Clearaudio Turntables.

ετσι για να δωσω μια ιδεα με τι παιζω τωρα...

dsc00114ad.jpg

ναι, ειναι μονταρισμενος στραβα, πανω σε φελιζολ και το αντισκαιτ εκτος θςσης αλλα εβγαλε ηχο !!

sorry για το off topic

το Rega είναι το πλατώ ή κάνω λάθος???

το πικαπ ειναι goldring gr2 (rega δλδ με βραχιωνα rega αλλα κεφαλη 1012gx)
επειδη ετοιμαζω ενα diy το απογευμα εκανα κατι δοκιμες με τον "νεο" βραχιωνα, στηριγμενο σε φελιζολ. μολις προχωρησω λιγο θα το παρουσιασω..

το πικαπ που ειχα ανεβασει πριν ειναι ενα Micro seiki, η πεμπτουσια του ιαπωνικου hiend. μερικα χαρακτηριστικα ειναι 88 κγρ βαρος, εξωτερικος κινητηρας, πλατω με air suspension.. σαν κατασκευαστες αναλαμβαναν την υλοποιηση των περισοτερων hiend κατασκευων για τις ιαπωνικες consumer εταιρειες

Last edited:
..... σαν κατασκευαστες αναλαμβαναν την υλοποιηση των περισοτερων hiend κατασκευων για τις ιαπωνικες consumer εταιρειες

Κυριως για την LUXMAN με κλασικα πικαπ οπως το PD300 !!!

Οποιος δει τα σημερινά και καλά χαλι ενδ πικάπ των 3000 χιλιάδων
θα βάλει τα γέλια
το πικάπ πέθανε
ζήτω η clear audio
με τον νέο ηχο

Και για όσους δεν κατάλαβαν...

Του Saitisgr δεν του αρέσουν τα Clearaudio!

Εντάξει το καταλάβαμε. Δεν σου αρέσουν. Πάμε παρακάτω; :p

Οποιος δει τις σημερινές και καλά γκουρμέ σαλάτες των 30 Eur
θα βάλει τα γέλια
η σαλάτα πέθανε
ζήτω η ρόκα
με την νέα γεύση

Last edited:
λένε ότι υπάρχουν 2 ειδών οπαδοί στο ποδόσφαιρο. Οι Ολυμπιακοί και οι όχι Ολυμπιακοί.

Κάπως έτσι είναι και με τα clearaudio μου φαίνεται.

λένε ότι υπάρχουν 2 ειδών οπαδοί στο ποδόσφαιρο. Οι Ολυμπιακοί και οι όχι Ολυμπιακοί.

Κάπως έτσι είναι και με τα clearaudio μου φαίνεται.

Μόνο σε νήμα σχετικό με τα Clearaudio. Κάτσε να ανοίξει κανένα νήμα για τα LP12 και τα ξαναλέμε...

Ρε παιδιά,συγνώμη κιόλας εγώ όταν έκανα την ερώτηση περί αυτής της εταιρείας,ζήτησα απλώς να μου πείτε αν αξίζει να διαθέσω αυτά τα λεφτά.
Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρων το thread που άνοιξα,και στης τελευταιές σελίδες έχει πάρει άλλες διαστάσεις.Θα ήθελα να γνωρίζεται ότι σέβομαι απόλητα την οποιαδήποτε άποψη ή γνώμη που έχει ο καθένας σας γιατί θεωρώ οτι με τιμάτε με τις απαντήσεις που δίνεται στο νήμα που άνοιξα.
Θεωρώ όμως ότι δεν είναι καλό και σωστό να ερχόμαστε σε διάφορους διαπληκτισμούς μεταξί μας είμαστε μια μεγάλη παρέα που αγαπάει τη μουσική και τους παράγοντες τους οποίους την περικλείουν .Σήγουρα θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το οποίο κρίνει ο καθένας μας το οτιδήποτε είναι αυτο με διαφορετικά κριτήρια επηρεαζόμενος απο διάφορες πηγές.
Μήπως θα έπρεπε να αναφερθώ για άλλη εταιρεία????????
Πάντα φιλικά και με πολή αγάπη απέναντη σε όλους εσάς.

Αμάν, σε ξεχάσαμε εσένα

έγραψα στο post #5

Για εμένα άξιζε με τα χίλια και ακούγωντας κάποια πικάπ τότε δεν βρήκα κατι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά

άλλοι δεν τα γουστάρουν καθόλου από την άλλη

μάλλον η ζέστη οξύνει λίγο τα πνεύματα

εσύ τι συμπερασμα έβγαλες για τα clearaudio?

.Μήπως θα έπρεπε να αναφερθώ για άλλη εταιρεία????????

Φιλική συμβουλή: αν και όταν πάρεις με το καλό κάποιο πικάπ ΜΗΝ ρωτήσεις εδώ τι καλώδια να πάρεις.

Τώρα που το είπα μόλις σκέφτηκα ότι ένα καλό το performance εινα ότι μπορεί κάποιος να το πάρει με το μονοκόματο interconnect που θα τον γλυτώσει και από παραπάνω σκοτούρες. Ισως να ισχύει και σε άλλα μοντέλα της clearaudio.

Ακριβώς αυτό είναι το ζουμί.
Περί ορέξεως...
Τα δικά σου αυτιά θα το ακούν και η δική σου τσέπη θα το πληρώσει.
Άκουσε όλες τις σχολές και όποια σου αρέσει την ακολουθείς.