Αυτή η στιγμή που φέρνεις κάτι καινούργιο στο ράφι σου που το κοιτάς το καμαρώνεις να μην πω το μυριζεις.....Απλά δεν περιγράφεται. .!!!!
Πάνο μου σου εύχομαι κάθε ακρόαση να είναι καλύτερη από όσο την είχες ονειρευτεί.
Σωκ άσε τα νούμερα και άκου και λίγο.... Εμπειρίες θέλει το χόμπι όχι μόνο νούμερα και surf στο net.... Έχουν περάσει μηχανάκια με ονομαστικές ισχύς και όταν έπαιζαν ντρεπόντουσαν.
Φιλε Νικο το να απαξιωνουμε αυτο που δεν γνωριζουμε δεν ειναι και τοσο κολακευτικο για εμας τους ιδιους οσο χαριτωμενα και αν το πραξουμε.Την άποψή μου την ξέρεις καλά, φιλαρακ.
Αν είναι να δώσω ένα κουβά λεφτά για να κουφαθώ, τα τρώω και πανσέτα, τυροκαφτερή, ρετσίνα,
υπο τον ήχο του μοναχικού βιολιού του Reiner σε mp3 απο koda με ξηλωμένες στεφάνες.
(Tο κανίβαλοι το είπα χαριτομενιά εννοείται. O καθένας έχει το δικαίωμα να αψηφεί τα ιατρικά ανακοινωθέντα περί επίπεδα πόνου στα 100db)
Φιλε Νικο το να απαξιωνουμε αυτο που δεν γνωριζουμε δεν ειναι και τοσο κολακευτικο για εμας τους ιδιους οσο χαριτωμενα και αν το πραξουμε.
Το να κουφαθει καποιος ειναι πολυ ευκολοτερο και απειρως φθηνοτερο με ενα ζευγαρι ψειρες και το mp3 walkman μας στο τερμα..
Να εισαι σιγουρος οτι αυτο που δινει ο συνδυασμος του pass με τα scorpio ειναι πολλα παραπανω απο ενταση..
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Επειδη το εχω διαβασει πολλες φορες θα ηθελα καποιος να με βοηθησει να καταλαβω τι θα πει νορμαλ εντασεις..
Φιλε Νικο το να απαξιωνουμε αυτο που δεν γνωριζουμε δεν ειναι και τοσο κολακευτικο για εμας τους ιδιους οσο χαριτωμενα και αν το πραξουμε.
Το να κουφαθει καποιος ειναι πολυ ευκολοτερο και απειρως φθηνοτερο με ενα ζευγαρι ψειρες και το mp3 walkman μας στο τερμα..
Να εισαι σιγουρος οτι αυτο που δινει ο συνδυασμος του pass με τα scorpio ειναι πολλα παραπανω απο ενταση..
Επειδη το εχω διαβασει πολλες φορες θα ηθελα καποιος να με βοηθησει να καταλαβω τι θα πει νορμαλ εντασεις..
Έχετε σταθεί ποτέ μπροστά από ένα σκέτο κλαρίνο;Ξέρετε που παίζει;
Παίδες επι της ευκαιρίας του νήματος ήθελα να ρωτησω κάτι που το εχω απορία. Ειναι γνωστό οτι ένας απο τους εχθρούς των ενισχυτών είναι οι υψηλές θερμοκρασίες. Οι ταξης Α ενισχυτές λοιπον ταλαιπωρούνται περισσότερο;. Τον αγοραζεις με την παραδοχή οτι θα τα φτυσει πιο γρήγορα ή ανάλογα με την υλοποίηση αυτό μπορεί να μην συμβεί ποτε;
Παίδες επι της ευκαιρίας του νήματος ήθελα να ρωτησω κάτι που το εχω απορία. Ειναι γνωστό οτι ένας απο τους εχθρούς των ενισχυτών είναι οι υψηλές θερμοκρασίες. Οι ταξης Α ενισχυτές λοιπον ταλαιπωρούνται περισσότερο;. Τον αγοραζεις με την παραδοχή οτι θα τα φτυσει πιο γρήγορα ή ανάλογα με την υλοποίηση αυτό μπορεί να μην συμβεί ποτε;
55 βαθμούς κελσίου δίνει ο ίδιος σαν θερμοκρασία λειτουργίας στο κουτί ή 25 επάνω από την θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Τίποτα δηλαδή,υπεράνετο.
Ευχαριστω και για την απαντηση. Καπως αλλιως το ειχα στο μυαλο μου και φοβομουν την ταξη ΑΕξαρτάται από την υλοποίηση και την σχεδίαση γενικότερα. Ο Pass από θερμοκρασίες είναι άριστος. Οι μεγάλες ψύκτρες επάγουν άριστα.
E, μην το παρακάνουμε με τις θερμοκρασίες. Εδώ ένας ντιούης με σωστό κουτί και υπολογισμό ψυκτρών δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Θα έχει το εμπορικό, και μάλιστα Pass?
Ισα ισα λεει "τιποτα" ο Σωκ. Υπερανετο ειπε...
Ευχαριστω και για την απαντηση. Καπως αλλιως το ειχα στο μυαλο μου και φοβομουν την ταξη Α
Τι προσπαθείς να αποδείξεις;
Τα σκέφτεστε αυτά που λέτε; Μιλάτε και έχετε άποψη του ορθού μιας σχεδίασης ενός κορυφαίου κατασκευαστή όντας χομπίστες; Με τι επιχειρήματα υποστηρίζεις ότι οι 55 βαθμοί είναι λάθος ή κακή θερμοκρασία για τον pass και τον κάθε pass ή ενισχυτπη σε τάξη Ά; Μπορείς να μου το αναλύσεις για να το καταλάβω γιατί πραγματικά δηλώνω άγνοια; Θα ήθελα να μου το αναλύσεις σε παρακαλώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.