Προτείνω να συμβουλευτείς τον Sire σου...
εαν εισαι στο 99% των ακουσματων ευχαριστημενος υπαρχει λογος να ψαξεις το υπολοιπο 1 % ?
Όταν λέει ο θείος να διαλέγουμε πρώτα ηχείο και μετά ενισχυτή...
αααααχ, δεν ακούτε, δεν ακούτε...
Φιλαράκ, μάλλον σε γκαντέμιασα.
Push-pull λαμπάτος με KT88 είναι ο Copland. Από που κι ως που τάξη Α;
Απλά 50W μου φαίνονται πολλά για τάξη Α από ένα ζευγάρι ΚΤ-88. Κι αν είναι τάξη Α, γιατί δεν το διαφημίζει η Copland στο site της και γράφει μόνο για low feedback;
Κάπου θέλω να σταματήσω να "χαλιέμαι" και να ακούσω μουσική, και σε υψηλές στάθμες (όχι στάθμες για πάρτυ) αλλά και σε χαμηλές (το 99 % των ακροάσεών μου).
Δεν είναι τόσο το ότι ακούω στις στάθμες που κλιπάρει όσο το "γαμώτο" της υπόθεσης που λέει ότι ένα στερεοφωνικό των 12.000 ευρώ ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ πρέπει να κλιπάρει...
Ωπ! Guybrush! Βρήκαμε τον Tremere!![]()
Σημαντική διευκρίνηση: τα ηχεία μένουν.Δυστυχώς δεν έχω βρεί ταβάνι σε ότι έχω δοκιμάσει σε αυτά τα ηχεία...
Ναι, ναι, αλλά το ξέρεις ότι το χρήμα κτήσης οθδόλως συνδέεται με τα μηχανικά ορία των μεγαφώνων ή τα όρια του ενισχυτικού κυκλώματος.Δεν είναι τόσο το ότι ακούω στις στάθμες που κλιπάρει όσο το "γαμώτο" της υπόθεσης που λέει ότι ένα στερεοφωνικό των 12.000 ευρώ ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ πρέπει να κλιπάρει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.