Ε ναι τα καταφερα και εγω να την δω. Αλλωστε οταν εχεις δεις την πρωτοτυπη ταινια οταν εισουν παιδι δεν μπορει παρα να εισαι περιεργος.
Το Αργος στην αρχαιοτητα ηταν παραθαλασσιο ή το μπερδεψαν οι αμερικανοι με το Ναυπλιο?
Παραθαλλασιο ηταν αλλα μετα την επιθεση του Κρακεν το πηγαν στην ενδοχωρα να ειναι πιο ασφαλεις
Ο κακομοιρης ο Λιαμ Νισον τι να πει που το φορεσαν στρασαριστη ενδυμασια και εδειχνε σαν να μην πω τι...
Ο Φαινς παντως εκανε οτι μπορουσε.
!
Εμενα μου αρεσε ο Νισον. Τι ηθελες να φοραει εναν απλο θωρακα κοτζαμαν Διας ?
Κατσε να δεις τι θα φοραει ο συναδερφος του (πατερας ολων των Θεων) Οντιν στον επερχομενο Θωρ....
ΥΓ. Οι υπολοιποι 11 θεοι στην ταινια δεν κανουν απολυτως τιποτα!Ουτε δακτυλακι δεν κουνανε!
Κατσε ρε συ ολα σε μια ταινια μιαμισης ωρας τα θες ?
Ασε να βγαλουμε και κανα φραγκο με καμια ακομα
Τελικά μου φαίνεται ότι είμαι ο μοναδικός που μου άρεσε πάρα πολύ..
Δεν εισαι πλεον ο μονος .....
Εγω ενθουσιαστηκα. Οποιος εχει δει την παλια ταινια πρεπει να συγκινηθηκε.
Ενταξει μπηκαν καποια πραγματα παραπανω αλλα λογικο ηταν.
Η σκηνη με την κουκουβαγια ρομποτ -που επαιζε στην πρωτη ταινια και ειχε καθοριστικοτατο ρολο- που ομως την αφηνει πισω του ηταν πολυ fun.
Τωρα στο ζουμι.
Εφφε και ηχος καταπληκτικα. Η οπτικη αποδοση του Ολυμπου ηταν το κατι αλλο. Δεν θα μπορουσε να αποδοθει πιο πιστα. Ενσαρκωσαν τις παιδικες μας φαντασιωσεις εστω και αν ειχε κατι απο Ασγκαρντ
Ο Ρειφ Φαινς και ο τροπος παρουσιασης του ηταν ιδανικος.Χωρις να τον κανουν γελοιο αν και ο ρολος του ηταν στα ορια. Αλλος ηθοποιος θα το ειχε κανει bmoviα......
Η δε σκηνη με τους σκορπιους ηταν απο τις καλυτερες που εχουμε δει. Το κρακεν ηταν μια ψιλοαπογοητευση αλλα δεν βαριεσαι μετα τον Γκοντζιλα ολα αυτα τα τερατα ιδια θα μας φαινονται.
Οι μαντισσες ηταν πολυ καλυτερες απο αυτες της πρωτης ταινιας .Αυτη που δεν τρελλαθηκα ηταν η μεδουσα. Ισως γιατι ειχα κατουρηθει επανω μου με την παλια και αυτη απλα ειχε πιο γρηγορο ρυθμο.
Kαι εις ανωτερα