Cosmote Cinema 3 HD????

Είπα να γράψω ένα post μηπως και με ακουσει καποιοσ υπευθυνος.
Είναι δυνατόν το νο1 σε τηλεθέαση κανάλι τησ πλατφόρμας ( με τεράστια διαφορά από τα υπόλοιπα), ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣH SD?????
COSMOTE ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????
Πραγματικά απαράδεκτοι.

Στείλτε όλοι στο Facebook της cosmote tv...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τους έστειλα στο messenger και εγώ.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ μόλις τους έστειλα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα ερώτημα είναι αν οι αποκατεστημένες κόπιες είναι όντως HD και όχι απλά upscaled. Αυτό εξαρτάται κυρίως από την αυθεντική κόπια.
Για την τηλεθέαση το μόνο περίεργο είναι που το thread έχει μόλις 5 σελίδες, παρακαλώ να περάσει δεν τρολάρω!

Μήπως ότι αγόρασε τα δικαιώματα των ταινιών και θα τις παίζει αποκλειστικά; Μήπως ότι θα υπάρχει και ξεχωριστή κατηγορία on demand με ελληνικές ταινίες όπως παλιότερα η Nova με τη Finos Film; Ίδωμεν...

Η κοσμοτε νομιζω παιρνει την ροη κ το πακετο ταινιων απο το greek cinema το οποιο παιζει στην κυπρο.μαλλον ια αγορασει δικα της πακετα ταινιων δημιουργώντας την δικη της ροη

Καλή νέα σεζόν να ευχηθώ.
Μήπως αποφάσισε η COSMOTE επιτέλους τη μετατροπή του cinema 3 σε Hd στη νέα σεζόν ?????

• Like
Reactions: karras and pepis
To ότι πλέον δείχνει κυρίως άγνωστες ελληνικές ταινίες... Κάτι έγινε με τα δικαιώματα προβολής

• Like
Reactions: gkas1973
Επαναφέρω το θέμα μήπως κάποιος έχει κάποια απάντηση! Παίζει να δούμε αναβάθμιση σε HD του CINEMA 3?????

• Like
Reactions: karras
Επαναφέρω το θέμα μήπως κάποιος έχει κάποια απάντηση! Παίζει να δούμε αναβάθμιση σε HD του CINEMA 3?????
Πέρασαν 5+ χρόνια από την πρώτη σας ανάρτηση, νομίζω έπρεπε να έχετε πάρει ήδη την απάντησή σας.

• Like
Reactions: karras
Πέρασαν 5+ χρόνια από την πρώτη σας ανάρτηση, νομίζω έπρεπε να έχετε πάρει ήδη την απάντησή σας.
Είμαι σαν αυτούς που ακόμα δεν έχουν vdsl στην περιοχή τους , αλλά αν και έχουν περάσει 5 χρόνια από την εκδήλωση ενδιαφέροντος ….δεν παύει …να ελπιζουν ….ακόμα !!!

Και εγώ ελπίζω, αλλά δεν το βλέπω δυστυχώς. Πριν μερικούς μήνες στο Facebook της finos films, η finos είχε γράψει ότι έχει έτοιμη την πλατφόρμα, ίσως κάτι περιμένει... Μόνο από εκεί θα έρθει κάτι καλό...

Δεν βλεπω φως...
Τους στέλνω συνέχεια στο Facebook... Τους λέω έχουν ψηφιοποιηθεί όλες οι ταινίες (HD, επιγχρωματισμός σε κάποιες κλπ), για ποιο λόγο δεν το κάνετε HD και δεν καταλαβαίνουν τι τους γράφω.....