Απάντηση: Re: Class D
Τα ncore δεν είναι ενισχυτές για sub (η Hypex εξάλλου έχει ανάλογους ενισχυτές που σύντομα θα έχουν και δικό τους DSP) και οι κριτικές στα φόρουμ είναι για όλο το φάσμα
Ήμουν συντηρητικός για τις πωλήσεις τους, μέσα στα τόσα χρόνια πωλήσεις με τόσες προπαραγγελίες sold out, ούτε για αστείο.
Δεν γνωρίζω πως γράφει ο καθένας εδώ μέσα και πόσο φειδωλός είναι, αλλά τουλάχιστον εγώ θέλω να είμαι συγκεκριμένος: μιλάμε για προβληματικές εξ' ολοκλήρου υψηλές, δεν είπε κανείς για έλλειψη όγκου, έκταση κτλ . Όταν διαβάζει κάποιος κάτι τέτοια είναι λογικό να μην μπαίνει στο κόπο ούτε μιας δοκιμαστικής ακρόασης.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κοίταξε σε κόβω νορμάλ ακροατή, γι' αυτό συμβαίνει αυτό. Αυτοί απ' την άλλη κατηγορία (βλέπε Hiend) άμα ακούσουν κάπως τα κανόνια του 1812, χαλάει όλη η μέρα τους.
Υποθέτω πως μιλάς για κάποιο μοντέλο της XLS σειράς των Crown
Να το ξεκαθαρίσω γιά να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Προσωπικά δεν είπα ποτέ ότι είναι άχρηστοι ή κακοί οι class D, απλά υπάρχουν γιά συγκεκριμένους λόγους και έχουν και
πολύ συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, τα οποία είναι ανδιαμφισβήτητα, αποδοτικότητα, δυνατότητα γιά πολύ μεγάλη ισχύ και
αξιοπιστία και όλα αυτά σε συνδυασμό με μικρό όγκο και βάρος. Σαν απόδοση όμως, ειδικά όταν μιλάμε γιά high-end
κριτήρια, καλύτερα να το αφήσουμε το θέμα. Απλά δεν, εκτός αν μιλάμε γιά υλοποιήσεις πολλών χιλιάδων , αλλά εκεί
τίθεται το ερώτημα, γιατί να πάμε εκεί όταν υπάρχουν ενισχυτικά σε συμβατικές τάξεις λειτουργίας τα οποία ακόμα είναι
αναφορά? Προσωπικά και σαν επαγγελματική ενασχόληση, έχω δοκιμάσει / μετρήσει και ακούσει πάρα πολλούς, από το
1995 και έως σήμερα και από μεγάλη γκάμα κατηγορίας τιμής . . . κανένας δεν κατάφερε να οδηγήσει ή να παίξει σωστά
με τα ηχεία μου, γιά όλους τους λόγους που προανέφερα, αντιθέτως είτε σε υπογούφερ είτε στον κλάδο του γουφερ
ηχείου έχουν παίξει άψογα. Εννοείται ότι επιβάλλεται στον οποιονδήποτε να τους δοκιμάσει και να σχηματίσει την δική
του άποψη, δεν υπάρχει προκατάληψη.