Cloverfield

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Μπορώ να πω "καλή", την είδα αρκετά ευχαριστα. Στα συν ο πολύ καλός ήχος του mkv.

Re: Απάντηση: Cloverfield

με πολυ ανεση η χειροτερη ταινια της χρονιας
ο ραμπο ειναι εκτος συναγωνισμου

.

Δες πρωτα το Μαμμα Μια μπορει να αλλαξεις γνωμη.....

ΥΓ

Η ταινια για μενα ηταν γροθια στο στομαχι.Ειχα αποφυγει να διαβασω οτιδηποτε και η εκπληξη ηταν μεγιστη.

Εξαιρετικο sound design, τα cut της ταινιας ηταν μαεστρικα και επιδεξια και ο σκηνοθετης ηξερε ακριβως ποση επρεπε να ειναι η διαρκεια της ταινιας του για να μην κρεμασει.....

Κατι που ο Θοδωρος δεν εμαθε ποτε του η μαλλον δεν καταδεχτηκε να εφαρμοσει γιατι ειναι ταχαμου......

....Στελιο.

Και κατι αλλο.

Νομιζω οτι μετα απο αυτην την ταινια οι ταινιες τερατων απεκτησαν ταβανι.

Ο δε Godzilla μαλλον σαν ψιχαλα ενοψει βροχης φανταζει πια.....

Ανυπομονω για μια παλαιομοδιτικη επαναληψη των ταινιων οπου ο Godzilla αντιμετωπιζε ενα αλλο μεγαλο τερας....

οπως αυτη

θα στεναξουν οι αρμοι του κτηριου αμα διασταυρωθει με το τερατακι του Cloverfield

E φυσικα ο Ζαγορακης....

τοση ωρα που του'παιρνε να στριψει κι αυτος......πριν τα παρατησει....

...σαν τον Αγγελοπουλο ενα πραμα.

Στα εξτρα αναφέρεται οτι το τέρας είναι ένα φοβισμένο ΜΩΡΟ που έχει χαθεί και ψάχνει τη μαμά του! Τα ζωύφια που κυκλοφορούν είναι παράσιτα (κάτι σαν τσιμπούρια δηλαδή).
Φανταστείτε το μέγεθος της μάνας...

Αρα να περιμένουμε και το 2?

Ετυχε να δω πρώτο το rec που έκανε καλύτερη χρηση της ιδέας με την κάμερα και έτσι δεν μου πολυάρεσε το cloverfield

Last edited:
Ετυχε να δω πρώτο το rec που έκανε καλύτερη χρηση της ιδέας με την κάμερα και έτσι δεν μου πολυάρεσε το cloverfield

Σε εμένα συνέβηκε το ακριβώς αντίθετο! Είδα το cloverfield πρώτο και μου άρεσε, και μετά (την επόμενη μέρα) το [rec], το οποίο δεν μου έκανε εντύπωση...

Και κατι αλλο.

Νομιζω οτι μετα απο αυτην την ταινια οι ταινιες τερατων απεκτησαν ταβανι.

Σιγουρα την ιδια ταινια ειδαμε ρε Kosh?

Γιατι αν μιλαμε για την ιδια που ειδα εγω τα ταβανια τα εφαγε το τερας...:flipout:

Σαν υπόθεση, από τις χειρότερες που έχω δει.

Σαν ήχο, από τους καλύτερους που έχω προς το παρόν ακούσει.

Για μένα αδιάφορη. Σεναριακά απαράδεκτη, με ακατανόητες συμπεριφορές. Πολλά λάθη. Μόλις τέλειωσε λυπήθηκα που χάλασα χρόνο να την δω...
Επίσης, δεν μου έκανε εντύπωση ο ήχος της. Κάτι παίζει με το σύστημά μου; :grandpa:

Για μένα αδιάφορη. Σεναριακά απαράδεκτη, με ακατανόητες συμπεριφορές. Πολλά λάθη. Μόλις τέλειωσε λυπήθηκα που χάλασα χρόνο να την δω...
Επίσης, δεν μου έκανε εντύπωση ο ήχος της. Κάτι παίζει με το σύστημά μου; :grandpa:

Σιγουρα!!!

Απάντηση: Re: Cloverfield

Τι λαθη; Μπορεις να γίνεις πιο συγκεκριμενος;

Ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί νήμα στη Home Cinema που να λέγεται: "Είδα το Cloverfield και δεν με εντυπωσίασε ο ήχος του. Τι φταίει στο σύστημά μου;" :p
Τωρα που πόσταρε κι ο Τακης (ο φανατικότερος υποστηρικτής δλδ του ηχοσυστήματός μου) :p, μπορω να πω κι εγώ ότι δεν με ενθουσίασε ο ήχος του.