Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Κατέβασα την εφαρμογή από το Google Play store, σε συσκευή Nexus 7 2013 (όχι 3G) και η εφαρμογή άνοιξε κανονικά. Πήρα τηλέφωνο στο 13888 για ενεργοποίηση του OTE tv go, δήλωσα το σταθερό που έχω ΟΤΕ ADSL και ένα κινητό cosmote (cosmokarta). Περιμένω να μου στήλουν κωδικούς εντός 24ώρου. Ο υπάλληλος ανέφερε ότι για ξένο wifi απλά πρέπει να στέλνω δωρεάν μήνυμα από το cosmote κινητό (cosmokarta) το GO στο 1330 για να λάβω κωδικούς για το ξένο wifi..για να δούμε

OΧΙ
εαν στειλεις μήνυμα Go στο 1330 θα σου ενεργοποιηθει η υπηρεσια 2GB = 7 . εμενα το τηλεφωνο ειναι cosmote και εαν συνδεθεις σε wifi εκτος σπιτιου η ιδια η εφαρμογη σου στελνει μηνυμα. εσυ δεν κανεις τιποτα.

Λοιπόν δοκίμασα από ξένο WiFi δίκτυο με cosmote μέσα κάρτα και δουλεύει μια χαρά. Ζήτησε να στείλει SMS το έκανε και δούλεψε. Η δοκιμή έγινε από Samsung Galaxy tab pro 12.2 3G/LTE

OΧΙ
εαν στειλεις μήνυμα Go στο 1330 θα σου ενεργοποιηθει η υπηρεσια 2GB = 7 . εμενα το τηλεφωνο ειναι cosmote και εαν συνδεθεις σε wifi εκτος σπιτιου η ιδια η εφαρμογη σου στελνει μηνυμα. εσυ δεν κανεις τιποτα.

Άρα Δεν μπορεί να πάρει κωδικούς από το κινητό και να τους βάλει στο τάμπλετ.

Χώρια τα 7 ευρώ.....αλλαγή το ένα τρίτο περίπου της συνδρομής!!

Ακομα περιμενω τους κωδικους 2 ωρες τωρα !! για να δουμε.
Εχω ροοτ galaxy s2 ομως κατεβασε κανονικα την εφαρμογη και την ανοιγει κανονικα!!
Για να δουμε τι θα δουμε.

Λοιπόν δοκίμασα από ξένο WiFi δίκτυο με cosmote μέσα κάρτα και δουλεύει μια χαρά. Ζήτησε να στείλει SMS το έκανε και δούλεψε. Η δοκιμή έγινε από Samsung Galaxy tab pro 12.2 3G/LTE

Τι γινεται ομως οταν εχεις tablet ή οταν εχεις δηλωσει κινητο αλλου και εσυ θες να μπεις απο συσκευη που ειναι αλλης εταιρειας; Εκει αν παρεις τους κωδικους απο το αλλο κινητο, θα παιζει το go;

Δηλαδη ρε παιδια συγγνωμη, θα πρεπει καθε μερα που μπορει να ειμαστε σε διαφορετικο wifi να στελνουμε sms απο το κινητο ενεργοποιησης (που μπορει να μην ειναι και δικο μας) και να περιμενουμε να μας ερθει νεος κωδικος για να δουμε σε wifi; Ποιο σαΐνι το σκεφτηκε αυτο;

εγω σημερα τεσταρα σε 3 διαφορετικες καφετεριες και στις 3 που δεν ειχαν ΟΤΕ Double play αλλα άλλο πάροχο η ιδια η εφαρμογη εστειλε 3 διαφορετικα sms για να ανοιξουν τα καναλια. ο πρωτος αριθμος παραμενει ο ιδιος που ειναι το UserID σας μεσα απο το MyOTE και ο δευτερος αριθμος ειναι ιδιος αλλά και το τελευταιο ψηφίο , αλλαζει μόνο ο τριτος που αποτελειται απο 6 αριθμους. Συσχετισα σε φιλου καφετερια τα νουμερα δεν εχουν καμια σχεση ουτε με το mac address του μοντεμ ουτε με SSID αλλα ουτε με του δικου μου iPhone τα στοιχεια. θα δωσω ενα παραδειγμα για να δειτε πως ερχετε το SMS 376234987|1000689897|986734|4 εαν μετα απο 5 λεπτα παμε σε αλλη καφετερια και συνδεθουμε να ξανα δουμε ΟΤΕ θα στειλει μηνυμα δωρεαν και θα ερθει αμεσως μηνυμα ετσι ακριβως 376234987|1000689897|889978|4

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άρα Δεν μπορεί να πάρει κωδικούς από το κινητό και να τους βάλει στο τάμπλετ.

Χώρια τα 7 ευρώ.....αλλαγή το ένα τρίτο περίπου της συνδρομής!!

εγω εβγαλα την καρτα τις Cosmote απο ενα δικαρτο τηλεφωνο και την εβαλα στο iPhone , απο εκει εγινε ολη η δουλεια. Με την καρτα τις Wind δεν βγαζει το pop up μηνυμα μεσα στην εφαρμογη για να στειλει το δωρεαν SMS

εγω σημερα τεσταρα σε 3 διαφορετικες καφετεριες και στις 3 που δεν ειχαν ΟΤΕ Double play αλλα άλλο πάροχο η ιδια η εφαρμογη εστειλε 3 διαφορετικα sms για να ανοιξουν τα καναλια. ο πρωτος αριθμος παραμενει ο ιδιος που ειναι το UserID σας μεσα απο το MyOTE και ο δευτερος αριθμος ειναι ιδιος αλλά και το τελευταιο ψηφίο , αλλαζει μόνο ο τριτος που αποτελειται απο 6 αριθμους. Συσχετισα σε φιλου καφετερια τα νουμερα δεν εχουν καμια σχεση ουτε με το mac address του μοντεμ ουτε με SSID αλλα ουτε με του δικου μου iPhone τα στοιχεια. θα δωσω ενα παραδειγμα για να δειτε πως ερχετε το SMS 376234987|1000689897|986734|4

εγω εβγαλα την καρτα τις Cosmote απο ενα δικαρτο τηλεφωνο και την εβαλα στο iPhone , απο εκει εγινε ολη η δουλεια. Με την καρτα τις Wind δεν βγαζει το pop up μηνυμα μεσα στην εφαρμογη για να στειλει το δωρεαν SMS

Ωπα, το φαγαμε το πακετο μας δηλαδη. Αν δεν εχει sim cosmote μεσα στο κινητο παπαλα το otego απο wifi απο αλλη εταιρεια...Καλα κρασια...

Ωπα, το φαγαμε το πακετο μας δηλαδη. Αν δεν εχει sim cosmote μεσα στο κινητο παπαλα το otego απο wifi απο αλλη εταιρεια...Καλα κρασια...

Ναι ισχύει αυτο εγινε σε εμενα και στις 3 περιπτωσεις

Τα μηνυματα ερχονται απο 12112

1.2. Περαιτέρω, από τη συσκευή στην οποία λειτουργεί η σύνδεση Cosmote, ο Συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία μέσα από οποιοδήποτε διαθέσιμο Wifi δίκτυο στην εμβέλεια της συσκευής του, εφόσον α. η συσκευή και η σύνδεση Cosmote του Συνδρομητή έχει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων SMS και β. εφόσον από τη σύνδεσή του στείλει στην COSMOTE δωρεάν SMS στο πενταψήφιο 12112, όπως απαιτείται από την Εφαρμογή για αναγνώριση του αριθμού κινητού του.

Last edited:

Τι γινεται ομως οταν εχεις tablet ή οταν εχεις δηλωσει κινητο αλλου και εσυ θες να μπεις απο συσκευη που ειναι αλλης εταιρειας; Εκει αν παρεις τους κωδικους απο το αλλο κινητο, θα παιζει το go;
Φίλε μου η συσκευή που είπα ότι έγινε η δοκιμή είναι tablet. Έχω το νούμερο που τους δήλωσα, το cosmote μου δηλαδή σε δύο κάρτες τη μία την έχω στο κινητό την άλλη στο tablet που δοκίμασα. Έβαλα σε flight mode το κινητό και έκανα την δοκιμή από το tablet.
Στο άλλο που ρωτάς τωρα: Από το κινητό που δηλώνεις αν θες να μπεις σε ξένο wifi πρέπει να να συνδέεσε. Αν έχεις δηλώσει το κινητό της μαμάς σου π.χ και εσυ θες να μπεις από το δικό σου που είναι π.χ Vodafone και θες έτσι να συνδεθείς σε ξένο wifi δεν γίνετε.

Ακριβώς.

Κι ερχεται το κρισιμο ερωτημα. Συνδεση cosmote με τον αριθμο που εχεις δηλωσει ή οποιαδηποτε συνδεση cosmote; Δηλαδη θα μπορω να βαζω στιγμιαια την καρτα του κολλητου μου που εχει cosmote, να μου ερχεται το μηνυμα και μετα να βαζω παλι την καρτα μου και να δουλευει το go;

Όχι. Η sim που θα έχει μέσα η συσκευή που θες να παίξει το TV GO θα πρέπει να είναι Cosmote και να είναι και το νούμερο το ΊΔΙΟ με αυτό που δήλωσες κατά την ΕΓΓΡΑΦΉ στη υπηρεσία TV GO.

Ερώτηση προς αυτούς που την ενεργοποίησαν τα ΟΤΕ CINEMA 1 και 2 σας τα παίζει κανονικά? Έχω το full pack αλλά δεν μου τα παίζει.

Εγώ θα πω ένα πράγμα μόνο: Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ... :SFGSFGSF:

Έχω ΟΤΕ σύνδεση σπίτι αλλά χωρίς ίντερνετ και δεν υπάρχει cosmocarta. Από 13888 μου είπαν ότι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία ote tv go και ας είμαι ενεργός συνδρομητής σε ΟΤΕ τv δορυφορικά. Τι να πω απλά ξενερωσα και δεν ασχολούμαι άλλο,τέλος!

Νομιζα οτι δεν γινοταν χειροτερα απο το novago. Αυτοι ομως το τερματισαν...Να εχεις vdsl50 double play και otetv και να μην μπορεις να δεις otego σε οποιο wifi θες επειδη δεν εχεις κινητο cosmote! Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!!

Απάντηση: Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Έχω ΟΤΕ σύνδεση σπίτι αλλά χωρίς ίντερνετ και δεν υπάρχει cosmocarta. Από 13888 μου είπαν ότι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία ote tv go και ας είμαι ενεργός συνδρομητής σε ΟΤΕ τv δορυφορικά. Τι να πω απλά ξενερωσα και δεν ασχολούμαι άλλο,τέλος!

Αυτό είναι και το ερώτημα αρκετών από εδώ, αλλά και δική μου απορία.
Θεωρώ ότι είναι μεγάλο φάουλ.
Χάνεται η ουσία του on the go Ας ελπίσουμε ότι είναι ακόμα στην αρχή και θα φτιάξουν τα πράγματα.

Είπα κάτι λάθος?
Δεν απαντά σ´εσένα. εγώ αυτό κατάλαβα τουλάχιστον. :smile:

Last edited:

Δεν μπορω να καταλαβω τη σκοπιμοτητα ομως τετοιου περιορισμου. Θελουν να λανσαρουν συντομα ενα 4play; Θελουν για αρχη να κρατησουν χαμηλα τα νουμερα των χρηστων μεχρι να βελτιωθει η υπηρεσια και να το δινουν επειτα σε ολους;

Τι σας νοιαζει κυριοι του οτε απο ποιο wifi μπαινω και μπλοκαρετε ολους τους εκτος cosmote; Ντροπη σας φραγκοφονιαδες. Μονο και μονο γιαυτο δεν θα ανανεωσω και θα παω αλλου...