Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO
Όχι ρε συ, για τον ΟΤΕ πάει...
Είπα κάτι λάθος?
Όχι ρε συ, για τον ΟΤΕ πάει...
Είπα κάτι λάθος?
Τι σας νοιαζει κυριοι του οτε απο ποιο wifi μπαινω και μπλοκαρετε ολους τους εκτος cosmote; Ντροπη σας φραγκοφονιαδες. Μονο και μονο γιαυτο δεν θα ανανεωσω και θα παω αλλου...
Α ναι συμφωνώ μπάχαλο... νόμιζα ότι το έλεγες σε εμένα γιατί προσπαθώ να ενημερώσω όσο καλύτερα μπορώ και λέω πάει μακακία είπαΌχι ρε συ, για τον ΟΤΕ πάει...
Και φυσικά Μην ξεχνάτε τα 7 ευρώ. Το ένα τρίτο της συνδρομής κάθε μήνα.....
Τάχα δωρεάν
OΧΙ
εαν στειλεις μήνυμα Go στο 1330 θα σου ενεργοποιηθει η υπηρεσια 2GB = 7 . εμενα το τηλεφωνο ειναι cosmote και εαν συνδεθεις σε wifi εκτος σπιτιου η ιδια η εφαρμογη σου στελνει μηνυμα. εσυ δεν κανεις τιποτα.
Πολύ γκρίνια ρε παιδιά! είπαμε αλλά όχι και έτσι! Λίγες ώρες υπάρχει η ΠΙΛΟΤΙΚΗ υπηρεσία και σηκώσατε επανάσταση! Να αντιδρούσαμε έτσι και στα μνημόνια και τώρα θα είμασταν αφεντικά!!!!
Είπαμε προφανώς υπάρχουν περιορισμοί μιας και η υπηρεσία έως τις 30/12/15 είναι πιλοτική! Θεωρώ οτι το κάνουν για να τεστάρουν την υπηρεσία με περισσοτερους πελάτες από τους 2000 υπαλλήλους του ΟΤΕ! Θέλω να πιστεύω οτι με το πέρασμα του χρόνου θα δίνουν την υπηρεσία και σε περισσότερους και όταν λανσαριστεί κανονικά δεν θα έχει περιορισμούς! Ο μοναδικος που θα μείνει νομίζω θα είναι στα root κινητα όπως και στην νοβα και το κάνουν όπως λένε για λόγους ασφαλείας!!!!
Ιδού γιατί τα 7 ευρώ![]()
Τα 7 ευρώ είναι για να παίζει με 3G 4G από κινητό ή τάμπλετ σου δίνουν 2Gb όγκο δεδομένων το μήνα με τα 7 ευρώ αυτό μόνο αν θες να βλέπεις μέσω 3G 4G
Έχω την εντύπωση ότι τα 7 ευρώ δεν χρειάζεται να τα ενεργοποίησετε αν θέλετε να βλέπετε από τρίτο WiFi δίκτυο πάρα μόνο αν θέλετε να βλέπετε μέσο 3G/4GΙδού γιατί τα 7 ευρώ![]()
Για μετά δεν ξέρουμε. Θα δούμε. Για τώρα η υπηρεσία κοστίζει 7 ευρώ το μήνα. Σωστά;
Λάθος! Κοστίζει 7 ευρώ αν θέλεις να δείς μέσω 3G/4G! Είναι δωρεάν για wi-fi
ΛΆΘΟΣΑ πως λάθος.Αφού όπως είπα πάνω, για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία όταν είσαι εκτός σπιτιού σε ξένο wifi στέλνεις go στο 1330 που χρεώνει 7 ευρώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.