αμπαααααα......ούτε κάν. το firewire είναι bus.
οκ, φαντάσου το firewire κάτι σαν το usb. δεν είναι έξοδος εικόνας δηλαδή. οι κάμερες το χρησιμοποιούν για να περάσουν το video με τη ίδια λογική που κάνεις μεταφορά αρχεία από ένα εξωτερικό δίσκο.
\Ερώτηση?
Η τηλεόραση δεν εχει είσοδο χρωμοδιαφορών YPbPr component?
Εάν έχει (το πιθανότερο) παίρνεις ένα μετατροπέα VGA > Component και καθάρισες.
Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το πολύ χρήσιμο site που θα βοηθήσει και εμας τους νέους στο χώρο να μάθουμε καποια πράγματα. Τα Χριστούγεννα απέκτησα τη πρώτη μου LCD HDReady τηλεόραση μου και απο τότε μου έχουν δημιουργηθεί διάφορες απορίες που ελπίζω με τη βοήθεία σας να καταφέρω να λύσω. Λοιπόν συνδέω στη τηλεόραση το λάπτοπ μου που έχει vga έξοδο στη vga είσοδο της τηλεόρασής μου και είμαι σχετικά ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα σε σχέση με την αρχική μου προσπάθεια να το συνδέσω με s-video που είχε απογοητευτικά αποτελέσματα (χάλια ποιότητα). Η ερώτηση μου τώρα είναι η εξής. Με την αναλογική σύνδεση vga θα μπορώ να δώ ΗD 720p σειρές-ταινίες που έχω στο λάπτοπ μου σε πραγματικά ΗD ποιότητα ή θα χάνεται λόγω της αναλογικής φύσης της σύνδεσης? Και επίσης αυτο το Vga σε HDMI converter που είδα οτι προτείνατε θα κάνει πραγματική αναβάθμιση στο σήμα, δηλαδή θα είναι καλύτερη η ποιότητα της εικόνας απο ότι το vga σε vga που έχω εγω ή απλά είναι για να λύνει το πρόβλημα σε αυτούς που δεν έχουν είσοδο vga στη τηλεόρασή τους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Τη στιγμή που ο προβολέας σου έχε είσοδο component μέσω της VGA του (λογικά μέσω καλωδίου-μετατροπέα), η καλύτερη λύση είναι να πάρεις σήμα component από το media player που θα πάρεις και να το στείλεις στον προβολέα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.