Class D

Όταν θα στρώσει θα παίξει πολύ καλύτερα. Θέλει λίγο καιρό. Καλοάκουστος. Τελικά ο χαρακτηρισμός που έδωσα στους xls ως ο "encore του φτωχού" ήταν πολύ πετυχημένος :p

Μα και τα ιδια τα ncore "του φτωχου" ειναι...:flipout:

Βασικα...καλα να παιζουν και ας ειναι και του γυφτου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Class D

Ο Άγγελος ξέρει τι κάνει....περιμένει να δει αν αξίζει να πάρει τον 1502, τον 2002, τον 2502 ή τα ncore.....

μόνο μη μπερδευτεί και πάρει κανα τέτοιο:

bmw-2002_779.jpg

Θοδωρή,μου κάνεις μια χάρη να δεις στο manual αν χαμηλά το crossover που εχει επάνω κόβει μονο σε συγκεκριμένες συχνότητες και κλίσεις ή αν είναι απεριόριστο;

Re: Απάντηση: Class D

Θοδωρή,μου κάνεις μια χάρη να δεις στο manual αν χαμηλά το crossover που εχει επάνω κόβει μονο σε συγκεκριμένες συχνότητες και κλίσεις ή αν είναι απεριόριστο;

"The CROSSOVER menu will allow the selection of filter type and filter frequency for each amplifier output channel. If the amplifier is in STEREO or INPUT-Y mode, you will
first be prompted to select which amplifier channel to set up (BRIDGE mode skips this step). When you enter the CROSSOVER menu, the amplifier mode will be displayed.Once you have selected the channel or if you are in BRIDGE mode, the available filter types will be displayed. Scroll to select between LOW PASS, BAND PASS or HIGH
PASS filters, or select NO CROSSOVER. If a filter has been selected, the next screen will display the filter type and cut-off frequency. In the case of the BAND PASS filter, both
the low and high cut-off frequencies will be displayed. Once you have selected the cut-off frequency or frequencies, you will be taken back to the MAIN MENU.
"

Σχετικα με το crossover μονο αυτο γραφει.

Μεσα απο το μενου στην οθονη μπορεις να επιλεξεις high pass, low pass ή band pass. Πες π.χ οτι διαλεγεις high pass....τοτε σου βγαζει τις συχνοτητες και εσυ διαλεγεις σταδιακα οτι θες απο το φασμα βημα βημα.

Έχουν οδήγηση τα Boyoho, τώρα για τα τρελά νούμερα που δηλώνουν στα βατ τους δεν ξέρω εάν αληθεύουν 100%... πάντως στο σύστημά μου ο boyoho του ear κατάφερε και μπήκε σε hiccup mode (οκ, παίζαμε πολύ δυνατά...). Ωστόσο από οδήγηση δεν μπορώ να πω ότι είχε κανένα θέμα.

Καλοριζικος Teddy και καλα ακουσματα και καλες μουσικες !

Μολις στρωσει πες μας εντυπωσεις ακουσματων. Και σε συγκριση με αυτο που ειχες.

Παντως το look ξεφευγει απο τα παραδοσιακα HiFi designs