Clubbing και ... ωτοασπιδες

Επιμένω " απόλαυσέ το", διότι θα το έχεις ζήσει και αυτό.
Αλλωστε μετά το δεύτερο μπουκαλάκι, θα ακούς μελωδίες.:smash: :bigcry: :singer: :BXVZCBXZ6: :helmet:
Πες μας που συχνάζεις για να έχουμε και μία εικόνα της ταλαιπωρίας.-bye-

Έχω κι εγώ τέτοιο πρόβλημα με τις κακές παρέες.

Μπουζούκια και κλάμπια τα έχω κόψει.

Αλλά την τελευταία φορά που πήγα Σάββατο τα αυτιά μου σφύριζαν μέχρι την Τετάρτη.
Δεν κάνω πλάκα.
Περιττό να σας πω πως μου ακουγότανε μετά το σύστημά μου.
Χάδι, μελωδία...

Επιμένω " απόλαυσέ το", διότι θα το έχεις ζήσει και αυτό.
Αλλωστε μετά το δεύτερο μπουκαλάκι, θα ακούς μελωδίες.:smash: :bigcry: :singer: :BXVZCBXZ6: :helmet:
Πες μας που συχνάζεις για να έχουμε και μία εικόνα της ταλαιπωρίας.-bye-

Μα καλα, θα τρελαθουμε τελειως?:flipout:

Σιγα μην το γραψω!!!!!!!!!!-bye- Δεν διαγραφομαι μονος μου καλυτερα απο το avclub?

:violent-smiley-030: :BDGBGDB55:

Έχω κι εγώ τέτοιο πρόβλημα με τις κακές παρέες.

Μπουζούκια και κλάμπια τα έχω κόψει.

Αλλά την τελευταία φορά που πήγα Σάββατο τα αυτιά μου σφύριζαν μέχρι την Τετάρτη.
Δεν κάνω πλάκα.
Περιττό να σας πω πως μου ακουγότανε μετά το σύστημά μου.
Χάδι, μελωδία...
Η βλάβη που παθαίνει καποιος σε ήχους υψηλων εντάσεων ή αλλιως πολλών db ειναι μονιμη και η συνεχής επανάλληψη οδηγει σε μόνιμη κώφωση.
Γιαυτο ΠΡΟΣΟΧΗ ή απο λιγο για να φτάνει οπως λεει και μια παροιμία!

Απάντηση: Re: Clubbing και ... ωτοασπιδες

Και το κολόχαρτο dedicated είναι: Προστατεύω τα αυτιά μου από τα σκατά :flipout:

Πες το ψεμματα.... :flipout: :flipout: :flipout: :firstprize:

:violent-smiley-030: :BDGBGDB55:

Η βλάβη που παθαίνει καποιος σε ήχους υψηλων εντάσεων ή αλλιως πολλών db ειναι μονιμη και η συνεχής επανάλληψη οδηγει σε μόνιμη κώφωση.

Πραγματικα, φανταστειτε πως παλλεται η μεμβρανη του τυμπανου, και τι νευρικες ωσεις δινει στον εγκεφαλο για ωρες...

Παιδια, πραγματικα ενοιωθα οτι τα αυτια μου θα ματωσουν...

Υστερα από αρκετά χρόνια βρέθηκα και εγώ (αναγκαστηκά) σε κάποιο club. Απερίγραπτη η ταλαιπωρία που βίωσαν τα αυτιά μου. Για να με εκδικηθούν βούηζαν 2 ημέρες μετά. Πάλι καλά που δεν την "έκαναν" τα τύμπανα, να με αφήσουν ατύμπανο.
Πραγματικά απορώ πως μέχρι πριν λίγα χρόνια ετρεχα από παρτάκι σε παρτάκι όπου η μουσική βαραγε ακόμα πιο δυνατά και μάλιστα κάποια από αυτά τέλειωναν την άλλη ημέρα το μεσημέρι.

Τόσο πολύ γέρασα ρε παίδες με την δουλειά?

Γιατί να γέρασες; Εγώ αποφεύγω μπουζούκια και κλαμπ όπως ο διάολος το λιβάνι. Τα θεωρώ ηχορύπανση, προσβολή της αισθητικής μου και του επιπέδου νοημοσύνης μου, χώρια τη ζημιά στ' αυτιά!

Υ.Γ. Λέτε γι' αυτό να είμαι μπάκουρος; Μήπως να πάω στα μπουζούκια να ξεστραβωθώ, που λέει κι ο ξάδερφός μου; :chinscratch:

Τώρα εξηγούνται πως έχω κάψει τα τύμπανα από το μέταλ:flipout: :flipout:

Η εταιρία 3Μ έχει κάτι πορτοκαλί χρώματος σφουγγαράκια που κάνουν πολύ καλή δουλειά και είναι και πάμφθηνα.

Μπορείς όμως να βάλεις ακουστικά από walkman σκέτα απλώς για να σου κόβουν τον ήχο και το καλώδιο στην τσέπη!
Αν τα βγάλεις θα δουν ότι φοράς ακουστικά μουσικής κι έτσι "περνάς απ´τα σύνορα". Δεν θα σε παρεξηγήσουν.

Απάντηση: Re: Clubbing και ... ωτοασπιδες

Γιατί να γέρασες; Εγώ αποφεύγω μπουζούκια και κλαμπ όπως ο διάολος το λιβάνι. Τα θεωρώ ηχορύπανση, προσβολή της αισθητικής μου και του επιπέδου νοημοσύνης μου, χώρια τη ζημιά στ' αυτιά!

Υ.Γ. Λέτε γι' αυτό να είμαι μπάκουρος; Μήπως να πάω στα μπουζούκια να ξεστραβωθώ, που λέει κι ο ξάδερφός μου; :chinscratch:

εμ γιατι νομιζεις ;;;;;; καλα στα λεει ο ξαδερφος !!!!!!!!!!:slapface:

βαλε τσιχλα στα αυτια και παρε τα σκυλαδικα στη σειρα !!!!:flipout: :flipout:

Αν σε δει γυναίκα με οτιδήποτε μεσα στο αυτί, δεν σε πλησιάζει γιατι μπορει να έχεις τίποτα κολλητικό, αρχίζει και αμφιβάλει γιά την καθαριότητά σου και για τους λόγους που πήγες στο μαγαζί... Μ'άλλα λόγια είσαι χαμένος από χέρι...