Φίλε jim ευχαριστώ για την απάντηση αλλά που παίζει η συγκεκριμένη μηχανή στα 165 ?
Δεν παίζει.
Άκυρο το παραπάνω... Παραπληροφόρηση.:slapface:
Φίλε jim ευχαριστώ για την απάντηση αλλά που παίζει η συγκεκριμένη μηχανή στα 165 ?
εγώ επέλεξα πριν λίγο καιρό την SX110 και είμαι υπερευχαριστημένος !
Τις προτιμήσεις μας τις ανέφερες και μόνος σου. Επίσης αν σε ενδιαφέρει ο ευρυγώνιος φακός (δηλ. να χωράει όσο το δυνατόν περισσότερα στο πλάνο) τότε δες και την CANON IXUS 870IS.
Αν θέλεις μια πιο οικονομική λύση που δίνει πολύ καλές φωτογραφίες ρίξε μια ματιά στην CANON IXUS 80/82.
Βλάση, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Δεν σου κρύβω ότι η Panasonic με εντυπωσίασε με τα προσόντα της (ζουμ, image stabilization, οθόνη υψηλής ανάλυσης, φακός, ποιότητα κατασκευής κ.ά.), αλλά εκείνο που με "χάλασε" ήταν ότι έχει μάλλον υπερβολικό noise reduction, με αποτέλεσμα απώλειες στη λεπτομέρεια ακόμη και σε 100 ISO. Αυτό πόσο φανερό είναι, Βλάση;
Από την άλλη, είναι κοινή νομίζω η αίσθηση ότι η Canon κρατάει τα σκήπτρα στην ποιότητα - και μάλλον προς τα εκεί σκέφτομαι να στραφώ.
Ευχαριστώ και πάλι!
Καλά νέα. Η CANON 870 IS με 10 μεγα και φακό 28-110 (μην το ξεχνούμε) παίζει πλέον στα 200 ευρώ στην Ελλάδα. Δείτε http://shop.repella.gr/index.php?target=categories&category_id=305 . Λογικά θα πρέπει να ισχύει και σε άλλα καταστήματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.