Ρε φίλε θα μας τρελανεις κ εσύ κ κάποιοι άλλοι μου φενεται...
Δηλαδή αμα δε βλέπετε κάτι σε HD είναι για πέταμα??
Για ηρεμηστε λίγο κ μην τα ισωπεδωνετε όλα... Μονο σαν πλάκα μπορω να εξηγήσω τέτοιες απόψεις...
φίλε μου αν έχεις συνηθίσει να βλέπεις π.χ F1 σε HD και ξαφνικά την δεις σε ποιότητα ANT1 δεν μπορείς να παρακολουθήσεις. Πρίν μας πεις τρελούς, σκέψου ότι μπορεί να έχουμε και δίκιο...
Προσωπικά δεν μπορώ να δω τίποτα αν δεν είναι τουλάχιστον 720p και πάνω...
Αν επιτρέπεται φιλε ποσο χρονών είσαι?
Ρωταω γιατί θα καταλάβω αρκετά γιατί εχεις τέτοιες απόψεις...
Αν επιτρέπεται φιλε ποσο χρονών είσαι?
Ρωταω γιατί θα καταλάβω αρκετά γιατί εχεις τέτοιες απόψεις...
Πριν σου πω την ηλικία μου και καταλάβεις αρκετά, δεν μου λες εσύ τι τηλεόραση έχεις να καταλάβω και εγώ 2-3 πράματα?
Και 8Κ τηλεοραση να εχεις , ο οτε δεν εχει ουτε κανονικο 720p . Αρα τι Γιαννης τι Γιαννακης. Παλευουμε να δουμε κανονικο 1080p το 2018.Πριν σου πω την ηλικία μου και καταλάβεις αρκετά, δεν μου λες εσύ τι τηλεόραση έχεις να καταλάβω και εγώ 2-3 πράματα?
Και 8Κ τηλεοραση να εχεις , ο οτε δεν εχει ουτε κανονικο 720p . Αρα τι Γιαννης τι Γιαννακης. Παλευουμε να δουμε κανονικο 1080p το 2018.
Να παρακαλέσω να αφήσετε κατά μέρος τις προσωπικές αναφορές και να επικεντρωθούμε όλοι στην ουσία του νήματος.
Kοίταξε, σε περίπτωση που ο φίλος πιο πάνω έχει μια 14αρα CRT δικαιολογείται να μην τον νοιάζουν (ίσως και να μην τις βλέπει) οι διαφορές του HD με το SD. Οι διαφορές είναι εντονότατες αν παρακολουθείς 50+ ίνστες σε HD ή UHD τηλεόραση από μια κοντινή απόσταση (~2.5 μέτρα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.