εχω δηλωσει 2 αριθμους [ταμπλετ και σμαρτφον] ολα καλα μεχρι πριν 2 μηνες..
εβγαλε η φρογκ μια προσφορα με 4,4 ε =2γιγα ιντερνετ.. εχω μαζεψει συνολικα 12γιγα + και 10 γιγα αντιστοιχα σε καθε συσκευη που εχω
..και δεν μπορω να δω ΟΤΕGO εκτος σπιτιου..
πηρα τηλεφωνο 3 φορες και ειδαν οτι ολα οκ και δεν μπορουσαν να καταλαβουν γιατι δεν παιζει..
μαλιστα ο ενας μου ειπε οτι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρεπει να αγορασω το πακετο 7ε=2γιγα που ειναι για τον οτε τβ.
.αλλος οτι πρεπει να απενεργοποιησω το Internet Day Pass !!!!!!!!!.τους εξηγω τι ποσοτητα σε γιγα εχω και στα 2...
..τελικα δεν βγαλαμε ακρη..
υποθετω τωρα εγω οτι το ελαχιστο ποσο που ξεκλειδωνει την υπηρεσια ειναι 5 ευρω.
.εγω επειδη αγοραζω την προσφορα με τα 4,4=2 γιγα.ναι μεν μαζευω data αλλα μαλλον δεν πιανω το ελαχιστο οριο ποσου των 5 ευρω..
αυτο θα το δουμε αν ισχυει οταν τελειωσει η προσφορα και μετα απλα θα αγοραζω υποχρεωτικα με τα 5 ευρω για να επεκτεινω χρονικα το υπολοιπο δεδομενων
και θα δειξει αν δουλευει ετσι.
.μεχρι τοτε θα αγοραζω με τα 4,4 οσο διαρκει..αφου αυτο με συμφερει .
.εκτος αν παω καπου και πρεπει να δω οπωσδηποτε τηλεοραση να αγορασω αυτο με τα 5=500 μβ
και να δω αν η σκεψη μου ειναι σωστη...
να αναφερω οτι οταν αγορασα την πρωτη φορα το πακετο με την προσφορα ..4,4 ειχα παρει 10 μερες πριν το 5=500μβ και δουλευε κανονικα
.και οταν συμπληρωθηκε ο μηνας απο την αγορα των 5 ε..γιατι αγοραζα πλεον την αλλη προσφορα και μερες μετα που το δοκιμασα δεν δουλευε.. το OTEGO..