Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Έχει δοκιμάσει κανείς να το βάλει σε nexus συσκευή με android n; Σε εμένα δεν παίζει και υποθέτω ότι φταίει ή έκδοση του android που ακόμη δεν υποστηρίζεται λογικά από την εφαρμογή.

Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει το ote go σε tablet που δεν εχει sim μέσω pocket wifi που μπορεί να στείλει SMS;

Εχω κουραστει. Σε samsung galaxy s5 mini, βαζω τα στοιχεια μου και παγωνει μετα η εφαρμογη.

Χθες πάντως αργά το βραδυ, είχα πολλά κολλήματα στην εικόνα στο λάπτοπ και το έκλεισα.

Τα φώτα σας...Ξαφνικά μου ξαναζηταει τους κωδικούς μου.Δε θυμάμαι το pin.Μπαίνω στο my tv σύμφωνα με τις οδηγιες πατάω ανάκτηση κωδικών αλλά δε βλέπω πως να το βρω και δεν το σημείωσα κάπου.

Εμένα μου είχαν έρθει στο κινητό, για τσέκαρε και εκεί

Sent from my iPad using Tapatalk

Ελα που σβήνω τα μηνύματα.Δεν γλυτωνω το 13888.

Καλησπερα παιδια.Ξερω οτι εχει υποθει ξανα αλλα δεν μπορω να βρω τη διαδικασια οποτε οποιος ξερει ας με βοηθησει...
Εχω οτε ιντερνετ και οτε τv και χρησιμοποιω το οte tv go στο ταμπλετ αλλα μονο μεσα στο σπιτι και απο το δικο μου δικτυο.Τι μπορω νακανω για να βλεπω ote tv go και απο αλλα wifi?? Αυτο που λετε να δηλωσω ενα κινητο κοσμοτε πως γινεται;;Δεν εχω εγω αλλα μπορω να βαλω ενος συγγενη μου...Μηπως μπορει κποιος να μου πει την διαδικασια αναλυτικα??

Τι εννοεις να δηλώσεις του συγγενή σου? Κι εσύ πως θα βλέπεις?

Εγω εχω στο ταμπλετ οτε go απλα παιζει μονο μεσα στο σπιτι απο το δικο μου wifi.
Αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε γραψει οτι μπορεις να δηλωσεις ενα κινητο κοσμοτε απλα και μονο οταν θα παω με το ταμπλετ να συνδεθω απο ξενο wifi να στελνει τον κωδικο στο κινητο αυτο και μετα να το βαζω εγω στο ταμπλετ.

Ρε παιδια διαβασα ολο το νημα, εβγαλα νομιζω ακρη, αλλα εχω μπερδευτει σε λιγα πραγματα, κ θελω να ρωτησω..εχω σπιτι ote tv μεσω δορυφορου..Αν θελω να δω οτε στο σπιτι της κοπελιας μου που εχει σταθερο οτε, θα κανω τα εξης? αγοραζω μια καρτα whats up στο ονομα μου, την βαζω σε ενα κινητο κ αυτο τον αριθμο δηλωνω στον οτε για να μου στειλει τους κωδικους, αφου μου στειλει τους κωδικους , κατεβαζω την εφαρμογη ote tv go στο λαπτοπ της κοπελιας περναω τους κωδικους μεσω tethering (αφου θα εχω κανει hotspot το κινητο) μετα κανω αποσυνδεση απο το hotspot, συνδεση στο wifi κ ετοιμο?

Ρε παιδια διαβασα ολο το νημα, εβγαλα νομιζω ακρη, αλλα εχω μπερδευτει σε λιγα πραγματα, κ θελω να ρωτησω..εχω σπιτι ote tv μεσω δορυφορου..Αν θελω να δω οτε στο σπιτι της κοπελιας μου που εχει σταθερο οτε, θα κανω τα εξης? αγοραζω μια καρτα whats up στο ονομα μου, την βαζω σε ενα κινητο κ αυτο τον αριθμο δηλωνω στον οτε για να μου στειλει τους κωδικους, αφου μου στειλει τους κωδικους , κατεβαζω την εφαρμογη ote tv go στο λαπτοπ της κοπελιας περναω τους κωδικους μεσω tethering (αφου θα εχω κανει hotspot το κινητο) μετα κανω αποσυνδεση απο το hotspot, συνδεση στο wifi κ ετοιμο?
Είσαι καλός,σωστός.

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είσαι καλός,σωστός.

Αφού πρώτα αγοράσης το πακέτο 5 500mb!

Ευχαριστω Φωτη!!
Και πρέπει να κάνεις την ίδια διαδικασία κάθε 48ώρες

στην καρτα καθε ποτε πρεπει να βαζω μοναδες ?
Είναι για 30 ημέρες.Αν βάλεις στις 29 το υπόλοιπο από τα mb προσθέτουν με ότι έχει απομείνει από τον προηγούμενο μήνα.

ωπα..εδω μπερδευτηκα τωρα...δηλαδη αν στο διαστημα τους ενος μηνα, δεν καταναλωσω τις μοναδες της καρτας, (την οποια θα την εχω αποκλειστικα κ μονο για το tethering) τον επομενο κ καθε μηνα για να μπορω να βλεπω ote tv σε αλλο σπιτι, θα πρεπει υποχρεωτικα να βαζω 5 ευρω καρτα?

ωπα..εδω μπερδευτηκα τωρα...δηλαδη αν στο διαστημα τους ενος μηνα, δεν καταναλωσω τις μοναδες της καρτας, (την οποια θα την εχω αποκλειστικα κ μονο για το tethering) τον επομενο κ καθε μηνα για να μπορω να βλεπω ote tv σε αλλο σπιτι, θα πρεπει υποχρεωτικα να βαζω 5 ευρω καρτα?
Yes κάθε μήνα 5 !!