Conclave

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    15
Δεν κατηγόρησα εσένα αλλά αν ήξερες τι είναι το φυλετικό χρωμόσωμα του Πάπα που αναφέρεται στο τέλος τις ταινίας αν την ειδές, θα ήξερες ότι είναι τα χρωμοσώματα που συμμετέχουν στον καθορισμό του φύλου. ΧΧ είναι το θηλυκό και ΥΧ είναι το αρσενικό. Του Πάπα δεν ήταν ΥΧ να γίνει το θέμα στο τέλος τις ταινίας. Και αν ειδές κάπου στο βάθος τον Πάπα θα καταλάβαινες για τι πράγμα μιλώ.

Από το post σου όμως κρατώ ότι ένα Μέλος Σωματείου έχει πρόσβαση και μπορεί να διαγράψει αθόρυβα και αβασάνιστα ξένα post.

Και δεν θέλω διάλογο εδώ, θέλω επίσημη απάντηση.
XY γραφονται και οχι αναποδα οπως τα εγραψες. Επισης, τα φυλετικα χρωμοσωματα δεν εχουν απολυτη σχεση με τον σεξουαλικο προσανατολισμο (gay, straight, bisexual).

Σε ποιο σημειο εγραψα οτι "Μέλος Σωματείου έχει πρόσβαση..."; Μονο moderators/admins εχουν τετοιου ειδους δυνατοτητα και ορθως την εχουν

https://www.moveitmag.gr/tainies/konklavio/70699

Για όσους δεν την κατάλαβαν και για όσους δεν την είδαν.

Δεν κατηγόρησα εσένα αλλά αν ήξερες τι είναι το φυλετικό χρωμόσωμα του Πάπα που αναφέρεται στο τέλος τις ταινίας αν την ειδές, θα ήξερες ότι είναι τα χρωμοσώματα που συμμετέχουν στον καθορισμό του φύλου. ΧΧ είναι το θηλυκό και ΥΧ είναι το αρσενικό. Του Πάπα δεν ήταν ΥΧ να γίνει το θέμα στο τέλος τις ταινίας. Και αν ειδές κάπου στο βάθος τον Πάπα θα καταλάβαινες για τι πράγμα μιλώ.

Από το post σου όμως κρατώ ότι ένα Μέλος Σωματείου έχει πρόσβαση και μπορεί να διαγράψει αθόρυβα και αβασάνιστα ξένα post.

Και δεν θέλω διάλογο εδώ, θέλω επίσημη απάντηση.
Μπορείς να σταματήσεις να κάνεις σπόιλερ; Χαλάς την ταινία για όσους δεν την είδαν.

Ειναι παντα ασχημο καποιος που δεν γουσταρει μια ταινια να επιμενει να ποσταρει τις αποψεις του -οποιες και αν ειναι αυτες- σποιλαροντας παραλληλα και το κλειδι/στοιχειο της ταινιας για να καταστρεψει την θεαση της.

Πραγματικα πολυ κακη πρακτικη.

Ειναι παντα ασχημο καποιος που δεν γουσταρει μια ταινια να επιμενει να ποσταρει τις αποψεις του -οποιες και αν ειναι αυτες- σποιλαροντας παραλληλα και το κλειδι/στοιχειο της ταινιας για να καταστρεψει την θεαση της.

Πραγματικα πολυ κακη πρακτικη.

Πολύ κακή πρακτική είναι πάντα να όλα να τα σχολιάζεις και να είσαι το πνεύμα τις αντιλογίας και να οδηγείς τα θέματα σε παρεκτροπή.

Για να πουμε και την αληθεια
μπαμ εκανε απο την αρχη και εμφανισιακα.

Παραλιγο να παιξει
και ειδυλιο με τον Λωρενς (Φεις)

Στο τελος απλως
διευκρινιστηκε το θεμα.

Επειδή δεν περιμένω καμιά επίσημη απάντηση για ευνόητους λόγους, ελπίζω να μην σβηστεί ξανά το κύριο μου post.. και αν κάπου μπορεί κάτι να ενοχλεί η να μην αρέσει σε κάποιους καλό είναι ενημερωνόμαστε και για τους λόγους και όχι να διαγράφονται σχόλια στα μουλωχτά.

Όσο για τα σπόιλερ ότι ο Πάπας είναι gay η δεν είναι, η προδώσαμε το τέλος, υπάρχει και η αντίθετη άποψη στα post που σβήστηκαν και με τις δύο απόψεις να μπορούν να ενθαρρύνουν κάποιους να την δουν και κάποιους όχι.

Με αυτή την λογική καταργήστε και την βαθμολογία για της ταινίες..

Last edited by a moderator:
Γιατί σβήστηκαν τα τελευταία μου post και με ποια δικαιολογία? Επίσης θα ήθελα να ξέρω και ποιος τα διέγραψε. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος θίγεται εδώ μέσα για ότι γραφώ. Και θέλω απάντηση δημόσια όχι με μήνυμα.
Τα ποστ σβήστηκαν από τη διαχείριση.
Κανένας άλλος δεν μπορεί να σβήσει μηνύματα.
Η αιτία ήταν τα σποιλερ και όχι οτιδήποτε άλλο μπορεί να νομίζεις.
Άποψη μπορείς να έχεις, όχι όμως να αναφέρεις στοιχεία της ταινίας που αποκαλύπτουν την εξέλιξη της.
Στο έγραψαν και άλλα μέλη και τους έγραψες κανονικά.
Επίσης μην ανησυχείς κανένας δεν θίγεται απο τις απόψεις σου.
Προσπάθησε να κάνεις κριτική στην ταινία έχοντας στο μυαλό σου ότι υπάρχουν μέλη που δεν την έχουν δει.
Και κάτι τελευταίο: δεν υπάρχει βαθμολογία "θεσμοθετημένη" εδώ μέσα ώστε να καταργηθεί.
Ο καθένας βαθμολογεί μια ταινία αν θέλει και σύμφωνα με τα δικά του μέτρα.

Δεν θα επανέλθω επί του θέματος.

Τιποτα απο αυτα δεν εχει να κανει.

Εχει να κανει με τον μυστικο κοσμο του Βατικανου και την διαδικασια εκλογης νεου Παπα.

Τα υπολοιπα προτεινω να τα δει ο καθενας με την ματια του μακρυα απο των αλλων την ματια.
Αααα μάλιστα σπόιλερ! Μετά που προκλήθηκα ότι λέω ανυπόστατες πληροφορίες.. Κανένα πρόβλημα, αν κρίθηκε έτσι σβήσε τα όλα μην αφήσεις τίποτε.. Αλλά σβήσε το πιο πάνω γιατί ακόμα με προκαλεί να αρχίσω τα σπόιλερ και τις αεροτομές.. Άκου σπόιλερ .. Τρεις φόρες μπήκα στο Google για να πιάσω το νόημα..

Αα, και πιστεύω δεν είναι ούτε τα like θεσμοθετημένα και ότι ο καθένας αξιολογεί μια απάντηση με τα δικά του μέτρα και κριτήρια όπως λες γιατί αλλιώς, ζήτω που καήκαμε.. :cool:

Γενικά σε κριτική ταινίας δεν κάνουμε spoiler, είναι τεράστιο φάουλ, από εκει και πέρα προφανώς μπορείς να πεις την γνώμη σου ελεύθερα, όποια και αν είναι αυτή, άλλα δεν έχει νόημα να το επαναλαμβάνεις συνεχώς, σε αυτό μάλλον αναφέρετε και ο Kosh, δεν σου άρεσε μια ταινία για τους Χ-Ψ λόγους, μια χαρά, πάμε παρακάτω, οι ταινίες έτσι και αλλιώς σαν μορφή τέχνης είναι και θέμα υποκειμενικό, δεν υπάρχει κάποια νόρμα ούτε κάποιος θα μας μαλώσει επειδή δεν μας άρεσε κάτι, άλλα το ξαναλεω, το να γράφουμε κριτική και να κάνουμε spoiler είναι λόγος διαγραφής post μέχρι και λογαριασμου σε sites του εξωτερικού που ασχολούνται με ταίνιες...είναι το απόλυτο φάουλ...

Έχει να κάνει με το φυλετικό χρωμόσωμα που έδωσε ο θεός στον εκλεγμένο Πάπα, και την διαφορετικότητα..
Περεταίρω κριτική έκανα μετά από αυτό και αφού προκλήθηκα. Από εκεί και πέρα αφού αυτό το post δεν θεωρήθηκε σπόιλερ και παρέμενε το επόμενο post που ήρθε για να μου απαντήσει ο Kosh το θεωρώ σκόπιμο και κακόβουλο η το πιο πιθανό άλλο σενάριο έδινε την δική του άποψη για μια ταινία που δεν είδε.

Γενικά σε κριτική ταινίας δεν κάνουμε spoiler, είναι τεράστιο φάουλ, από εκει και πέρα προφανώς μπορείς να πεις την γνώμη σου ελεύθερα, όποια και αν είναι αυτή, άλλα δεν έχει νόημα να το επαναλαμβάνεις συνεχώς, σε αυτό μάλλον αναφέρετε και ο Kosh, δεν σου άρεσε μια ταινία για τους Χ-Ψ λόγους, μια χαρά, πάμε παρακάτω, οι ταινίες έτσι και αλλιώς σαν μορφή τέχνης είναι και θέμα υποκειμενικό, δεν υπάρχει κάποια νόρμα ούτε κάποιος θα μας μαλώσει επειδή δεν μας άρεσε κάτι, άλλα το ξαναλεω, το να γράφουμε κριτική και να κάνουμε spoiler είναι λόγος διαγραφής post μέχρι και λογαριασμου σε sites του εξωτερικού που ασχολούνται με ταίνιες...είναι το απόλυτο φάουλ...
Ε και? Ας με διαγράψουν αφού έκανα το απόλυτο φάουλ, φαίνομαι να με ενδιαφέρει?

Φυσικά και οι ταινίες είναι θέμα γούστου και φαίνεται στις βαθμολογίες. Σκέψου gladiator 2 υπάρχουν άτομα που ψήφισαν κακή!

Και το σχόλιο που έκανα πιο πάνω για σένα είναι :)

Μα δεν σε μάλωσε κανένας, απλά αναφέρθηκε ότι είναι λάθος να γίνονται spoiler, δεν το ήξερες οκ, τώρα το έμαθες...πάμε παρακάτω!!
Αν ρωτάς την γνώμη μου ούτε εμένα μου άρεσε το Conclave, ναι έχει ωραίες ερμηνείες, καλή φωτογραφία κλπ. άλλα πολύ βαρετή, ατελείωτο μπλα μπλα χωρίς λόγο, και το σενάριο εν τέλει απλά εμένα που προξένησε γέλοια....με το ζόρι ένα 5 της βάζω, μετριότατη στην καλύτερη....

Θα συμφωνήσω. Βαρετό σενάριο.

Το μόνο κάπως ενδιαφέρον στοιχείο της ήταν τα περί της διαδικασίας, αλλά αυτά (αν ενδιαφέρεσαι...) τα μαθαίνεις σε 3 λεπτά από το Google.

Το τέλος, εντελώς αδιάφορο αν ζεις στο 2025 και όχι στο 1955.

Το μόνο κάπως ενδιαφέρον στοιχείο της ήταν τα περί της διαδικασίας, αλλά αυτά (αν ενδιαφέρεσαι...) τα μαθαίνεις σε 3 λεπτά από το Google.

ε ναι μετα πρεπει να πας σε σεναρια τυπου ο Αντιχριστος ή Κωδικας Νταβιντσι για να εμπλουτιστει με κατι αλλο....

Πιό ενδιαφέρον είχε η αντίστοιχη ταινία πριν μερικά χρόνια The two Popes.
Το the two popes ήταν εξαιρετικό, καμία σχέση με το Conclave…

Στο μεταξύ το Conclave προτάθηκε και για 8 Oscar’s…πραγματικά τι παίρνουν και δεν μας δίνουν….ειλικρινα ας τα καταργήσουν εντελώς τα Oscar’s έτσι που έχουν καταντήσει…

• Like
Reactions: Αντώνης-Κ
Το the two popes ήταν εξαιρετικό, καμία σχέση με το Conclave…

Στο μεταξύ το Conclave προτάθηκε και για 8 Oscar’s…πραγματικά τι παίρνουν και δεν μας δίνουν….ειλικρινα ας τα καταργήσουν εντελώς τα Oscar’s έτσι που έχουν καταντήσει…

Α, καλά.... για πολλά ναρκωτικά...