Clarke-Tech 4100 HD

Αν και ο δεκτης Clarke-Tech 4100 HD έχει σταματήσει να παράγεται εδώ και μερικούς μήνες και δύσκολα τον βρίσκει κάποιος καινούργιο, βγήκε πάλι μια νέα ανεπίσημη αναβάθμιση...

C-Tech 4100HD /+ Full HD 1.31p
- Hardstation1 fixed
- Default channel list database updated
- Blindscan fixed
http://workupload.com/file/mhqrCEpl

Λέγεται στα διαφορα φόρουμ του εξωτερικού ότι το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στην έκθεση Angacom της Κολωνίας στις 20 αυτού του μηνα και θα είναι Android !!
Είδομεν

Ευχαριστούμε φίλε για την ενημέρωση .
Τα soft τα βρίσκεις πολύ γρήγορα , πολλές σελίδες θα τα έχουν βάλει ακόμα .
Από που τα βρίσκεις αν επιτρέπεται ;

Το ξέρω το φόρουμ , είμαι μέλος εδώ και χρόνια .
Πριν πέντε - έξι χρόνια έγραφα σε αυτό το φόρουμ.
Είχα κάτι προβλήματα τότε με το φόρουμ και το "άφησα".
Τότε έμπαινα για τους edision που είχα , γενικά ασχολούνταν περισσότερο με γερμανικούς δέκτες .

Νέα ανεπίσημη αναβάθμιση C-Tech 4100HD /+ Full HD 1.32p

- FileList : extended from 200 to 300 recordings.
- when receiver play recorded channel, with info banner it will display EPG data

http://hochladen.to/files/WtPYL7hk1402753785.html

Διαβάζω σε φόρουμ του εξωτερικού ότι είναι στον προγραμματισμό να παρουσιαστούν νέα μοντέλα που θα βασίζονται σε νέα chip που θα κάνουν την εμφάνιση τους αυτόν τον χρόνο....
Η υποστήριξη των παλαιοτερων μοντέλων θα συνεχίσει κανονικά...
Είδομεν!!

Last edited:
Ας μας πει κάποιος φίλος που έχει και δεύτερο δέκτη που δείχνει το σήμα σε dB, αν οι ενδείξεις του 4100 είναι πλέον σωστές.

Νομιζω η αναβαθμιση που το διορθωσε ηταν η 122 ή 123.Αυτο που δεν διορθωθηκε ειναι η ληψη 8PSK καναλιων με χαμηλο SR.

Δοκιμαζοντας την 132p παρατηρησα οτι υπαρχει προβλημα στην λειτουργια των f1 f2 f3 f4 κουμπιων.Ο δεκτης κολλαει και χρειαζεται επανεκκινηση.

Ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω τηλεχειριστηριο για 4100 plus γιατι μου χαλασε?

Στην 136p. διορθωθηκε η λειτουργια των πληκτρων f1-2-3-4.Κατι αλλο δεν ειδα.

Παρατηρηση μετα απο καλυτερο ελεγχο του δεκτη φαινεται να εχει διορθωθει η συμπεριφορα του σε HD καναλια με χαμηλο SR.

Κανει pixels για 2-3 δευτ. και στην συνεχεια παιζει κανονικα χωρις προβλημα.
136p software

Μετά από καιρό νέα ανεπίσημη αναβάθμιση για τον δεκτη Clarke-Tech 4100 HD
CTECH_HD4100_ALL_138p

http://workupload.com/file/reKThBTA

1. Hardstation1+Hardstation3 fixed.
2. VK video is supported.
3. English Film station is supported(at the moment only 50% of content can be played.)
4. IPTV hang-up problem is fixed.

εχω ενα μηνα αυτο τον δεκτη και τον δουλευω με μοτερ diseqc με το οποιο συνεργαζεται αψογα δουλευει με την 1.31p και ειδα οτι παιζουν σταθερα τα καναλια με DVB S2 8PSK S/R κατω του 10000 πχ to media office στις 39Ε FOX HD 42E και το voice στις 45Ε που παιζει με SR 8333 DVB S2 8PSK
ενα προβλημα που εχει αυτη η αναβαθμηση ειναι με το blind scan δεν βλεπει τις συχνοτητες απο 11670 με 11700ΜΗΖ και αλλες φορες τις πεταει στους 10830ΜΗΖ μου το κανει αυτο με την συχνοτητα 11683 V στις 23,5Ε και με την 11685Η στις 39Ε
ΘΑεπανερθω μολις περασω την νεα αναβαθμηση να δω αν θα μετραει σωστα τα σηματα και για τυχον αλλα θεματα