Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Καλημερα!Να ρωτησω και γω κατι που ενδιαφερει λογικα πολλους;Ο πατερας μου εχει το full πακετο του οτε tv στο ονομα του.Εγω εχω ενα ipad το οποιο ομως δεν παιρνει καρτα sim.Αν δηλωσει ο πατερας μου το κινητο το δικο μου που εχω cosmote(στο ονομα μου) και μετα μεσω teathering με το ipad στειλω μην.ισα για να μπορω να ξεκινησω,θα μπορω μετα μεσω του δικου μου wifi(ξεχωριστο σπιτι) να δω στο ipad;Ευχαριστω!

Φυσικά, αυτό κάνω και εγώ

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φυσικά, αυτό κάνω και εγώ

μπορεις να εξηγησεις σε παρακαλω τι κανεις?
ευχαριστω.

να ρωτησω λιγο,σε tablet ή λαπτοπ σε wifi hol,παιζει ή θελει ιντερνετ μονο απο κοσμοτε?

Πρέπει να έχεις sim cosmote, με δεδομένα (εγώ πχ βάζω 5 το μήνα για 500mb) έτσι ώστε να μπορείς να στέλνεις το σχετικό sms που σου ζητά η εφαρμογή και μετά να βλέπεις από οποίο wifi θέλεις, μόνο όμως σε tablet και κινητό. ..

Στάλθηκε από το SM-P605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να έχεις sim cosmote, με δεδομένα (εγώ πχ βάζω 5 το μήνα για 500mb) έτσι ώστε να μπορείς να στέλνεις το σχετικό sms που σου ζητά η εφαρμογή και μετά να βλέπεις από οποίο wifi θέλεις, μόνο όμως σε tablet και κινητό. ..

ευχαριστω φιλε

Γίνεται να σταλεί το sms σαν μήνυμα και όχι μέσω του app; το λέω γιατί το δήλωσε ο κινητό είναι σε συσκευή που δεν υποστηρίζει το otetvgo app

Δεν το ξέρω, καθώς εγώ το στέλνω με το tablet των παιδιών που έχει sim και μετά με το γνωστό τρόπο βλέπω από το ipad μου...

Να ρωτησω κατι γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει το ταμπλετ για το otego. Θελω να δω το βραδυ αγωνα σε 3g ταμπλετ. Μεσα εχει καρτα whats up, ποσο θα με χρεωσει? Η υπαρχει νομιζω αλλος τροπος μεσω κινητου οτε? Πως γινεται;

Δεν το ξέρω, καθώς κάνω χρήση μονο wifi...

Εχει αλλαξει κατι , γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει εκτος σπιτιου. Χωρις να εχω ανοικτα δεδωμενα μόνο wifi (hol), εστειλε μυνημα και βλεπω κανονικα απο wi fi της hol

Να κάνω μια ερωτησούλα.
Με what's up κάρτα θα παίξει??

Θα παίξει κονονικότατα!!!Φτάνει να είναι η δηλωμένη.

Καλησπέρα, σε όσους εμφανίζει μαύρη οθόνη σε desktop, υπάρχει κάποια λύση πέρα από το τηλ στην εξυπηρέτηση; Ευχαριστώ.

Καλησπέρα μπορω να δω σπιτι σε λαπτοπ οτε τβ που εχει ο πεθερος μου στο δικό του σπιτι?

Αν έχεις ιντερνετ από ΟΤΕ στο σπίτι σου και ο πεθερός σου δηλώσει για χρήση OTE TV Go το δικό σου σταθερό τηλέφωνο, γίνεται.

Σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση(από το επίσημο site του OTE TV Go ) 2 συσκευές αλλά δεν μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα και στις 2.

You can register up to two (2) devices to your account, by logging in from the device. However, you can tune to a channel or watch a movie from one device at a time.

Last edited by a moderator:

Ειναι πραγματικα τραγικο να εχω triple play vdsl 50mbps με οτε tv και να εχω otego αλλα να μην μπορω να δω εκτος σπιτιου επειδη εχω vodafone κινητο. Για γελια η κατασταση...

Χθες βραδυ
έβλεπα στο λαπτοπ και είχε τα κολληματακια του ακομα και στα 575.Δηλαδή πόση ταχύτητα πρέπει να έχω για να προσεγγίσω την εικόνα της τηλεόρασης έστω και σε sd? Πιάνω 10.5 - 11 ταχύτητα.