ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΨΙΜΟ.ΓΙΑ ΜΕΝΑκαι ομως θανο κανεις λαθος,,πολλοι εχουν κανει συνδρομη family pack και ειναι ειδικα το cosmote cinema 3 η αιτια που τους αρεσει,,,εχει θεαματικοτητα ,,και εμενα μου αρεσει παρα πολυ.
Σωστά. Ισως γιατί είναι το πρώτο σε θεαματικότητα.
Να ήτανε και το μόνο . ΣΚΑΪ πχ το βράδυ χάλια η εικόνα .
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το να μην σου αρέσουν οι ελληνικές ταινίες , είναι άποψη σου απόλυτα θεμιτή.Θεαματικοτητα πρωτο;;;;στους παππουδες ισως....
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το να μην σου αρέσουν οι ελληνικές ταινίες , είναι άποψη σου απόλυτα θεμιτή.
Το να μην θες να κατανοήσεις την πραγματικότητα όμως είναι πρόβλημα.
Το COSMOTE CINEMA 3 , σύμφωνα με τις μετρήσεις των Iptv συνδρομητών της πλατφόρμας (που είναι απόλυτα αξιόπιστη μέτρηση καθώς καταγράφεται η θέαση τους 24ΩΡΟ) είναι ΜΑΚΡΑΝ το ΠΡΩΤΟ σε ακροαματικότητα κανάλι.
Τώρα εάν θες να μας πεις πως IPTV έχουν οι παππούδες , θα γελάνε και τα κομοδίνα !!!
Μην το συνεχίζεις.
Είδες Ότι είσαι μόνος.
ΟΛΟΣ ο κόσμος αγαπά αυτό το κανάλι.
ΤΕΛΟΣ.
Θα είχε ενδιαφέρον έτσι όπως το θέτεις , όμως η αξιοπιστία της μέτρησης στα ελεύθερα κανάλια δεν υφίσταται.Να σε ρωτήσω, αυτές οι μετρήσεις δείχνουν κάποια διαφορά στα ''ελεύθερα´´ κανάλια, σε σχέση με την AGB(δεν σε αμφισβητώ, απλά θέλω να κάνω σύγκριση των μετρήσεων του ΟΤΕ και της AGB)?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.