Ηρθαν τα σουβλακια φιλε και εκανα breakΦιλαράκι αυτή είναι η μοναδική διαφορά που εντόπισες ? Η βίδα – clamp ?
Όχι τίποτε άλλο αλλά το αφρώδες κάτω από τι βίδα, που πρότεινες για το παλιό δικό μου, και φαίνεται στη φωτο του καινούριου okki nokki, τελικά κάνει δουλειά.
Το Okki Nokki εφυγε. Το πληρωσα ακριβα το peace of mind... Χρησιμοποιησα της Okki Nokki και στα δυο πλυσιματα για να εχω "benchmark". Εχω ενα "δειγμα" clearaudio που ηρθε με το smart matrix, αλλα για 58 ευρω το λιτρο δεν το συζητω. Ουτε καν θα το δοκιμασω μη και μου αρεσει.
To οκκι νοκκι με 10 ευρω το διαλυμα που βγαζει ενα λιτρο ( + 2,5 ευρω για "κοκκινο" φυσιολογικο ορο) ειναι μια χαρα. Αργοτερα πιστευω θα αρχισω τις αλχημειες. Εχω ακουσει καλα και για το L'art du son ...
58 ευρώ το λίτρο;;;
Καλά χρυσόσκονη βάζουν;;;
Oι άνθρωποι ψάχνουν κορόιδα!!!
Κάκιστη η σχέση κόστους/απόδοσης
ΝΑ ρωτησω τους γνωστες. Εχω πλυνει καμμια 50αρια δισκους με το clearaudio αλλα απο το σωληνακι πισω δεν βγαζει καθολου υγρο ακομη και οταν του δινω κλιση. Γνωριζει κανεις τι παιζει (οι δισκοι πλενονται σταδιακα και οχι σε μια ημερα)
Σκεφτομουν να ριξω απεσταγμενο νερο απο πανω για να τρεξει. Απο την τρυπα που μπαινει ο "βραχιονας" εννοω. ΝΑ ξεπλυθει και λιγο. Τι λες;
Ναι 3-4 τη φορα. Πως να εξατμιστει εκει μεσα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.