Clash of the Titans

και εμένα με χάλασε η μικρή διάρκεια αφού νόμιζα ότι έκαναν διάλειμμα στην αρχή !

Φαίνεται θέλουν να βγάλουν πολλά επεισόδια αλλά δεν τους έχουν πει ποιος θα πάει να τα δει αν είναι έτσι χάλια όπως αυτό το 1ο.

αλλη μια ταινια που παρα τον καταιγισμο απο εφε,ειναι αδυνατο να σε παρασυρει.αρπακολια για αλλη μια φορα.καλυτερο ηταν το τρειλερ....
τελος παντων εγω ειδα και μερικα πραγματα στα οποια οι αμερικανοι,μετα απο ενδελεχη ερευνα της μυθολογιας μας,αποκατεστησαν την ιστορικη πραγματικοτητα.
Πχ. η Abarth ηταν δημιουργημα των αρχαιων Ελληνων αφου αυτοι πρωτοι καβαλησαν σκορπιους.Αλλα προφανως οι Ρωμαιοι,οι οποιοι κατακλεψαν το αρχαιο ελληνικο πολιτισμο,την εκμεταλευτικαν καλυτερα και την εκαναν αυτο που ειναι τωρα.
Το Αργος στην αρχαιοτητα ηταν παραθαλασσιο ή το μπερδεψαν οι αμερικανοι με το Ναυπλιο?

Ο κακομοιρης ο Λιαμ Νισον τι να πει που το φορεσαν στρασαριστη ενδυμασια και εδειχνε σαν να μην πω τι...
Ο Φαινς παντως εκανε οτι μπορουσε.

ΥΓ. Οι υπολοιποι 11 θεοι στην ταινια δεν κανουν απολυτως τιποτα!Ουτε δακτυλακι δεν κουνανε!

Απάντηση: Re: Clash of the Titans

καλος σας βρηκα!
λοιπον ακουστε τα πραγματα ειναι απλα.η τιτανομαχια δεν ειναι 3d. απλα το βλεπεις θολο βαζει τα γυαλια και φευγει η θολουρα! κατι δηλαδη σαν να εχεις μιοπια βαζεις τα γυαλια και βλεπεις καλυτερα.το ιδιο ακριβως ειναι σαν να το βλεπεις δηλαδη σε κανονικο film.

Ακριβως αυτο.Την ειδα χθες μαζι με τον Νικο τον Κρυωνα και ολη την ωρα σχολιαζαμε τα ανυπαρκτα 3Δ εφε καθως και την θολουρα στην εικονα.Ασε που σε πολλες σκηνες βλεπαμε ειδωλα π.χ. το αλογο διπλο οπως σε σημα τηλεορασης που δεν πιανει καλα.
Για σεναριο και και στορυ δεν μιλαω.
Γενικα εμεινα πολυ δυσαρεστημενος σε αντιθεση με το avatar που μου αρεσε πολυ.

Θελανε και πισω τα γυαλια για ανακυκλωση λεει.Δεν φτανει που δεν τους ζητησαμε και τα 3 ευρω επιπλεον πισω.

Last edited by a moderator:
χοντραδα ειναι με εφε δεκαετιας 80!μετριότατη ταινία και κριμα στον λιαμ νισον!
δοκιμαστε σε dvd το taken με τον ιδιο ηθοποιο να βρειτε την υγειά σας!
υγ. αν και ασχετη θεματολογια η μια ταινια με την αλλη!

Δεν το είχα προλάβει στις αίθουσες και το είδα χθες στο φρέσκο 1080 που βγήκε....

Οσο κι αν προσπάθησα με πήρε ο ύπνος από την μέση και μετά...

Κρίμα τα εφφέ. Κρίμα.

Υ.Γ. Πάντως δεν μπορώ να πω, μας είχατε προειδοποιήσει .:grinning-smiley-043

Εγώ το είδα ευχάριστα πάντως χθες με πίτσα και coca cola.
Δεν περιμενα τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Για τον προβολέα και την διάθεση που είχα, μια χαρα !!!!!

Το ειδα κι εγω διστακτικα και χωρις να περιμενω πολλα και μαλλον αυτο με εκανε να μην το μετανιωσω.Τολμω να πω οτι αξιζει μια και μοναδικη θεαση με popcorn και αναλαφρη διαθεση.

Τελικά μου φαίνεται ότι είμαι ο μοναδικός που μου άρεσε πάρα πολύ.Το μόνο ίσως αρνητικό που θα της έδινα είναι η μικρή διάρκεια.Ήθελε τουλάχιστον 15-20 λεπτά παραπάνω.Ώρες ώρες νόμιζα όταν ήταν στο fast forward.

Για το πόσο ακριβής είναι σχετικά με την μυθολογία δεν θα το σχολιάσω καν.Ήξερα τι να περιμένω από την αρχή και περίμενα πάρα πολλές ανακρίβιες αλλά εδώ που τα λέμε και πια ήταν ακριβής ιστορικά?(Τροία,300 κλπ κλπ).

Στην τελική με διασκέδασε πολύ και αυτό έχει σημασία με τέτοιου είδους ταινίες.

καλο ηταν δεν μπορω οτι ηταν η ταινια τησ χρονιας αλλα σπαταλας ομορφα την ωρα σου

Ε ναι τα καταφερα και εγω να την δω. Αλλωστε οταν εχεις δεις την πρωτοτυπη ταινια οταν εισουν παιδι δεν μπορει παρα να εισαι περιεργος.

Το Αργος στην αρχαιοτητα ηταν παραθαλασσιο ή το μπερδεψαν οι αμερικανοι με το Ναυπλιο?

Παραθαλλασιο ηταν αλλα μετα την επιθεση του Κρακεν το πηγαν στην ενδοχωρα να ειναι πιο ασφαλεις :D

Ο κακομοιρης ο Λιαμ Νισον τι να πει που το φορεσαν στρασαριστη ενδυμασια και εδειχνε σαν να μην πω τι...
Ο Φαινς παντως εκανε οτι μπορουσε.
!

Εμενα μου αρεσε ο Νισον. Τι ηθελες να φοραει εναν απλο θωρακα κοτζαμαν Διας ?

Κατσε να δεις τι θα φοραει ο συναδερφος του (πατερας ολων των Θεων) Οντιν στον επερχομενο Θωρ....

ΥΓ. Οι υπολοιποι 11 θεοι στην ταινια δεν κανουν απολυτως τιποτα!Ουτε δακτυλακι δεν κουνανε!

Κατσε ρε συ ολα σε μια ταινια μιαμισης ωρας τα θες ?

Ασε να βγαλουμε και κανα φραγκο με καμια ακομα :grinning-smiley-043

Τελικά μου φαίνεται ότι είμαι ο μοναδικός που μου άρεσε πάρα πολύ..

Δεν εισαι πλεον ο μονος .....:D

Εγω ενθουσιαστηκα. Οποιος εχει δει την παλια ταινια πρεπει να συγκινηθηκε.

Ενταξει μπηκαν καποια πραγματα παραπανω αλλα λογικο ηταν.

Η σκηνη με την κουκουβαγια ρομποτ -που επαιζε στην πρωτη ταινια και ειχε καθοριστικοτατο ρολο- που ομως την αφηνει πισω του ηταν πολυ fun.

Τωρα στο ζουμι.

Εφφε και ηχος καταπληκτικα. Η οπτικη αποδοση του Ολυμπου ηταν το κατι αλλο. Δεν θα μπορουσε να αποδοθει πιο πιστα. Ενσαρκωσαν τις παιδικες μας φαντασιωσεις εστω και αν ειχε κατι απο Ασγκαρντ ;)

Ο Ρειφ Φαινς και ο τροπος παρουσιασης του ηταν ιδανικος.Χωρις να τον κανουν γελοιο αν και ο ρολος του ηταν στα ορια. Αλλος ηθοποιος θα το ειχε κανει bmoviα......

Η δε σκηνη με τους σκορπιους ηταν απο τις καλυτερες που εχουμε δει. Το κρακεν ηταν μια ψιλοαπογοητευση αλλα δεν βαριεσαι μετα τον Γκοντζιλα ολα αυτα τα τερατα ιδια θα μας φαινονται.

Οι μαντισσες ηταν πολυ καλυτερες απο αυτες της πρωτης ταινιας .Αυτη που δεν τρελλαθηκα ηταν η μεδουσα. Ισως γιατι ειχα κατουρηθει επανω μου με την παλια και αυτη απλα ειχε πιο γρηγορο ρυθμο.

Kαι εις ανωτερα :grinning-smiley-043