Cosmote TV GO

δεν εχεις καθολου αδικο, κι εγω εχω την εντυπωση οτι η android εφαρμογη φαινεται πολυ πιο σταθερη, στα windows ολο προβληματα,
μηπως να ξαναβαλω το bluestacks (android emulator για windows) για να την τρεχω μεσα απο εκει; :D

δυστυχως ειχα ξεχασει ποσο βαρυ ηταν το bluestacks, εγινε ακομα πιο βαρυ, 300mb το setup μονο και ρουφαει τα resources του laptop μου σαν ρουφηχτρα!!!

sorry για τo offtopic, αλλα αν εχει κανείς καμια προταση για lite android emulator,
για να τρεχουμε το cosmote tv go,
οχι για τιποτα αλλο, ας μας πει

ειναι η καλυτερη λυση για τους υπολογιστες/laptop μας οπως φαινεται

Παλαιοτερα ειχα android μεσω virtualbox, στο οποιο οριζεις τα resources που θελεις να κανεις allocate. Βλεπω πως υπαρχουν παρα πολλοι οδηγοι. Δοκιμασε το. Βγαινουμε offtopic ομως. Ριξε μια ματια και τα λεμε σε pm ή ακόμη καλυτερα ανοιξε ενα νεο topic εδω ή πόσταρε εδω.

Αλλαξε κατι με το go ; σημερα ανοιγω την εφαρμογη και παει κατευθειαν στα καναλια χωρις να ζητα να στειλω το sms

Με την νεα εκδοση για pc (1.25.0.0 )
φτιαχτηκε το προβλημα που εγραφα εδω

Καποιος που το εχει σε desktop μπορει να μας πει αν παιζει? η τι κανει για να μην εχει προβλημα?

εγω πρεπει να το κανω ξαναεγκατασταση για να παιξει μια φορα και μετα οταν βγω απο την σελιδα (μπορει και μετα απο 1 λεπτο) και παω να ξαναμπω ζηταει να το ξανακατεβασω και να κανω εγκατασταση χωρις να εχω αλλαξει κατι

μπραβο τους κραζω αλλα οταν φτιαχνουν κατι το λεμε τουλαχιστον:a0210:

Από το πρωί εχει πρόβλημα το site του Οτε.
My account > My tv > διαχείριση > διαχείριση υπηρεσίας Ote tv go... φορτώνει το μισό παράθυρο και δεν σε αφήνει να δεις ή να αλλάξεις τους αριθμούς.

Δοκιμασμένο σε υπολογιστή laptop κινητό tablet 3 browsers σύνδεση Οτε σταθερή hotspot Vodafone και τα ίδια κα σε έναν φιλο

Το δοκίμασε κανένας; ακομα δεν μπορω να αλλαξω το τηλέφωνο προσβασης
Έχεις απόλυτο δίκιο, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Θα πρέπει λοιπόν να ενημερωθεί το τεχνικό τους τμήμα για να το διορθώσουν.
Έχω ανεβάσει κι ένα screenshot που το αποδεικνύει...

7-12-2016 04-51-19.png

Παντως απαραδεκτο να μην αφηνει τουλαχιστον να βλεπουμε το otego μεσω οποιασδηποτε οτε σταθερης γραμμης με wifi. Πραγματικα εξοργιζομαι με τον εξαναγκασμο να βαλουμε cosmote κινητο...

δυστυχως ειχα ξεχασει ποσο βαρυ ηταν το bluestacks, εγινε ακομα πιο βαρυ, 300mb το setup μονο και ρουφαει τα resources του laptop μου σαν ρουφηχτρα!!!

sorry για τo offtopic, αλλα αν εχει κανείς καμια προταση για lite android emulator,
για να τρεχουμε το cosmote tv go,
οχι για τιποτα αλλο, ας μας πει

ειναι η καλυτερη λυση για τους υπολογιστες/laptop μας οπως φαινεται
Εγώ το παίζω μέσω του AndyOS.

Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντως απαραδεκτο να μην αφηνει τουλαχιστον να βλεπουμε το otego μεσω οποιασδηποτε οτε σταθερης γραμμης με wifi. Πραγματικα εξοργιζομαι με τον εξαναγκασμο να βαλουμε cosmote κινητο...
Ποιός Το λέει αυτό; εγώ εχω ΟΤΕ wifi και Vodafone κάρτα στο τάμλετ. Ωστόσο εχω δηλωμένα στην εφαρμογή σταθερό και κινητό COSMOTE. Αυτό που απαιτεί είναι να δηλώσεις το σταθερό ΟΤΕτου ίντερνετ από Το oποίο θα βλέπεις

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω συνδρομη για vpn.θα εχω προβλημα με το otetvgo?να τονισω οτι το εχω σε πσ εντος σπιτιου.

Αν το vpn ειναι για ξενη ip, τότε όχι, αρκει να στελνεις το μηνυμα, ή να συνδεεσαι στο otego πριν ενεργοποιησεις το vpn (εφοσον εχεις cosmote σαν παροχο). Αν το vpn ειναι για ελληνικη ip, τοτε ειναι αλλο θεμα.

Με ξενη ip Παντα και ναι εχω οτε παροχο.

θα πρεπει να κλεινω το vpn Πριν μπω?

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Ποιός Το λέει αυτόΝΎ εγώ εχω ΟΤΕ wifi και Vodafone κάρτα στο τάμλετ. Ωστόσο εχω δηλωμένα στην εφαρμογή σταθερό και κινητό COSMOTE. Αυτό που απαιτεί είναι να δηλώσεις το σταθερό ΟΤΕτου ίντερνετ από Το oποίο θα βλέπεις

Δεν μιλάω από το σταθερο του σπιτιου σου. Κι εγω στο σπιτι μου με το σταθερο μου του οτε βλεπω. Μιλαω να εισαι σε ξενο σπίτι ή καφετέρια που έχει οτε γραμμή. Τουλάχιστον σε αλλες γραμμες οτε σταθερες επρεπε να στο επιτρεπουν...Ας πουμε παω στον κουμπαρο μου που εχει triple play οτε vdsl 50mbps και ote tv αλλα δεν μπορω να δω απο την γραμμη του στην δικη μου συσκευη...