stonecityboys
AVClub Enthusiast
Mibox xiaomi
Sent from my iPad using Tapatalk
Μονο ΜΗΝ κανετε την αναβαθμιση σε oreo, εχει πολλα προβληματα/κολληματα σε πολλα και στο go ιδιαιτερα.
Οσο ειναι στο android 6 δουλευει τελεια!
Mibox xiaomi
Sent from my iPad using Tapatalk
Μονο ΜΗΝ κανετε την αναβαθμιση σε oreo, εχει πολλα προβληματα/κολληματα σε πολλα και στο go ιδιαιτερα.
Οσο ειναι στο android 6 δουλευει τελεια!
Γεια σας,
Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να προβάλω TV Go σε υπολογιστή με Linux (ή να κάνω stream την εικόνα του κινητού Android που έχω στον υπολογιστή);
Οχι αλλα γνωριζουμε τον τροπο να βαλεις Windows/MacOS :BDGBGDB55:
Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να προβάλω TV Go σε υπολογιστή με Linux (ή να κάνω stream την εικόνα του κινητού Android που έχω στον υπολογιστή);
Τελικά, βρήκα μία λύση. Το γράφω απλά για όποιον ενδιαφέρεται. Σηκώνει και βελτιώσεις, αλλά προς το παρών αρκεί. Εξηγώ... Εγκατέστησα το mobizen (@voys το Teamviewer είναι πολύ αργό) στο android κινητό μου (ένα παλίο Samsung Note 2) και μπορώ να προβάλω την οθόνη στον υπολογιστή συνδεόμενος μέσω του site του Mobizen στον browser (Chrome). Το κακό είναι ότι η free έκδοση δεν σε αφήνει να κάνει full screen. Αυτό διορθώνεται έμμεσα κάνοντας zoom όμως. Προς το παρών κάτι γίνεται.
Μα αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο πακέτο δεν προορίζεται για θέαση στην TV, αλλά για mobile συσκευές σωστά;ενεργοποιησα εχθες το sports pack για να τεσταρω...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ !!!!
Η εικόνα στην οθόνη 44'' τηλεόρασης μέσω υπολογιστή είναι χειρότερη και από το χειρότερο clopy streaming!!!
Εάν δεν ανεβάσουν την ποιότητα τοτε ....θα χάσουν πολλούς πελάτες....
και υπολογιστη...???Μα αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο πακέτο δεν προορίζεται για θέαση στην TV, αλλά για mobile συσκευές σωστά;
Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.