Vasilis 92
Established Member
- 20 June 2020
- 261
Πώς το έκανες αυτό;;
Safe Sex 1999
2023-09-24 ALPHA HD
vs
2025-03-13 Cosmote
vs
2021-03-16 ERT 1 HD
Πώς το έκανες αυτό;;
Safe Sex 1999
2023-09-24 ALPHA HD
vs
2025-03-13 Cosmote
vs
2021-03-16 ERT 1 HD
Εγώ ούτε σε χοντρό το δέχομαιΝομιζω οτι το cosmote cinema 3 αρχισε τα κολπα του alpha,να βαζει κενο ηχου σε καποιες εστω ηπιες βωμολοχιες σε ταινιες των 80s..Χτες εβλεπα την θρυλικη καλτ "Κλασσικη περιπτωση βλαβης" και το εντοπισα τουλαχιστον 2 φορες...Ο Alpha βεβαια το εχει ξεσκισει,εξαφανιζονται ολοκληρες προτασεις ειδικα στον Σταθη Ψαλτη..Εγω θελω την ταινια ολοκληρη,original,οχι με λογοκρισια για κατι λεξεις οπως κ@λος.Ενταξει για κατι πιο χοντρο,αλλα για κατι τετοιο ειναι υπερβολη.
Όχι δεν έχει σχέση η οθόνη/τηλεόραση, είναι κακή η κοπια και δεν το συνηθίζουν γι' αυτό μου έκανε εντύπωσηΙσχυει, το παρατηρησα κι εγω. Και οχι μονο. Πολυ σκουρες οι σκηνες το βραδυ (σε σημειο να μην βλεπεις) και πολυ φωτεινες οι σκηνες ημερας (σε σημειο που να κουραζει). Δεν ξερω πού την βρηκαν αυτη την κοπια και πού το star. Οσες φορες την εχω δει, την εχω δει απο το star και γι' αυτο καταλαβα την διαφορα. Ειναι και η πρωτη φορα που την δειχνει και ειπα να την δω μονοκομματη μια φορα και σχεδον το μετανιωσα. Και οχι δεν φταιει η τηλεοραση (LG OLED65G16LA)
Από το youtube lolΙσχυει, το παρατηρησα κι εγω. Και οχι μονο. Πολυ σκουρες οι σκηνες το βραδυ (σε σημειο να μην βλεπεις) και πολυ φωτεινες οι σκηνες ημερας (σε σημειο που να κουραζει). Δεν ξερω πού την βρηκαν αυτη την κοπια και πού το star. Οσες φορες την εχω δει, την εχω δει απο το star και γι' αυτο καταλαβα την διαφορα. Ειναι και η πρωτη φορα που την δειχνει και ειπα να την δω μονοκομματη μια φορα και σχεδον το μετανιωσα. Και οχι δεν φταιει η τηλεοραση (LG OLED65G16LA)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.