Επιμένω " απόλαυσέ το", διότι θα το έχεις ζήσει και αυτό.
Αλλωστε μετά το δεύτερο μπουκαλάκι, θα ακούς μελωδίες.:smash: :bigcry: :singer: :BXVZCBXZ6: :helmet:
Πες μας που συχνάζεις για να έχουμε και μία εικόνα της ταλαιπωρίας.![]()
Η βλάβη που παθαίνει καποιος σε ήχους υψηλων εντάσεων ή αλλιως πολλών db ειναι μονιμη και η συνεχής επανάλληψη οδηγει σε μόνιμη κώφωση.Έχω κι εγώ τέτοιο πρόβλημα με τις κακές παρέες.
Μπουζούκια και κλάμπια τα έχω κόψει.
Αλλά την τελευταία φορά που πήγα Σάββατο τα αυτιά μου σφύριζαν μέχρι την Τετάρτη.
Δεν κάνω πλάκα.
Περιττό να σας πω πως μου ακουγότανε μετά το σύστημά μου.
Χάδι, μελωδία...
Και το κολόχαρτο dedicated είναι: Προστατεύω τα αυτιά μου από τα σκατά![]()
Η βλάβη που παθαίνει καποιος σε ήχους υψηλων εντάσεων ή αλλιως πολλών db ειναι μονιμη και η συνεχής επανάλληψη οδηγει σε μόνιμη κώφωση.
Γιαυτο ΠΡΟΣΟΧΗ ή απο λιγο για να φτάνει οπως λεει και μια παροιμία!
Η βλάβη που παθαίνει καποιος σε ήχους υψηλων εντάσεων ή αλλιως πολλών db ειναι μονιμη και η συνεχής επανάλληψη οδηγει σε μόνιμη κώφωση.
Γιαυτο ΠΡΟΣΟΧΗ ή απο λιγο για να φτάνει οπως λεει και μια παροιμία!
Γιατί να γέρασες; Εγώ αποφεύγω μπουζούκια και κλαμπ όπως ο διάολος το λιβάνι. Τα θεωρώ ηχορύπανση, προσβολή της αισθητικής μου και του επιπέδου νοημοσύνης μου, χώρια τη ζημιά στ' αυτιά!
Υ.Γ. Λέτε γι' αυτό να είμαι μπάκουρος; Μήπως να πάω στα μπουζούκια να ξεστραβωθώ, που λέει κι ο ξάδερφός μου; :chinscratch:
Βάλε εσύ τσίχλα στ' αυτιά και άμα ξανασχοληθείς με ηχοσύστημα γράψε μου!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.