Cosmote TV GO

Re: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Εγώ περιμένω τους κωδικούς από τις 1200 το μεσημέρι , ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα έρθουν εντός 24ώρου.

Με wifi tablet θα μπορείς να δεις μόνο στο σπίτι σύμφωνα με τον ΟΤΕ αλλά μπορεί να δοκιμάσει και μέσω whatsup για δοκιμή όποιος το έχει ενεργοποιήσει.

Και κάτι τελευταίο , άκουσα ότι θα είναι διαθέσιμη αργότερα η υπηρεσία μέσω 3G/4G και σε κατόχους Vodafone/wind αλλά κατόπιν συνδρομής. Επίσης θα υπάρχει και υπηρεσία pay per view (θα μπορείς να πληρώνεις και να βλέπεις για κάποιο διάστημα ακόμη και χωρίς συνδρομή ΟΤΕ TV).

Καλή λύση είναι και αυτή που πρότεινε ο polakis. Δηλαδή να πάρεις μια νέα cosmocarta, την οποία και θα δηλώσεις κατά την εγγραφή. Έτσι όταν θα θες να δεις OTE TV GO χρησιμοποιείς αυτή την κάρτα.

Εγώ έχω root κινητό samsung s4) και λογικά δε γίνεται να δω από αυτό (και φυσικά δεν προτίθεμαι να το κάνω unroot).

Έχω όμως ένα tablet που δέχεται sim και θα μπορώ να βάζω τη νέα κάρτα που θα δηλώσω και θα είμαι κύριος.

Σωστά?

Μολις μου ενεργοποιηθηκε τωρα το otego. Ειμαι σπιτι μου με vdsl50mbps double play και otetv αλλα με vodafone κινητο. Μπηκα απο το wifi του σπιτιου μου και ειδα κανονικα otego. Αλλαξα επιτοπου wifi και εβαλα του κολλητου απο πανω και μου πεταει μηνυμα που λεει:

"Αποδεχτειτε την αποστολη δωρεαν SMS για να σας επιτραπει να δειτε κάποιο πρόγραμμα απο αυτό το δίκτυο wifi". Αν πατησω οκ με πεταει αυτοματα στα sms (iphone6) εχει γραμμενα κατι νουμερα ετοιμα για να τα στειλω στο 12112 αλλα επειδη εχω vodafone μου λεει αποτυχια αποστολης. Αν επιτοπου γραψω το μηνυμα με τα ιδια νουμερα ακριβως απο το cosmote κινητο της μανας μου που εχω δηλωσει στην εγγραφη λετε να μου ξεκλειδωσει το δικτυο wifi αλλα απο το δικο μου vodafone τηλεφωνο; Προφανως τα νουμερα που στελνονται αφορουν το user id και καποια αλλα νουμερα που αφορουν το συγκεκριμενο δικτυο wifi που δοκιμασα. Αν γινεται αυτη η παρακαμψη μεσω του δηλωθεντος κινητου τοτε ειμαστε οκ. Αν το κανει καποιος ας μας πει (γιατι αυτη την στιγμη λειπει η μανα μου και ειναι ασχετη στο να στελνει μηνυματα απο το κινητο της)...

μεγαλη περιπτωση να ισχυει αυτο θα το δοκιμασω μολις μου στειλουν κωδικους

Με android box λετε να γινεται κατι???:grinning-smiley-043

δεν υπαρχει περιπτωση αλλωστε ειναι rooted και δεν το επιτρεπει το app

Καλή λύση είναι και αυτή που πρότεινε ο polakis. Δηλαδή να πάρεις μια νέα cosmocarta, την οποία και θα δηλώσεις κατά την εγγραφή. Έτσι όταν θα θες να δεις OTE TV GO χρησιμοποιείς αυτή την κάρτα.

Εγώ έχω root κινητό samsung s4) και λογικά δε γίνεται να δω από αυτό (και φυσικά δεν προτίθεμαι να το κάνω unroot).

Έχω όμως ένα tablet που δέχεται sim και θα μπορώ να βάζω τη νέα κάρτα που θα δηλώσω και θα είμαι κύριος.

Σωστά?

Εγω περιμενω να ερθει η μανα μου σπιτι μου να μου δωσει το κινητο της και να κανω επιτοπου αποστολη με τους κωδικους απο το δικο της εγγεγραμμενο κινητο για να δω αν το ξεκλειδωνει το ξενο wifi στο δικο μου vodafone κινητο...Θα σας πω αργοτερα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μεγαλη περιπτωση να ισχυει αυτο θα το δοκιμασω μολις μου στειλουν κωδικους

δεν υπαρχει περιπτωση αλλωστε ειναι rooted και δεν το επιτρεπει το app

Φιλε μην περιμενεις. Κι εγω περιμενα απο το πρωι αλλα δεν ηρθε τιποτα. Παρε 13888, πατα τεχνικο τμημα οτεtv και ζητα επιτοπου το username/pin για την συνδεση σου. Παρε και πες μας νεοτερα για το κολπο με το μηνυμα!

δοκιμασε κανεις με airserver ( airplay) απο iphone αν παιζει στο pc?

Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

Ρε παιδιά μου στείλανε μsms τα στοιχειά (ίδιο username με το otetv και password) για το Otego και δεν συνδέεται το app μου γράφει Incorect Login Name τι παίζει;

Χρειάζεται εγγραφή στο ote.gr / my ote κλπ?

Καλησπέρα εγώ πήρα τηλ στο 13888 κατα τις 11:00 έδωσα τα στοιχεία μου και μετά απο λίγο μου ήρθαν οι κωδικοί βλέπω κανονικά Otego σε tablet Δεν εχει όλα τα κανάλια δεν έχω προσπαθήσει να δω απο άλλο wifi

Τζιφος παιδια.Ηρθε το κινητο της μανας μου, εστειλα μηνυμα τους κωδικους που μου βγαζει στο vodafone iphone6, παραδιδεται το μηνυμα απο το κινητο της μανας μου cosmote που ειχα δηλωσει, αλλα μετα δεν γινεται τιποτα. Και αν βγω απο την εφαρμογη και ξαναμπω μου βγαζει αλλα νουμερα για το ιδιο wifi...Πακετο

Πως αλλιως μπορούμε να παρουμε τους κωδικούς?Απο το πρωι που πήρα ακόμα δεν ήρθε μήνυμα.Πήρα 13888 πατησα 3/3 και 2 για δορυφορικό ote tv και απλα με συνδεσε με κάποιο άτομο.

Τελευταια λυση να βαζοβγαζεις την κοσμοτε σιμ. Αλλιως αν θες go οπου ναναι πρεπει να γυρισεις το κινητο σε cosmote. Γεια σου ρε οτε!!!

Εχουμε ως οικογένεια 7 γραμμες τηλεφώνου ΟΤΕ, 3 συνδέσεις ίντερνετ (η μία vdsl) και 4 OTE ΤV full pack. Δεν τους νοιάζει τίποτα από αυτά. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να είχαμε κινητά Cosmote οπως μου ειπαν στην εξυπηρέτηση πελατών που κάλεσα. Δηλαδή αν σε όλα τα τηλέφωνα και ίντερνετ είχα πχ HOL, κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έχω κινητό Cosmote. Αν εντωμεταξύ "δανείσω" το OTE GO που θα έρπεπε να δικαιούμαι στην κοπέλα μου που έχει HOL, αλλά κινητό Cosmote, δεν τους πειράζει (μου το είπε καθαρά στο τηλέφωνο η ειρωνική τηλεφωνήτρια). Μεγάλο ξενέρωμα. Το χειρότερο είναι που το κεντρο εξυπηρέτησης δεν μεταφέρει τα παραπονα στους ανώτερους ούτε δινει mail παραπόνων, αλλά πρέπει να συμπληρώσω έντυπο παραπόνων σε κατάστημα Cosmote.

Το ενεργοποίησα τελικά το απόγευμα μέσω νετ και αναμένω να λάβω κωδικούς σε SMS.

Ξέρουμε ποσο κάνουν για να έρθουν οι κωδικοί;

μολις πηρα κωδκους και παιζει τελεια σε wifi οτε - το κινητο είναι Vodafone αλλα δε το ενοχλεί προφανως,,,,το κινητο cosmote χρειαζεται μονο στην περιπτωση που θες να παιξει σε 3/4g

Λειτουργεί και η εγγραφή από το Myote για όποιον θέλει να κάνει ηλεκτρονική εγγραφή.

εμένα με ενεργοποίηση στις 4 δεν έχουν έρθει ακόμη οι κωδικοί

Re: Απάντηση: Συζήτηση για την νέα υπηρεσία ΟΤΕ GO

μολις πηρα κωδκους και παιζει τελεια σε wifi οτε - το κινητο είναι Vodafone αλλα δε το ενοχλεί προφανως,,,,το κινητο cosmote χρειαζεται μονο στην περιπτωση που θες να παιξει σε 3/4g

Λαθος κανεις. Παιζει ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ WIFI OTE. Αν βγεις εξω και πας σε wifi με το vodafone κινητο σου εφαγες πακετο. Καλως ορισες στο ote multiview go (εκτος αν εχεις ΚΑΙ cosmote κινητο)...

Λειτουργεί και η εγγραφή από το Myote για όποιον θέλει να κάνει ηλεκτρονική εγγραφή.

Μπορεις να μου στείλεις λινκ γιατί δεν το βρίσκω?

Last edited by a moderator: