panoulhs30
New member
- 1 October 2016
- 35
δεν εχεις καθολου αδικο, κι εγω εχω την εντυπωση οτι η android εφαρμογη φαινεται πολυ πιο σταθερη, στα windows ολο προβληματα,
μηπως να ξαναβαλω το bluestacks (android emulator για windows) για να την τρεχω μεσα απο εκει;![]()
Καποιος που το εχει σε desktop μπορει να μας πει αν παιζει? η τι κανει για να μην εχει προβλημα?
εγω πρεπει να το κανω ξαναεγκατασταση για να παιξει μια φορα και μετα οταν βγω απο την σελιδα (μπορει και μετα απο 1 λεπτο) και παω να ξαναμπω ζηταει να το ξανακατεβασω και να κανω εγκατασταση χωρις να εχω αλλαξει κατι
Εγώ το παίζω μέσω του AndyOS.δυστυχως ειχα ξεχασει ποσο βαρυ ηταν το bluestacks, εγινε ακομα πιο βαρυ, 300mb το setup μονο και ρουφαει τα resources του laptop μου σαν ρουφηχτρα!!!
sorry για τo offtopic, αλλα αν εχει κανείς καμια προταση για lite android emulator,
για να τρεχουμε το cosmote tv go,
οχι για τιποτα αλλο, ας μας πει
ειναι η καλυτερη λυση για τους υπολογιστες/laptop μας οπως φαινεται
Ποιός Το λέει αυτό; εγώ εχω ΟΤΕ wifi και Vodafone κάρτα στο τάμλετ. Ωστόσο εχω δηλωμένα στην εφαρμογή σταθερό και κινητό COSMOTE. Αυτό που απαιτεί είναι να δηλώσεις το σταθερό ΟΤΕτου ίντερνετ από Το oποίο θα βλέπειςΠαντως απαραδεκτο να μην αφηνει τουλαχιστον να βλεπουμε το otego μεσω οποιασδηποτε οτε σταθερης γραμμης με wifi. Πραγματικα εξοργιζομαι με τον εξαναγκασμο να βαλουμε cosmote κινητο...
Ποιός Το λέει αυτόΝΎ εγώ εχω ΟΤΕ wifi και Vodafone κάρτα στο τάμλετ. Ωστόσο εχω δηλωμένα στην εφαρμογή σταθερό και κινητό COSMOTE. Αυτό που απαιτεί είναι να δηλώσεις το σταθερό ΟΤΕτου ίντερνετ από Το oποίο θα βλέπεις
Αν το vpn ειναι για ξενη ip, τότε όχι, αρκει να στελνεις το μηνυμα,.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.