Cosmote TV GO

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μπορείς να περιγράψεις τη διαδικασία?

Εκεί που μου έβγαζε μήνυμα ότι χρειάζεται να συνδεθώ απο internet του οτε τώρα μπαίνει κανονικά με τα στοιχεία σύνδεσης.

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Επιβεβαιώσω και εγώ, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, απλώς όταν πας να συνδεθεί σε άλλο δίκτυο δεν στέλνει sms και παίζει κατευθείαν.

Επιβεβαιώσω και εγώ, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, απλώς όταν πας να συνδεθεί σε άλλο δίκτυο δεν στέλνει sms και παίζει κατευθείαν.

Ακριβώς.

Κατά τις 11 σήμερα το διαπίστωσα.Ελπίζω να σημαίνει κάτι και όχι να είναι απλά μια δοκιμή απο τον ΟΤΕ.

Πριν λίγο προσπάθησα να συνδέσω το ταμπλετ μου (χωρίς ρουτ) σε ξένο δίκτυο εκτός ΟΤΕ και δεν...

Και εγώ δεν τα κατάφερα να συνδεθώ σε άλλο δίκτυο (wind).

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Σε ρουτ δουλεύει μια χαρά. Ελπίζω να κρατήσει έτσι γιατί δίνω 68 το μήνα και σκεφτόμουν σοβαρά να κόψω το ote tv για αυτές τις βλακειες του κολο οτε.

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Και σε tablet με τη δηλωμένη sim και σε ipad που δοκίμασα, δεν παίζει κανένα. Κάτι άλλο συμβαίνει...

Μήπως ετοιμάζει την εφαρμογή της για το pc και άρχισαν τα πειράματα; Μακάρι , θα δείξει.

Πάντως τώρα μόλις που δοκίμασα απο acer tablet χωρίς sim απο vodafone home παίζει κανονικά.
Και παρατήρησα ότι όταν μπήκα απο το κινητό μου που έχει sim cosmote δηλωμένη στο ote tv go δεν μου ζήτησε να στείλω μήνυμα απλά έκανε login.

Το να μην σου δείχνει ότι στέλνει μήνυμα μήπως έχει να κάνει με το ότι έχεις τικαρισμένη την επιλογή "Αυτόματη Σύνδεση"? Αλλά εσένα μπαίνει όπως λες κανονικά από ξένο δίκτυο χωρίς την δηλωμενη Sim... Τι να πω μήπως το έχουν αφήσει σε μερικές συνδέσεις δοκιμαστικά?

Το να μην σου δείχνει ότι στέλνει μήνυμα μήπως έχει να κάνει με το ότι έχεις τικαρισμένη την επιλογή "Αυτόματη Σύνδεση"? Αλλά εσένα μπαίνει όπως λες κανονικά από ξένο δίκτυο χωρίς την δηλωμενη Sim... Τι να πω μήπως το έχουν αφήσει σε μερικές συνδέσεις δοκιμαστικά?

Όχι με ρώταγε κάθε φορά και ας ήταν σε Αυτόματη σύνδεση.Παράξενο πάντως,σε εσένα δεν δούλεψε?

Σε 'μένα σε root συσκευή, χωρίς sim, δούλεψε κανονικά ενω δεν δούλευε! Δεν το έχω ελέγξει εκτός δικτύου ΟΤΕ. Ελπίζω να ισχυει και εκτός δικτύου ΟΤΕ.

Και μένα με root στο σπίτι, μου δούλεψε. Εκτός θα δούμε αύριο αν παίζει.

Αφού λέτε παιδιά ότι παίζει σε ρουτ τοτε το σίγουρο είναι ότι κάνουν δοκιμές. Αυτό που επρεπε να κοιτάξουν να φτιάξουν είναι να παίζει σε wifi άλλου δικτύου για να λέγεται tv go

Και σε έμενα με Xperia L root παίζει και πάλι.

Το να ανοίξουν την πρόσβαση στις root συσκευές, το θεωρώ από απίθανο έως αδύνατο.
Κι από τη στιγμή που απέδειξαν ότι μπορούν να "κλειδώνουν" το σύστημα χωρίς καν να βγάλουν νέο update, όπως έκαναν και πρόσφατα, σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή θα το επαναφέρουν και πάλι.
Οπότε, λογικά δοκιμές κάνουν και σύντομα θα επανέλθουν στα κανονικά και πάλι. Αλλά και παραθυράκι να ήταν, που απλά τους ξέφυγε και πάλι, από τη στιγμή που τα νέα διαδίδονται άμεσα και παντού, θα το διαπιστώσουν και οι ίδιοι ;)
Άλλωστε, έκαναν τόσο αγώνα χτίζοντας το όλο σύστημα έτσι ώστε να αποκλείσουν τις rooted και jailbroken συσκευές. Λέτε σε μια νύχτα να αποφάσισαν να τις επιτρέψουν για πάντα; Η ερώτηση είναι ρητορική!

Μηπως απο το κραξιμο που εφαγαν εβαλαν μυαλο και αφησουν το root??:nounder:

Όχι με ρώταγε κάθε φορά και ας ήταν σε Αυτόματη σύνδεση.Παράξενο πάντως,σε εσένα δεν δούλεψε?
Τι να πω δεν ξέρω ίσως σε κάποιες συνδέσεις τυχαία έχουν δοκιμαστικά δώσει πρόσβαση...

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Μηπως απο το κραξιμο που εφαγαν εβαλαν μυαλο και αφησουν το root??:nounder:

Άφησαν τα root και απέκλεισαν τα μη root? Φυσικά, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Προφανώς εργασίες γίνονται και όλα είναι προσωρινά.

Ρε παιδιά μήπως εχει κάποιος παλιότερη έκδοση. ipa για ipad? Εμένα απλά κρασαρει, μετά τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις και θέλω να γυρίσω σε παλαιότερη, αν γίνεται.