Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αυτό που ανέφερα παραπάνω πάντως είναι για unroot συσκευές. Και δούλευε μέχρι και χθες το βράδυ

Να ενημερώσω ότι πράγματι ήταν θέμα ρουτ. Με νέα αρουτάριστη ρομ το πρόβλημα λύθηκε

Να υποθεσω οτι εδω και μια βδομαδα , που σταματαησε να λειτουργει το ΟΤΕ go στο IPAD μου οφειλεται στο οτι ειναι jailbreak ???
Υπαρχει λυση ή πρεπει να γυρισουμε σε επισημο ios ??
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Να υποθεσω οτι εδω και μια βδομαδα , που σταματαησε να λειτουργει το ΟΤΕ go στο IPAD μου οφειλεται στο οτι ειναι jailbreak ???
Υπαρχει λυση ή πρεπει να γυρισουμε σε επισημο ios ??
Ευχαριστω

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι ,μόνο restore και όχι jb .

Σε lg g4 με τη stock rom δεν παίζει με μήνυμα η υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη τις τελευταίες ημέρες και ο βασικός λόγος που δεν έχω κάνει root είναι ακριβώς για να παίζει το ote TV.

Απλά απαράδεκτοι.

Σε lg g4 με τη stock rom δεν παίζει με μήνυμα η υπηρεσία είναι προσωρινά μη διαθέσιμη τις τελευταίες ημέρες και ο βασικός λόγος που δεν έχω κάνει root είναι ακριβώς για να παίζει το ote TV.

Απλά απαράδεκτοι.
Αν δεν έχεις πακέτο data δεν παίζει! !!!!

Ενεργοποιησα πριν 4 μερες το ote go.
Πραγματικα τραγικο δεν εχω να πω κατι αλλο.. απλα τραγικο... ποιος ο λογος να υπαρχει το ote go αν δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις με οποιαδηποτε παροχη adsl εκτος ote provider καθως και δεν σου δινει την δυνατοτητα ουτε με Laptop.

Εμμέσως πλην όμως σαφώς σε υποχρεωνει να εχεις data cosmote ..Απαραδεκτοι κυριοι

Ενεργοποιησα πριν 4 μερες το ote go.
Πραγματικα τραγικο δεν εχω να πω κατι αλλο.. απλα τραγικο... ποιος ο λογος να υπαρχει το ote go αν δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις με οποιαδηποτε παροχη adsl εκτος ote provider καθως και δεν σου δινει την δυνατοτητα ουτε με Laptop.

Εμμέσως πλην όμως σαφώς σε υποχρεωνει να εχεις data cosmote ..Απαραδεκτοι κυριοι

γιατι-δεν σου παιζει απο wifi αλλου provider?

οχι..

Λεει ενα μηνυμα >> Χρησιμοποιήστε την OTE ADSL/VDSL συνδεση ή ενα απο τα COSMOTE κινητα σας.
Εαν χρησιμοποιειται αλλο wifi δικτυο απο wifi δικτυο απο συσκευη με την COSMOTE SIM σας , επανεκκινηστε την εφαρμογη & αποδεχτειτε την αποστολη ενος δωρεαν SMS

οχι..

Λεει ενα μηνυμα >> Χρησιμοποιήστε την OTE ADSL/VDSL συνδεση ή ενα απο τα COSMOTE κινητα σας.
Εαν χρησιμοποιειται αλλο wifi δικτυο απο wifi δικτυο απο συσκευη με την COSMOTE SIM σας , επανεκκινηστε την εφαρμογη & αποδεχτειτε την αποστολη ενος δωρεαν SMS

πρεπει να στειλει sms απο αριθμο cosmote.εαν ειναι tablet και δεν εχει sim,τοτε λογικο να μην παιζει.
ανοιγεις στο κινητο που εχεις δηλωμενο στο Otetvgo το hotspot,μπαινεις με το ταμπλετ στο hotspot,ανοιγεις Otetv εφαρμογη στο ταμπλετ.
με το που στειλει το μηνυμα(δεν βλεπεις κατι)μπαινεις με το wifi του σπιτιου σου και βλεπεις κανονικα.
αυτο κραταει 2 ημερες.μετα θες παλι την ιδια διαδικασια.

Ναι εγω εχω Vodafone.
Πρακτικα αχρηστο για μενα εκτος σπιτιου.
Συγκριτικα με νοβα η οποια παιζει και σε laptop και εκτος σπιτιου σε οποιοδηποτε wifi.

Αρα η θα εισαι σπιτι με ote provider η θα πρεπει να εχεις sim cosmote ..Οτι ναναι.. ωραια υπηρεσια.

θα την απενεργοποιησω .. ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

δεν ειναι μονο αυτο, εγω εχω win tablet και αναγκάστηκα να παρω ακομη ενα με android για να μπορεσω να δω, σε αυτον τον τομεα η nova ειναι χρονια μπροστα

Ναι εγω εχω Vodafone.
Πρακτικα αχρηστο για μενα εκτος σπιτιου.
Συγκριτικα με νοβα η οποια παιζει και σε laptop και εκτος σπιτιου σε οποιοδηποτε wifi.

Αρα η θα εισαι σπιτι με ote provider η θα πρεπει να εχεις sim cosmote ..Οτι ναναι.. ωραια υπηρεσια.

θα την απενεργοποιησω .. ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω

παρε ενα καρτοκινητο να τελειωνεις και αστο μονο γι`αυτη την δουλεια.

Φίλε Δημήτρη, δεν είναι έτσι απλό το πράγμα, γιατί με το καρτοκινητό cosmote θα υποχρεούται επιπλέον να πληρώνει (ταρίφα) 5 ευρώ το μήνα, ώστε να αγοράζει πακέτο δεδομένων που θα του επιτρέπει τη θέαση στο GO.

έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο διαβάζοντας το παρών θρεντ έχω ορισμένες απορίες:
Για το οτε go :

Παίζει εκτός σπιτιού με χρήση wifi άλλου provider από καφετερια πχ Ηοl, wind, forthent?
Μπορείς να δώσεις τους κωδικούς σου σε φίλο και να βλέπει
Πόσες συσκευές μπορείς να δηλώσεις;
Είναι εφικτή η υπηρεσία με live και on demand περιεχόμενο
έχει κόστος ενεργοποίησης για τους συνδρομητές ;
Δίνεται δωρεάν με την συνδρομή του OTE TV?
Δουλεύει εντός σπιτιού με άλλο router?
Ποιά είναι η μέγιστη ανάλυση 720P , 1080P ?

Σίγουρα έχω ξεχάσει πολλά ακόμη, ας μπορέσει κάποιος να δώσει απαντήσεις ευχαριστώ!

Φίλε Δημήτρη, δεν είναι έτσι απλό το πράγμα, γιατί με το καρτοκινητό cosmote θα υποχρεούται επιπλέον να πληρώνει (ταρίφα) 5 ευρώ το μήνα, ώστε να αγοράζει πακέτο δεδομένων που θα του επιτρέπει τη θέαση στο GO.

Σωστο αλλα δεν βλεπω αλλη λυση.

εχω δηλωσει 2 αριθμους [ταμπλετ και σμαρτφον] ολα καλα μεχρι πριν 2 μηνες..
εβγαλε η φρογκ μια προσφορα με 4,4 ε =2γιγα ιντερνετ.. εχω μαζεψει συνολικα 12γιγα + και 10 γιγα αντιστοιχα σε καθε συσκευη που εχω
..και δεν μπορω να δω ΟΤΕGO εκτος σπιτιου..
πηρα τηλεφωνο 3 φορες και ειδαν οτι ολα οκ και δεν μπορουσαν να καταλαβουν γιατι δεν παιζει..
μαλιστα ο ενας μου ειπε οτι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρεπει να αγορασω το πακετο 7ε=2γιγα που ειναι για τον οτε τβ.
.αλλος οτι πρεπει να απενεργοποιησω το Internet Day Pass !!!!!!!!!.τους εξηγω τι ποσοτητα σε γιγα εχω και στα 2...
..τελικα δεν βγαλαμε ακρη..
υποθετω τωρα εγω οτι το ελαχιστο ποσο που ξεκλειδωνει την υπηρεσια ειναι 5 ευρω.
.εγω επειδη αγοραζω την προσφορα με τα 4,4=2 γιγα.ναι μεν μαζευω data αλλα μαλλον δεν πιανω το ελαχιστο οριο ποσου των 5 ευρω..
αυτο θα το δουμε αν ισχυει οταν τελειωσει η προσφορα και μετα απλα θα αγοραζω υποχρεωτικα με τα 5 ευρω για να επεκτεινω χρονικα το υπολοιπο δεδομενων
και θα δειξει αν δουλευει ετσι.
.μεχρι τοτε θα αγοραζω με τα 4,4 οσο διαρκει..αφου αυτο με συμφερει .
.εκτος αν παω καπου και πρεπει να δω οπωσδηποτε τηλεοραση να αγορασω αυτο με τα 5=500 μβ
και να δω αν η σκεψη μου ειναι σωστη...
να αναφερω οτι οταν αγορασα την πρωτη φορα το πακετο με την προσφορα ..4,4 ειχα παρει 10 μερες πριν το 5=500μβ και δουλευε κανονικα
.και οταν συμπληρωθηκε ο μηνας απο την αγορα των 5 ε..γιατι αγοραζα πλεον την αλλη προσφορα και μερες μετα που το δοκιμασα δεν δουλευε.. το OTEGO..

εχω δηλωσει 2 αριθμους [ταμπλετ και σμαρτφον] ολα καλα μεχρι πριν 2 μηνες..
εβγαλε η φρογκ μια προσφορα με 4,4 ε =2γιγα ιντερνετ.. εχω μαζεψει συνολικα 12γιγα + και 10 γιγα αντιστοιχα σε καθε συσκευη που εχω
..και δεν μπορω να δω ΟΤΕGO εκτος σπιτιου..
πηρα τηλεφωνο 3 φορες και ειδαν οτι ολα οκ και δεν μπορουσαν να καταλαβουν γιατι δεν παιζει..
μαλιστα ο ενας μου ειπε οτι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρεπει να αγορασω το πακετο 7ε=2γιγα που ειναι για τον οτε τβ.
.αλλος οτι πρεπει να απενεργοποιησω το Internet Day Pass !!!!!!!!!.τους εξηγω τι ποσοτητα σε γιγα εχω και στα 2...
..τελικα δεν βγαλαμε ακρη..
υποθετω τωρα εγω οτι το ελαχιστο ποσο που ξεκλειδωνει την υπηρεσια ειναι 5 ευρω.
.εγω επειδη αγοραζω την προσφορα με τα 4,4=2 γιγα.ναι μεν μαζευω data αλλα μαλλον δεν πιανω το ελαχιστο οριο ποσου των 5 ευρω..
αυτο θα το δουμε αν ισχυει οταν τελειωσει η προσφορα και μετα απλα θα αγοραζω υποχρεωτικα με τα 5 ευρω για να επεκτεινω χρονικα το υπολοιπο δεδομενων
και θα δειξει αν δουλευει ετσι.
.μεχρι τοτε θα αγοραζω με τα 4,4 οσο διαρκει..αφου αυτο με συμφερει .
.εκτος αν παω καπου και πρεπει να δω οπωσδηποτε τηλεοραση να αγορασω αυτο με τα 5=500 μβ
και να δω αν η σκεψη μου ειναι σωστη...
να αναφερω οτι οταν αγορασα την πρωτη φορα το πακετο με την προσφορα ..4,4 ειχα παρει 10 μερες πριν το 5=500μβ και δουλευε κανονικα
.και οταν συμπληρωθηκε ο μηνας απο την αγορα των 5 ε..γιατι αγοραζα πλεον την αλλη προσφορα και μερες μετα που το δοκιμασα δεν δουλευε.. το OTEGO..
Πάρε το πακέτο 5 500mb,100% μόνο έτσι θα παίζει!!!!!

θα το κανω αυτο οταν θα χρειστω την υπηρεσια.
.μεχρι τοτε προτιμω να παιρνω τα 4,4=2γιγα .
.αν δουλεψει τελικα θα ενημερωσω εννοειτε εδω