Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εγώ πάντως με σύνδεση που βασίζεται σε σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ τώρα που είμαι στο χωριό με wind σταθερό δεν συνδέεται.

Επιβεβαιώνω ότι έκλεισε πριν απο λίγο και πλέον είναι όπως πριν.Προφανώς ο ΟΤΕ έκανε δοκιμές για κάτι.

Στο δικο μου εξακολουθει και παιζει ακομη.

Εκτός σπιτιού δεν παίζει. Στο σπίτι ακόμα παίζει. Αν διαβάζει κάποιος
από ΟΤΕ είναι καλό εντός οικίας να παίζουν και οι root συσκευές.

Το θέμα είναι να παίζει χωρίς να χρειάζεται να έχουμε data στο καρτοκινητό με το έτσι θέλω (μιλάω πάντα για ξένα wifi )

Σε μένα στο σπίτι πάντα. όχι σε wifi εκτός ΟΤΕ, και σε root συσκευή παίζει ακόμη! Επίσης μάλλον είμαστε κοντα στο go μεσω Η/Υ! Μόλις μπήκα στο www.otetvgo.gr και μου βγάζει σελίδα για να εγκαταστήσω το πρόγραμμα αναπαραγωγής (μέσω firefox) αλλά μόλις κάνω λήψη κατεβάζει ένα αρχείο μόλις 52bytes! Μάλλον κάνουν δοκιμές.

Σε μένα στο σπίτι πάντα. όχι σε wifi εκτός ΟΤΕ, και σε root συσκευή παίζει ακόμη! Επίσης μάλλον είμαστε κοντα στο go μεσω Η/Υ! Μόλις μπήκα στο www.otetvgo.gr και μου βγάζει σελίδα για να εγκαταστήσω το πρόγραμμα αναπαραγωγής (μέσω firefox) αλλά μόλις κάνω λήψη κατεβάζει ένα αρχείο μόλις 52bytes! Μάλλον κάνουν δοκιμές.

Αυτό το να σου ζητάει να κατεβάσεις plugin που ουσιαστικά είναι κάτι bytes, είναι εδώ και αρκετούς μήνες έτσι....

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Αυτοί εκεί στον ΟΤΕ δεν παλευονται. Μέχρι σήμερα δούλευε κανονικά το ote GO σε root συσκευές. Έκανε αναβάθμιση σήμερα και τώρα πάλι τίποτα και το βγάζει μόλις πας να πατήσεις να παίξει. Είναι για τα πανηγύρια τελείως. Ας κόβουν τις εξωτερικές συνδέσεις με mhl hdmi κτλ τι φταίμε εμείς που θέλουμε να δούμε κανονικά στο κινητό. Καραγκιοζιλικια

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

Πώς θα τα κόψουν σε ένα παραβιασμένο κινητό;

Εχει τσάμπιονς λιγκ αποψε και ειπαν να ξενερωσουν καποιους

Είναι κανένας που δεν έχει κάνει την αναβάθμιση στο τηλέφωνο να μας ανεβάσει την προηγούμενη v0.8.73; .

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Και εγώ την θέλω

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

Χτες κατα την διαρκεια του αγωνα της ρεαλ κολλησε η εικονα και απο τοτε αρνειται να παιξει πεισματικα.καμια ιδεα;
Και με δεδομένα και με wifi το ίδιο. Δεν είναι root το ταμπλετ ούτε είχα αντιμετώπισει προβλήματα στο παρελθόν.

Last edited:

Για δοκίμασε να κανείς απεγκατάσταση τις εφαρμογής και αφού κανείς ένα restart την συσκευή κάνε πάλι εγκατάσταση τις εφαρμογής και δοκίμασε ξανά.

Το δοκίμασα αλλά δεν......πολύ περίεργο.

Σίγουρα θα δουλέψει αν επιστρέψεις τι συσκευή σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το θέμα είναι τι δεδομένα έχεις εκεί που δεν θα θες να σου χαθούν ώστε να ρισκάρεις επαναφορά ρυθμίσεων. Αν όμως μπορείς να το κάνεις κάντο.

Τι μπορεί να το προκάλεσε αυτο; είδα σχεδόν όλο το παιχνίδι και ξαφνικά. ...δεν νομίζω να είναι θέμα αναβάθμισης. Είχε γίνει αρκετή ώρα πριν. Στέλνει μήνυμα κανονικά βγάζει το κυκλακι πριν ανοίξει το κανάλι και μένει εκεί.

Για αυτούς που θέλουν την v0.8.73.

Έχω πάρει το link μέσω της εφαρμογής του Drive για το κινητό, οπότε ενημερώστε με αν για οποιοδήποτε λόγο δεν κατεβαίνει το αρχείο,να κάνω edit το post από τον υπολογιστή.

https://drive.google.com/file/d/0B6YNmCiIeKdrVUJJdkI2ZDc1WUE/view?usp=docslist_api

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Τι μπορεί να το προκάλεσε αυτο; είδα σχεδόν όλο το παιχνίδι και ξαφνικά. ...δεν νομίζω να είναι θέμα αναβάθμισης. Είχε γίνει αρκετή ώρα πριν. Στέλνει μήνυμα κανονικά βγάζει το κυκλακι πριν ανοίξει το κανάλι και μένει εκεί.

Κάποιο αρχείο της εφαρμογής η της συσκευής σε σχέση πάντα με την εφαρμογή έχει πρόβλημα. Είναι θέμα software, τι το προκάλεσε δεν μπορώ να ξέρω. Αν θες κάνε και ένα τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ 13888 να δεις τι σου προτείνουν και αυτοί.

Κάποιο αρχείο της εφαρμογής η της συσκευής σε σχέση πάντα με την εφαρμογή έχει πρόβλημα. Είναι θέμα software, τι το προκάλεσε δεν μπορώ να ξέρω. Αν θες κάνε και ένα τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ 13888 να δεις τι σου προτείνουν και αυτοί.
Σε ευχαριστώ πολύ !!!!