφαία .
Είναι καλύτερη από ότι περίμενα .
- Πολύ καλή και η δυνατότητα να βάλεις στα πλήκρα f1,f2,f3,f4 όποια λειτουργία εσύ θέλεις .
Έχει το ίδιο τηλεχειριστήριο με τον Clark Tech 3100 , λογικά και εκεί θα γινόταν το ίδιο, δεν βρήκα τον τρόπο πως γίνεται .
- Εμένα μου άρεσαν πολύ τα μενού , είναι βέβαια και θέμα υποκειμενικό .
Στα αρνητικά το μέτριο tuner , περίμενα , σαν καινούριο μοντέλο , να είναι τουλάχιστον στα ίδια είπεδα με τους Clark Tech 3100 ή 5000.
Σε σύγκριση με τον Clark Tech 5000 είδα ότι ο 4100 έχει τουλάχιστον μισό db (0,5 db) χειρότερο tuner από τον 5000.
Άλλο αρνητικό είναι η ενδείξεις που δίνει σε db.
Είδα ότι δείχνει 15% λιγότερα από τον Clark Tech 5000 (soft Dr.HD F16) .
Στα 7db δείχνει 6db και στα 15db δείχνει 13db ο 4100 , σε σχέση με τον 5000.
Θα έλεγα ότι ο 4100 είναι καλύτερος εκεί που δεν περίμενα και χειρότερος , εκεί που περίμενα .
- Στην ποιότητα εικόνας , στις προκαθορισμένες ρυθμίσεις έχουν την ευκρίνεια στο 0 , σε κλίμακα 0-15 και η πρώτη εντύπωση μου ήταν αρνητική .
Ανέβασα την ευκρίνεια, βελτιώθηκε η ποιότητα εικόνας κατα πολύ .
Έχει αρκετά καλή ποιότητα εικόνας ( με την δυνατότηα που δίνει ο δέκτης να αλλάξεις αντίθεση , φωτεινότητα ,ευκρίνεια κ.τ.λ), όχι όμως κορυφαία .
Είναι καλύτερη από ότι περίμενα .
- Πολύ καλή και η δυνατότητα να βάλεις στα πλήκρα f1,f2,f3,f4 όποια λειτουργία εσύ θέλεις .
Έχει το ίδιο τηλεχειριστήριο με τον Clark Tech 3100 , λογικά και εκεί θα γινόταν το ίδιο, δεν βρήκα τον τρόπο πως γίνεται .
- Εμένα μου άρεσαν πολύ τα μενού , είναι βέβαια και θέμα υποκειμενικό .
Στα αρνητικά το μέτριο tuner , περίμενα , σαν καινούριο μοντέλο , να είναι τουλάχιστον στα ίδια είπεδα με τους Clark Tech 3100 ή 5000.
Σε σύγκριση με τον Clark Tech 5000 είδα ότι ο 4100 έχει τουλάχιστον μισό db (0,5 db) χειρότερο tuner από τον 5000.
Άλλο αρνητικό είναι η ενδείξεις που δίνει σε db.
Είδα ότι δείχνει 15% λιγότερα από τον Clark Tech 5000 (soft Dr.HD F16) .
Στα 7db δείχνει 6db και στα 15db δείχνει 13db ο 4100 , σε σχέση με τον 5000.
Last edited: