Conclave

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    15
Ηταν πολυ ωραια ταινια, αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ προπαγανδα.
Προφανώς, αλλά δεν γίνεται το Two Popes που είναι ξεκάθαρα καλύτερη ταινία από το Conclave να το προτείνουν για 2 Oscar’s και το μετριότατο στην καλύτερη Conclave να έχει 8 υποψηφιότητες..ε δεν γίνεται…θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που κάνουν….εδω βέβαια προτάθηκε το Emilia Perez για 13 Oscar’s δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με αυτά που κάνουν…

Απλά στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Υπάρχουν καλές ταινίες, μια χαρά μπορούν να φτιάξουν μια ωραιότατη λίστα, απλά δεν θα εξυπηρετεί την ατζέντα τους και θα αναγκαστούν να πάνε και σε αρκετές ξενόγλωσσες…
Ένα απλό παράδειγμα η παρακάτω ταινία από την Ταϊλανδή θεωρώ ότι είναι καλύτερη σχεδόν από οτιδήποτε έχω δει από το Hollywood τον τελευταίο χρόνο..

Με λίγα λόγια ταινίες καλές υπάρχουν αρκεί να είσαι ανοιχτόμυαλος, να ψάχνεις και να μην κολλάς σε ατζέντες.

Με λίγα λόγια ταινίες καλές υπάρχουν αρκεί να είσαι ανοιχτόμυαλος, να ψάχνεις και να μην κολλάς σε ατζέντες.

Α μπραβο.

Δυστυχως υπαρχουν θεατες που μπερδευουν την τεχνη και την απολαυση του κινηματογραφου με τα προσωπικα τους ορια.

Γουωκια ολκης !

Οσο βλεπεις να εξελισσεται το εργο ειναι σαν να βλεπεις τα "μαθηματα" ορθοπολιτικης σκεψης που πλασαρουν τα μαινστρημ πρωι και βραδυ.

Αλλα επρεπε και αυτο. Ευτυχως ...Για να πιστουμε.

Για το καλο μας. 🤪

Κριμα γιατι το φιλμ ειχε ολα τα στοιχεια που θα αποτελουσαν ενα ατου για ενα ενδιαφερον εργο ( ερμηνειες, κλιμα, φωτογραφια ντεκορ και κυριως... κυριως μια παραδωση και ιστορια αιωνων).

Εμένα μου άρεσε πάντως και η ταινία και το φιναλε. Εξαιρετικές ερμηνείες, ωραία φωτογραφία και ενδιαφέρον story για όσους αρέσει το genre των πολιτικών ταινιών.

• Like
Reactions: leonkoum