Θα σιυ απαντήσω την δική μου άποψη, όχι απο reviews, αλλα απο το τι εχω δει. Και οι 3 που γράφεις, είναι Full HD και υποστηρίζουν 24p, Xvcolor (για την Sharp, λαμβάνω υπόψιν τα λεγόμενα των κατόχων) και η F και XL2E έχουν 100Ηz. Η Μ δεν έχει, αλλα δεν έχω καταλήξει τελικά αν αυτό είναι πρόβλημα. Εγώ προσωπικά έχω αποκλείσει την Samsung, για 2 λόγους (και τις πλάσμα για άλλα 2).
1ον Την "τρελή" γυαλάδα που έχει. Δεν ειμαι σίγουρος αν θα με ενοχλεί, αλλά ο φόβος φυλάει τα έρμα που έλεγε κ η γιαγιά μου.
2ον Τα χρώματά της τα έκρινα υπερβολικά. Ναι το μάυρο της είναι εκπληκτικό, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα εμένα μου δείχνει πιο "ψεύτικη απο τις άλλες.
Και οι 2 δικοί μου λόγοι είναι υποκειμενικοί και επομένως περι ορέξεως ...........
Ένας φίλος μάλιστα είπε και το εξής ωραίο. Μοιάζει η εικόνα με μια καρτ ποστάλ. Την βλέπεις και λές φοβερή παραλία. Πας εκεί και λές μα στην κάρτα έδειχνε πιο ωραία. Ναι αλλά δεν είναι αληθινή. Θες πιστή απεικόνιση, ή σου κάθονται καλύτερα τα πιο κορεσμένα χρώματα? Είπαμε κολοκυθόπιτα.
Πιστεύω ότι σε αυτές τις ίντσες και για LCD, την καλύτερη εικόνα την έχει η Sony Χ. Καλό μαύρο καλή απόδοση των χρωμάτων και όλα τα καλούδια, αλλά είναι ακριβή αυτή η γκέισα. Η Sony W3000 έχει καλή απόδοση (σαν της Sharp), αλλά δεν έχει 100Ηz (αν δεν σε ενδιαφέρουν όμως υπάρχει και η Sharp X20).
Πάντως η Samsung (αν και βγάζουν προβλήματα) θεωρώ ότι είναι best buy για πολλούς λόγους (αν εξαιρέσεις τους δικούς μου). Ένας απο αυτούς είναι και η καλή σχέση που υπάρχει απο πλευράς Φουρλή. Αν πας εκεί νομίζω καλό θα είναι να πας στην F που έχει και τα 100 Hz. Μπορεί να έχουν πρόβλημα και να μην τα χρησιμοποιήσεις ποτέ, αλλά θα έχεις σίγουρα καλύψει την ψυχολογική σου ανάγκη και δεν θα αισθάνεσαι την έλλειψη. Αν πάλι θες να πας στην Μ, δεν νομίζω να βρεις και πολλούς δυσαρεστημένους εδω μέσα οπότε πάλι μέσα είσαι. Άσε που δεν θα έχεις ούτε Kuro, ούτε Skuro δίπλα για να την συγκρίνεις, οπότε αν σε ικανοποιεί, μην διστάζεις, χτύπα την.