Στελιο φιλαρακι μου,αγαπαμε τους φιλους μας με τα ελατωματα τους.Οπως και τους καλλιτεχνες.
Ε, ο Κλιντ βγηκε φολα ρεπουμπλικανος,τι να κανουμε.
Και ενας αλλος αγαπημενος (και δικος σου αυτος) ο Steve ηταν το ιδιο.Εβλεπε παντου κουμμουνια,ψοφαγε για τον Νιξον και ηταν υπερ του πολεμου στο Βιετναμ.
Κολλητος του ηταν ο Paul Newman,που το FBI του Χουβερ και ο ιδιος ο Νιξον τον ειχε μεσα στους 10 "πιο επικινδυνους εχθρους των ΗΠΑ".
Και μιλωντας για δεξιους ο δικος μου αγαπημενος ειναι ο Μελβίλ.Πιο δεξιος και αμερικανοπληκτος απο δαυτον πεφτεις στο γκρεμο.Κυκλοφορουσε μονιμα με καουμποικο καπελο και δεν καταδεχοταν να οδηγα γαλλικα αυτοκινητα,ειχε ενα Ford Mustang γι'αυτη τη δουλεια,ασε που τα εχωνε στο Γαλλικο Μαη.Και θες το καλυτερο?
Καποτε ειχε πει το αμιμητο:
"Eγω ειμαι δεξιος γιατι πιστευω στην καθολικη ελευθερια του ατομου.Ειμαι σιγουρος ομως οτι ως ανθρωποτητα μονο οι κομμουνιστες μπορουν να μας σωσουν"
Ο Κλιντ ειναι old school Ρεπουμπλικανος.Που σημαινει οτι βασικα δεν γουσταρει καμια ομοσπονδιακη κυβερνηση να του πρηζει τα παπαρια (οπως μας τα πρηζει εμας η απειρως αντιδημοκρατικοτερη ΕΕ).Καποτε Ρεπουμπλικανος τελειωσε τη δουλεία στην Αμερικη,τωρα οι Ρεπουμπλικανοι εχουν μαζεψει οτι πιο ακροδεξιο υπαρχει.
Απο την αλλη οι Δημοκρατικοι βρηκαν ευκαιρια να εδραιωθουν στο κατεστημενο (που δεν γουσταρει και πολυ τη λαικη δεξια) και σπρωχνουν την Χιλλαρι που ειναι πιο δεξια και απο τον Νιξον.Ζοριστικαν με τον Μπαμια (αν και εκανε κι αυτος αρκετες κωλοτουμπες στις οποιες αποδειχτηκε καλυτερος του Τσιπρα) και τωρα πανε για μια "σωστη" υποψηφιοτητα.Το οτι το 50% των δημοκρατικων δεν την γουσταρει και οι περισσοτεροι πανε με βαρια καρδια να την ψηφισουν λεει σιγουρα κατι.
Παντως το κατεστημενο στις ΗΠΑ μια χαρα κερδισμενο θα ειναι.Βαζει ενα δικο του τρελλο (το οτι οι Αμερικανοι πιστευουν οτι ο Τραμπ δεν ειναι κατεστημενο με ξεπερνα..) για να αναγκασει τους παντες να ψηφισουν αυτη που θελει πραγματικα.Μια χαρα τα λεει ο Λυμπε και μια χαρα στο ειπε ο Υπερηχας,περιμενες ο Βρωμμικος Χαρυ να ψηφισει ποτε την Χιλαρυ?
Oλα αυτα στα λεω γιατι μ'αρεσουν τα οφφ τοπικ σου...
Το Gran Torino ανηκει σε ολο τον κοσμο.Η γεναιοδορια και η ανθρωπια του Κλιντ με αυτη την ταινια στο μπαλαντζο ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το οποιο κλεισιμο του ματιου στον καθε Τραμπ...
(Μπαγασα με εκανες και πηρα συνδεση για να μπω μεσα στο νημα,εδω που κανω διακοπες)...