Ωραίος. Παρόμοια κατάσταση και γω με τα chario delphinus μόλις τα άκουσα με το ncore του φτωχούcrown xls και δεν ξαναγυρίζω πίσω. Βέβαια το πως ακούει ο καθένας είναι θέμα εντελώς υποκειμενικό...Κάποια στιγμή αν έχω τα φράγκα θα πάρω τα nc 500 αφού τα ηχεία που έχω δεν σκοπεύω να τα αλλάξω για πολύ καιρό......
Το μπερδεμένο της τιμολογιακής πολιτικής της Hypex πάντως,έχει κάνει τα ντιούικα nc400 να κοστίζουν παραπάνω από τις έτοιμες δυνατότερες υλοποιήσεις της Nord με τα κατά 100 watt δυνατότερα nc500 modules.
Είναι αλήθεια αυτά που λέγονται για τις τιμές που δίνει τα OEM στους κατασκευαστές,ξέρει κανείς θετικά;
Όχι Πέτρο,εγώ μιλάω για τα σκέτα,εκεί μόνο μπορούμε να κάνουμε άμεση σύγκριση.
Οι τιμές της Nord είναι με ή χωρίς ΦΠΑ;
Ετσι την πάτησε και ο Σάββας χθές ,είναι χωρίς ΦΠΑ .Οταν πάς να ολοκληρώσεις τη παραγγελία σου βγαίνει ο λογαριασμός ,κάπου 1.000 λίρες το κανάλι
Σκέψου μόνο το εξής ο crown να έπαιζε με ομοκεντρικά(tannoy) και όχι με τα chario που είναι γλυκόηχα.
έφερα το παράδειγμα των tannoy που δεν συγχωρούν τα ενισχυτικά για να ξέρουμε τι ακούμε και καταλήγω ανάλογα το ηχείο ανάλογα την υλοποίηση .
Λογικό,περίπου 1900 βγαίνουν χωρίς τα μεταφορικά.
Από εγγυήσεις τι παίζει στα ντιούικα και αντίστοιχα σε αυτά που μιλάμε;Ειναι σημαντικό...
(Τα λέω ντιούικα γιατί για εκεί τα προορίζει ο κατασκευαστής κατα δήλωση του. Και όσο να 'ναι υπαρχουν και φίλοι που δεν θέλουν να βίδώσουν έστω και τις λίγες βίδες και δεν τους αδικώ. )
Εκτός από την Hypex που από ότι κατάλαβα φτιάχνει τους ncore / class D, υπάρχουν και άλλες εταιρίες ?
Εκτός από την Hypex που από ότι κατάλαβα φτιάχνει τους ncore / class D, υπάρχουν και άλλες εταιρίες ?
Εκτός άμα υπάρχει κανα επαγγελματικό αφμ και τον γλυτώσεις
Μάκη άκουσα τα dali zensor3 και 1 που είναι κάπως "αιχμηρά" ψηλά με τον ίδιο ενισχυτή. Το πως γουστάρει να ακούει ο καθένας είναι υποκειμενικό αλλά και σεβαστό. Αυτό πάντως που το θεωρώ σαν αξίωμα είναι να ξεκινάμε πάντα αγοράζοντας τα ηχεία που μας αρέσουν αλλιώς μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όπως δεν βλέπω κανέναν λόγο να υπάρχουν παθητικά ηχεία έτσι πλέον δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν άλλοι ενισχυτές πέρα από τους class d. Οχι ότι είναι κακοί οι υπόλοιποι, τάξη Α, ΑΒ κυρίως, αλλά να σήμερα εν έτει 2017 δεν μπορεί να χρησιμοποιείς μηχανήματα που αλλάζουν την συμπεριφορά τους ανάλογα με την θερμοκρασία ή τις απαιτήσεις του προγράμματος και η γραμμική περιοχή λειτουργίας τους να είναι κανα 2-3 χιλιόκυκλοι και να μιλάμε και για προσωπικότητες ή απόψεις. Δεν μπορεί από την μια να κατασκευάζεις κροσόβερ υπεραπαιτητικά και αναίσθητα με πολλά παθητικά εξαρτήματα (που προιόντος του χρόνου αλλάζουν συμπεριφορά λόγω θερμοκρασίας) και μετα να μιλας για τάξη Α ή ΑΒ όταν χρειάζεσαι kw για να τα οδηγήσεις. ΙΜΗΟ
Γραμμική περιοχή λειτουργίας 3kHz? Πώς σου ήρθε αυτό; Δεν είναι λίγοι οι ΑΒ τελικοί που πιάνουν 100kHz. Να σου θυμίσω επίσης κάποια ICEPOWER που από τα 10kHz η φαση πηγαίνει περιπατο (και είναι ο λόγος μάλλον για την κακή φήμη των πριμων στα Dclass).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.