Class D

Μεγιες, μεγιες καλοάκουστος.
Αν επιτρέπεται από που η αγορά, sory αν έχει ξανά ειπωθεί αλλά δεν το βρηκα κάπου.

Κωνσταντίνε από το https://www.hypexshop.com/

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτό φαίνεται πολύ καλύτερο DIY από τα Video που είδαμε από ότι πρόσεξα είναι
τελείως plug 'n play ούτε κολλήσεις θέλει!
(το κάνατε μόνοι για να γλιτώσεις τις μπύρες ε?....)

Ημασταν έτοιμοι να ρθουμε να σε απαγαγουμε με τον Αγγελο αλλά το ανοιξα και ειδα οτι πραγματικα ηταν αστειο και ειπα να μην σε τραβάω τζάμπα.

Τι να ακουσεις το ενα καναλι? Αφου ταινιες δεν βλεπεις, οταν ερθει και το δευτερο κομματι και βαλω και εναν προ με τουμπανο σημα και ht passthrough θα φερεις το cd του berlioz και με το καλο θα μου πεις ποσο μαπα ειναι :flipout::flipout:

Περα απο την πλάκα αν θες για το χαβαλέ της υπόθεσης ελα, εμείς εδώ ειμαστε παλι...

Last edited:
ρε συ εορτάζων

πες μου ότι πήρες ένα hypex για τους διαλόγους ....

Το νημα δεν το διαβασες? Αλλα περα απο αυτο εχει πανω απο μηνα που σας πρηζω τα Σάββατα με το θέμα που έχω με το κέντρικο.... Ιδανικά και αν έπιαναν τα χέρια μου θα ήθελα να κανω αυτο που εχει κανει ο Δημητρακούδης (το αναφέρει ποιο πανω στο νημα και εχει και ενα πολυ δυνατό link.)

Το νημα δεν το διαβασες? Αλλα περα απο αυτο εχει πανω απο μηνα που σας πρηζω τα Σάββατα με το θέμα που έχω με το κέντρικο.... Ιδανικά και αν έπιαναν τα χέρια μου θα ήθελα να κανω αυτο που εχει κανει ο Δημητρακούδης (το αναφέρει ποιο πανω στο νημα και εχει και ενα πολυ δυνατό link.)

τστστσ σημασία δε σου δίνανε τότε, έπρεπε να κάνεις την αγορά εξπρές για να ασχοληθούνε μαζί σου! Το δεύτερο κομμάτι πότε υπολογίζεις να το παραλάβεις;
Α και με την ευκαιρία χρόνια πολλά -ωραίο δώρο έκανες στον εαυτό σου!

θα σε στεναχωρήσω, αλλά το θέμα διάλογοι σε ht (αλλά και το ht) με απασχόλησε (και έληξε) μεταξύ 2000 και 2003. Και ίσως πολύ έβαλα.

θα σε στεναχωρήσω, αλλά το θέμα διάλογοι σε ht (αλλά και το ht) με απασχόλησε (και έληξε) μεταξύ 2000 και 2003. Και ίσως πολύ έβαλα.

..μα δε με στενοχωρείς καθόλου...... εσύ μην πάρεις κεντρικό και ht γενικότερα και άκου απ την τηλεόραση.

Εμενα μου λες, τηλεοραση εχω να δω απο το 2001....ουτε καν εγκατασταση κεραιας δεν εχω.....το σινεμα ειναι ομως η ζωη μου....

εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σου πήγαινα σινεμά (σε αίθουσα όχι με κατέβασμα ή νοβες) 3 φορές την εβδομάδα.
Και έβλεπα το έργο 2.5 φορές.
Ξέρεις τι είναι να δεις το σολάρις 2.5 φορές σερί?

σε 30 χρόνια θα ακούς μόνο με κινητό. (ή ότι υπάρχει τότε)

αν ειχαμε την ιδια ηλικια δεν εχω καμια αμφιβολια οτι θα εκανα το ιδιο κα γωι....τωρα η τεχνολογια μου επιτρεπει να εχω το cinema στο σπιτι μου.....σε κινητό ταινια δεν υπαρχει περίπτωση να δω ποτε...
σε 108" βλεπω...

δεν είπα να δεις ταινία σε κινητό.
σου λεω σε 30 χρόνια μόνο μουσική απ το κινητό και πολύ θα είναι.

και μένα μου επιτρέπει η τεχνολογία να δω σινεμά σπίτι, αλλά δεν έχω καμμία όρεξη...

....to each his own Δημητρη. Οσο για τα κινητα....ναι το 90% ακουει μουσικη στο αμαξι ή στο κινητο.....για αυτο και ολες οι ηχογραφησεις ειναι ολα τσιτα....οι εποχες που ο κοσμος καθοταν στα αυγα του και ακουγε ολοκληρο το album απο ηχοσυστηματα περασαν και δεν γυριζουν πισω... ολοι εδω ειμαστε εξαιρεση.

εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σου πήγαινα σινεμά (σε αίθουσα όχι με κατέβασμα ή νοβες) 3 φορές την εβδομάδα.
Και έβλεπα το έργο 2.5 φορές.
Ξέρεις τι είναι να δεις το σολάρις 2.5 φορές σερί?

σε 30 χρόνια θα ακούς μόνο με κινητό. (ή ότι υπάρχει τότε)

Που να δεις το stalker 3 φορές συνεχόμενα σε βίντεο σε 14'' οθόνη και να κρατάς σημειώσεις σε μπλοκάκι και μετά
να συζητάς και να αναλύεις με κάνα δύο άλλους βαρεμένους για το τι ήθελε να πει ο ποιητής (ε, συγνώμη ο σκηνοθέτης)
και να ξαναβλέπεις την ταινία καρέ καρέ ώσπου να μην μπορείς να σταθείς όρθιος από την νύστα....
Χρυσές εποχές της νιότης ....
Τώρα έχω να δω ταινία 2 χρόνια!

Υ.Γ Πάντως επειδή είχα την ευκαιρία να καθίσω στην ''αίθουσα'' του Θοδωρή μπορώ να διαβεβαιώσω ότι το αποτέλεσμα
είναι τόσο άριστο που δύσκολα ξαναπατάς σε σινεμά με όλους τους ανόητους δίπλα σου να ξύνονται και να θορυβούν ασκόπως...
(μη πω για την ποιότητα εικόνας και ήχου που 'έχουν κάποιες μικρότερες αίθουσες της συμπρωτεύουσας...)

Last edited:
Απάντηση: Re: Class D

δεν είπα να δεις ταινία σε κινητό.
σου λεω σε 30 χρόνια μόνο μουσική απ το κινητό και πολύ θα είναι.

και μένα μου επιτρέπει η τεχνολογία να δω σινεμά σπίτι, αλλά δεν έχω καμμία όρεξη...

Έτσι και εγώ,σινεμά στο σινεμά.
Όχι ότι οι άλλοι που βλέπουν σπίτια τους κάνουν άσχημα,αλλά εμένα δεν μου κάθεται

Απάντηση: Re: Class D

Έτσι και εγώ,σινεμά στο σινεμά.
Όχι ότι οι άλλοι που βλέπουν σπίτια τους κάνουν άσχημα,αλλά εμένα δεν μου κάθεται

Ο καθένας μας με τις ιδιαιτερότητες του Η αγάπη μου για το κινηματογράφο τεράστια ,αν και στο σπίτι ο ήχος που βγαίνει από τη τηλεόραση μόλις που ακούγεται .Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσα να δώ στο σπίτι ταινία με 5καναλο και τα ανάλογα ηχεία .Αλλά αυτά είναι προσωπικές προτιμήσεις -ιδιοτροπίες
Ελπίζω ο Θοδωρής να συμπληρώσει σιγά -σιγά τους ενισχυτές του και να απολαμβάνει αυτό που του αρέσει

Αν δεν υπήρχαν οι ιδιαιτερότητες θα ήταν πολύ ανιαρός ο μάταιος τούτος κόσμος
Αλοίμονο να είμαστε και να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο.
Θα βασίλευε η στασιμότητα

Και εγώ έχω home cinema στο σπίτι μου ,όμως το να επισκεφτείς τους θερινούς κυματογράφους την εποχή εκείνη είχε την σημασία του ...Ήταν το ραντεβού με το έτερο ήμισυ και επακολουθούσε το γνωστό σε όλους μας χούφτωμα.:flipout:

Από την άλλη περίμενες το χαρτζιλίκι για να αγοράσεις το εξώφυλλο του δίσκου για να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη, υπήρχε μαγεία, υπήρχε ιεροτελεστία.

Τα χρόνια πέρασαν, σίγουρα η τεχνολογία εξελίχθηκε, όμως υπάρχουν υλοποιήσεις από Αμερική, Αγγλία, Ιαπωνία που βάζουν τα γυαλιά στα σημερινά...Ο λόγος που δεν υπάρχουν επανεκδόσεις είναι το κόστος υλοποίησης.... Δεν τους συμφέρει να το κάνουν.