Cosmote TV GO

Δεν μιλάω από το σταθερο του σπιτιου σου. Κι εγω στο σπιτι μου με το σταθερο μου του οτε βλεπω. Μιλαω να εισαι σε ξενο σπίτι ή καφετέρια που έχει οτε γραμμή. Τουλάχιστον σε αλλες γραμμες οτε σταθερες επρεπε να στο επιτρεπουν...Ας πουμε παω στον κουμπαρο μου που εχει triple play οτε vdsl 50mbps και ote tv αλλα δεν μπορω να δω απο την γραμμη του στην δικη μου συσκευη...
Στο εξοχικο εχω αλλο νουμερο ΟΤΕ, ρυθμιζω το τηλεφωνο στο OTEgo και δουλευει μια χαρα

Δηλαδη οταν θελω να δω οτε θα πρεπει ν κλεινω το vpn να μπαινω στο site και μετα ν το ξαναανοιγω?

Νομιζω τη πρωτη μονο φορα. Πρεπει να το δοκιμασεις, δε θυμαμαι αλλο μελος να ειχε αναφερει εμπειρια με vpn.

Έχεις απόλυτο δίκιο, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Θα πρέπει λοιπόν να ενημερωθεί το τεχνικό τους τμήμα για να το διορθώσουν.
Έχω ανεβάσει κι ένα screenshot που το αποδεικνύει...

View attachment 135299

Εως τωρα 16.10 το πρόβλημα παραμένει..
Χθες μιλησα με 13888 και πεταξαν το μπαλακι στο web chat.
Μιλησα εν τελει και στο web chat είπα το προβλημα και μου ειπαν θα με καλεσουν το συντομοτερο..
Ακόμα περιμένω

Με την νεα εκδοση για pc (1.25.0.0 )
φτιαχτηκε το προβλημα που εγραφα εδω

μπραβο τους κραζω αλλα οταν φτιαχνουν κατι το λεμε τουλαχιστον:a0210:

Καλησπερα εμενα παντως δε διορθωθηκε, εσβησα και ξανακατεβασα την εφαρμογη επαιξα κανονικα την πρωτη φορα, και σημερα που ξαναδοκιμασα παλι τα ιδια, το μηνυμα που εστελνα και πριν... "Παρακαλώ κάντε λήψη και εγκατάσταση του COSMOTE TV GO player. Αν τον έχετε ήδη εγκαταστήσει, παρακαλώ επιτρέψτε στον browser την εκκίνηση της εφαρμογής COSMOTE TV GO και αποθηκεύστε την επιλογή σας."

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Στο εξοχικο εχω αλλο νουμερο ΟΤΕ, ρυθμιζω το τηλεφωνο στο OTEgo και δουλευει μια χαρα

Και δηλαδη μπορεις να το αλλαζεις το σταθερο τηλεφωνο καθε μερα και να βαζεις το νουμερο σε οποιο σπιτι πας που εχει οτε; Δεν νομιζω...Μιλαω για φορητοτητα οπουδηποτε, οχι μια φορα τον χρονο σε εξοχικο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

ΝΑΙ, ετσι κανω, εκτος κι αν λαμβανει υπ´οψιν μονο το κινητο μου που επισης εχω γραψει στις ρυθμισεις αν και στο ταμπλετ εχω αλλης εταιρειας. Ομως συνδεομουν, αλλαζοντας μονο το σταθερο ΟΤΕ, και πριν οταν ειχα αλλο ταμπλετ χωρις καρτα μεσα.

Καλησπερα εμενα παντως δε διορθωθηκε, εσβησα και ξανακατεβασα την εφαρμογη επαιξα κανονικα την πρωτη φορα, και σημερα που ξαναδοκιμασα παλι τα ιδια, το μηνυμα που εστελνα και πριν... "Παρακαλώ κάντε λήψη και εγκατάσταση του COSMOTE TV GO player. Αν τον έχετε ήδη εγκαταστήσει, παρακαλώ επιτρέψτε στον browser την εκκίνηση της εφαρμογής COSMOTE TV GO και αποθηκεύστε την επιλογή σας."

Περιεργο εμενα εφτιαξε
Ξανακαντο μια φορα ακομα κανε πρωτα απεγκατασταση την παλια εκδοση και μετα βαλε την νεα (τσεκαρε κιολας οτι ειναι η 1.25)
δοκιμασε και με αλλον browser αν δεν λυθει

Σου λειτουργεί ακόμα και τώρα η διαχείριση του Cosmote TV Go μέσα από τη σελίδα του MyCosmote?
Γιατί αυτό συζητάμε τις τελευταίες 2-3 μέρες με το φίλο dleyteris, ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τους δηλωμένους αριθμούς και να τους αλλάξουμε.
Αν προσέξεις, μέχρι και screenshot έχω ανεβάσει στην προηγούμενη σελίδα του νήματος, που φαίνεται το πρόβλημα.
Εως τωρα 16.10 το πρόβλημα παραμένει..
Χθες μιλησα με 13888 και πεταξαν το μπαλακι στο web chat.
Μιλησα εν τελει και στο web chat είπα το προβλημα και μου ειπαν θα με καλεσουν το συντομοτερο..
Ακόμα περιμένω
Θα τους είχα πάρει κι εγώ τηλ. αλλά αυτή την περίοδο είμαι σε γραμμή μη Cosmote και δεν ήθελα να χρεωθώ χωρίς ιδιαίτερο λόγο στο 13888.
Δεν το είχα προσέξει ότι υπάρχει και Web Chat, οπότε θα απευθυνθώ κι εγώ μέσω αυτής της οδού, μήπως και κάνουν κάτι αν δουν ότι υπάρχουν περισσότερα παράπονα.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Ανοίγει κανονικά n διαχείριση υπnρεσίας ΟΤΕ tvgo !

Το εφτιαξαν χθες!!!
Από τον Οτε γνώριζαν την δυσλειτουργία και προσπαθούσαν από την κυριακη να το φτιάξουν όπου πρώτο παρουσιάστηκε το προβλημα πανελλαδικά.

Ναι, το επιβεβαιώνω κι εγώ ότι φτιάχτηκε πλέον και λειτουργεί κανονικά. Δεν είχα απαντήσει χθες, γιατί μετά από αναβάθμιση του συμβολαίου μου είχαν υπάρξει διαφοροποιήσεις στο "My Cosmote Σταθερής" μου και δεν είχα καθόλου πρόσβαση για 24 ώρες.

να κάνουν όμως κάτι με το copy/paste.... άμα θες να δουλέψεις παράλληλα στο pc είναι τουλάχιστον εκνευριστικό!

Περιεργο εμενα εφτιαξε
Ξανακαντο μια φορα ακομα κανε πρωτα απεγκατασταση την παλια εκδοση και μετα βαλε την νεα (τσεκαρε κιολας οτι ειναι η 1.25)
δοκιμασε και με αλλον browser αν δεν λυθει

Δεν ξερω φιλε πως να τσεκαρω πια εκδωση κατεβασα, αλλα εφοσον μου την κατεβαζει αυτοματα το site της κοσμοτε ειναι η τελευταια λογικα, ασε που εγω κανω ενα καθαρισμα στον browser μια φορα την εβδομαδα και οταν πρεπει να ξανασυνδεθω στο site δε με αφηνει γιατι και καλα λεει δεν εχω το προγραμμα μου βγαζει ξανα το ιδιο μηνυμα "Παρακαλώ κάντε λήψη και εγκατάσταση του COSMOTE TV GO player. Αν τον έχετε ήδη εγκαταστήσει, παρακαλώ επιτρέψτε στον browser την εκκίνηση της εφαρμογής COSMOTE TV GO και αποθηκεύστε την επιλογή σας."

Και εμενα λιγες μερες κρατησε σημερα που πηγα να το ανοιξω εβγαζε αυτο το μυνημα που λες και επρεπε να το ξανακανω εγκατασταση για να παιξει(παλι τα ιδια δηλαδη)

να ρωτήσω μπορώ να δηλώσω 2ο σταθερό οτε γνωστού που οταν πηγαινω επίσκεψη να βλεπουμε εκεί ή γίνεται μονο με κοσμοτε κινητό?